Ήττα Εθνικής Γυναικών με 2-0 από ομάδα Γεωργίας στα προκριματικά του EURO 2025

Την ήττα γνώρισε το βράδυ της Παρασκευής η Εθνική ομάδα Γυναικών από την αντίστοιχη ομάδα της Γεωργίας στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής για την προκριματική φάση του UEFA Women's EURO 2025.

Σύμφωνα με ανακοίνωση της ΚΟΠ, στον αγώνα που έλαβε χώρα στο Στάδιο του Εθνικού Άχνας η Εθνική Γυναικών ηττήθηκε με 2-0 από την αντίστοιχη ομάδα της Γεωργίας. Ο αγώνας αφορούσε τον πρώτο όμιλο της 3ης Κατηγορίας της διοργάνωσης.

Σημειώνεται ότι την ερχόμενη Τρίτη 4 Ιουνίου Γεωργία - Κύπρος θα συναντηθούν ξανά στην Τυφλίδα.

«Μπορούσε για καλύτερο αποτέλεσμα η Εθνική μας σύμφωνα με την αγωνιστική παρουσία των δύο ομάδων αλλά και τις ευκαιρίες που δημιούργησε», αναφέρεται.

Προστίθεται ακόμη ότι η Εθνική Γυναικών είχε καλή παρουσία στο πρώτο ημίχρονο και δημιούργησε μεγάλη ευκαιρία για να ανοίξει το σκορ με την Ειρήνη Μιχαήλ.

Αναφέρεται ότι η φιλοξενούμενη ομάδα άνοιξε το σκορ στο 32ο λεπτό με διαγώνιο βολέ της Khaburdzania, που στο 39ο λεπτό αποβλήθηκε για δυνατό μαρκάρισμα πάνω στην Μιχαήλ.

Ακόμη, σημειώνεται ότι στο δεύτερο ημίχρονο η Εθνική Γυναικών έγινε ακόμη πιο πιεστική, δημιούργησε ευκαιρίες με αποκορύφωμα το δοκάρι στο 62ο λεπτό με την Φιλίππα Σάββα και σε αντεπίθεση της στο 63ο λεπτό η Γεωργία πέτυχε το 2-0 με την Bakradze.

Πρώτη συμμετοχή με τη φανέλα της Εθνικής μας για τις Andrea Rose Cousic, Αντριάνα Τσούκκα και Άννα Ματσουκάρη.

Στις πρώτες του δηλώσεις ο Ομοσπονδιακός προπονητής της Εθνικής Γυναικών, Στέφανος Βοσκαρίδης, επισήμανε μεταξύ άλλων ότι «κρατάω τα θετικά, έτσι είναι το ποδόσφαιρο. Θα δουλέψουμε και θα πετύχουμε. Όλοι όσοι είμαστε εδώ, το πιστεύουμε ότι θα προοδεύσουμε και σύντομα. Μπορούσαμε να κερδίσουμε. Είχαμε 4-5 ευκαιρίες να σκοράρουμε σήμερα, χρειάζεται περισσότερη δουλειά στην τελική προσπάθεια. Ο αντίπαλος μας κέρδισε με δύο τελικές προσπάθειες. Μας περιμένει τώρα το εκτός έδρας παιχνίδι στη Γεωργία και πιστεύω ότι μπορούμε να το κερδίσουμε. Θα ξεκουραστούμε και θα πάμε εκεί για να πετύχουμε ότι δεν κατορθώσαμε σήμερα, παρά τη μεγάλη προσπάθεια που έγινε σε ολόκληρη τη διάρκεια του αγώνα».

Κύπρος (Στ. Βοσκαρίδης): Ματθαίου, Χαραλάμπους (59' Διονυσίου), Χρ. Μιχαήλ (46' Σιακαλλή), Σάββα, Cousic (74' Τσούκκα), Παναγιώτου, Βιολάρη, Αριστοδήμου (74' Ματσουκάρη), Παπαδοπούλου, Γεωργίου (82' Παναγιώτου), Ειρήνη Μιχαήλ.

Δειτε Επισης

Με νίκη της Ομόνοιας Αραδίππου ολοκληρώθηκε η 4η αγωνιστική της Cyprus League
Την Τετάρτη η μάχη για τον πρώτο τίτλο της χρονιάς, ΑΠΟΕΛ και Πάφος διεκδικούν το Super Cup
Με ισοπαλία 2-2 έληξε η αναμέτρηση ΑΕΚ-Εθνικού Άχνας
Με νίκες προχώρησαν ΠΑΦΟΣ και ΑΠΟΕΛ-Έριξαν τριάρες σε ΑΕΛ και Σαλαμίνα
Νίκη Ανόρθωσης και ισοπαλία Άρη-Απόλλωνα-Τρεις αναμετρήσεις σήμερα
Έσπασε το αήττητο της Ομόνοιας και πέτυχε την πρώτη της νίκη η Ανόρθωση
Το ήθελαν και το προσπάθησαν και οι δύο όμως φεύγουν με ισοπαλία από το Αλφαμέγα Άρης και Απόλλων
ΒΙΝΤΕΟ: «Τα πιο σπουδαία γκολ είναι αυτά της ζωής»-Βραβεύτηκε ο μικρός Ανδρέας από το «Famagusta»
Αυξημένα μέτρα ασφαλείας στο ντέρμπι Ανόρθωσης-Ομόνοιας στο Παπαδόπουλος (pics)
Με αυτούς μπαίνουν στο γήπεδο Άρης και Απόλλων