Διορία της Σίτι έως το Δεκέμβριο στον Γκουαρντιόλα για να αποφασίσει αν θα μείνει

Συζητήσεις συνεχίζει να προκαλεί στην Αγγλία το ρεπορτάζ της «Daily Mail», σύμφωνα με το οποίο ο Πεπ Γκουαρδιόλα έχει αποφασίσει να παραμείνει για μία ακόμη σεζόν στον πάγκο της Μάντσεστερ Σίτι

Ο Καταλανός κόουτς έχει συμβόλαιο για μία ακόμη σεζόν με τη Σίτι και έχει αποφασίσει να μην το επεκτείνει, παρά την πρόθεση της διοίκησης να τον κρατήσει και τα επόμενα χρόνια στο «Ετιχαντ».

Πάντως οι παράγοντες των «πολιτών» ελπίζουν πως τελικά θα καταφέρουν να μεταπείσουν τον Γκουαρντιόλα να υπογράψει νέο συμβόλαιο.

Μάλιστα σύμφωνα με το «ESPN» ο έμπειρος κόουτς συναντήθηκε με τον τεχνικό διευθυντή της πρωταθλήτριας Αγγλίας, Τξίκι Μπεγκιριστάιν, ο οποίος τού μετέφερε μήνυμα της διοίκησης πως έχει διορία έως τον προσεχή Δεκέμβριο για να αποφασίσει αν θα παραμείνει και τα επόμενα χρόνια στο «Ετιχαντ», καθώς θέλει χρόνο για να βρει τον αντικαταστάτη του.

Το σχετικό ρεπορτάζ του «ESPN» αναφέρει πως ο Γκουαρντιόλα σκέφτεται να φύγει από τη Σίτι και το καλοκαίρι του 2025 ν' αναλάβει κάποια εθνική ομάδα, ώστε να πραγματοποιήσει τ' όνειρο του για συμμετοχή στα τελικά ενός Μουντιάλ, έχοντας ως στόχο το παγκόσμιο κύπελλο που θα διεξαχθεί το 2026 σε Καναδά και ΗΠΑ.

Αγγλικά ΜΜΕ αναφέρουν πως τ' όνομα που φέρεται να έχει ένα προβάδισμα αυτή την στιγμή για να τον διαδεχθεί στον πάγκο της Σίτι, είναι εκείνο του προπονητή της Τζιρόνα, Μίτσελ, ο οποίος κατάφερε να οδηγήσει τον σύλλογο στην 3η θέση του ισπανικού πρωταθλήματος κερδίζοντας το εισιτήριο για το Champions League.

Πηγή: sdna

Δειτε Επισης

Η Πορτογαλία έγινε η Εθνική Ομάδα με τους περισσότερους ακόλουθους στο Instagram
Ρεκόρ πάγκων στη La Liga για τον προπονητή της Μπέτις Μανουέλ Πελεγκρίνι
UEFA: Την Τρίτη ανακοινώνει την έδρα του τελικού Champions League 2027
Το μήνυμα του Κουρτουά στον Τερ Στέγκεν-«Με πόνεσε πολύ που σε είδα να φεύγεις έτσι από το γήπεδο»
Ενδιαφέρον από τη Σαουδική Αραβία για τη Σουλούκου
Το ξέσπασμα του Γκουαρδιόλα μετά το 1-1, κλώτσησε την καρέκλα του στον πάγκο
Η Μίλαν πήρε το ντέρμπι απέναντι στην Ίντερ με ήρωα τον Γκάμπια
Επίσημη παραίτηση της Σουλούκου από την Ρόμα
Έπεσε σε παγίδα η Τζιρόνα και η Βαλένθια πήρε την πρώτη της νίκη
Η Ρεάλ έπρεπε να την… ιδρώσει τη φανέλα, αλλά έφτασε στην τεσσάρα κόντρα στην Εσπανιόλ