Πλήγμα για την Ολλανδία, χάνει το EURO o Ντε Γιονγκ

Άπαντες στην Ολλανδία τον περίμεναν μέχρι τελευταία στιγμή! Ο Φρένκι Ντε Γιονγκ παρέμενε αμφίβολος μετά από έναν τραυματισμό που είχε υποστεί στον αστράγαλο, έδινε μάχη με τον χρόνο για να προλάβει να είναι έτοιμος, αλλά τελικά δεν τα κατάφερε.

Σύμφωνα με τον Ιταλό δημοσιογράφο, Φαμπρίτσιο Ρομάνο, ο μέσος της Μπαρτσελόνα δεν θα ρισκάρει με τον τραυματισμό του καθώς μπορεί να υποτροπιάσει και τελικά τίθεται νοκ-άουτ για το EURO 2024.

Πρόκειται για ένα βαρύ πλήγμα για την Ολλανδία και τον Ρόλαντ Κούμαν, ο οποίος διατηρούσε ελπίδες πως ο 27χρονος θα προλάβαινε να ταξιδέψει στη Γερμανία.

Από την άλλη πλευρά ο Ντε Γιονγκ ήθελε να συμμετέχει, ήταν στην αποστολή των Ολλανδών για τους φιλικούς αγώνες, αλλά τελικά κρίθηκε καταλληλότερο να αποχωρήσει από το camp και να επιστρέψει στη Βαρκελώνη για αποθεραπεία.

Πηγή: gazzetta

Δειτε Επισης

Στο στόχαστρο τριών ομάδων της Premier League o Γκαρνάτσο
Ο Μουρίνιο συμφώνησε με τον Γουόκερ
Μάχη Μίλαν και Νάπολι για τα μάτια του Νούνιες-Οι οικονομικές απαιτήσεις της Λίβερπουλ
Πάτησε γκάζι η Γαλατασαράι και μετά τον Σανέ, θέλει Γκουντογκάν και Τσαλχάνογλου
BINTEO: Συνελήφθη ποδοσφαιριστής της για απόπειρα δολοφονίας
Καμπανάκι από τη FIFPro-«Αφήστε τους παίκτες να ξεκουραστούν»
Η ανελέητη Μπάγερν σκόρπισε την Όκλαντ στους... δέκα ανέμους
Η Παρί συνέχισε από εκεί που το άφησε και μπήκε με το δεξί στο Παγκόσμιο Κύπελλο Συλλόγων
Η Μπαρτσελόνα προσπάθησε να πάρει τη θέση της Λεόν στο Παγκόσμιο Κύπελλο Συλλόγων
Μίλαν και Νάπολι «ψήνονται» για τον Νούνιες της Λίβερπουλ