Θέλει τη νίκη στο φιλικό τεστ με το Σαν Μαρίνο η Εθνική

Η Εθνική Ανδρών στο ποδόσφαιρο δίνει απόψε στις 19:00 φιλικό αγώνα με το Σαν Μαρίνο στο Στάδιο Σεραβάλε του κρατιδίου της Ιταλίας. Πρόκειται για τον 2ο φιλικό αγώνα που δίνει η Εθνική μέσα σε λίγες μέρες, καθώς το Σάββατο είχε αγωνιστεί με τη Μολδαβία εκτός έδρας, από την οποία ηττήθηκε με 3-2.

Σύμφωνα με την ΚΟΠ, η προετοιμασία της Εθνικής για τον αποψινό αγώνα ολοκληρώθηκε χθες με προπόνηση στο Στάδιο που θα φιλοξενήσει τον αποψινό αγώνα, και με όλους τους ποδοσφαιριστές να προπονούνται κανονικά και να είναι διαθέσιμοι για τον αγώνα.

Στην αποστολή βρίσκονται οι ακόλουθοι ποδοσφαιριστές:

Κωνσταντίνος Παναγή, Ζοέλ Μολ, Δημήτρης Δημητρίου, Κώστας Πηλέας, Νικόλας Παναγιώτου, Ανδρέας Παναγιώτου, Αντρέας Καρώ,  Έκτωρ Κυπριανού, Στέλιος Ανδρέου, Παύλος Κορρέα, Γιώργος Μαλεκκίδης, Κωστάκης Αρτυματάς, Ανδρέας Χρυσοστόμου, Γιάννης Σατσιάς, Χαράλαμπος Κυριάκου, Ντανίλο Σπόλιαριτς, Αλεξάντερ Γκόγκιτς, Γρηγόρης Κάστανος, Μάριος Ηλία,  Ανδρέας Κατσαντώνης,  Ανδρόνικος Κακουλλή, Ιωάννης Πίττας, Λοϊζος Λοϊζου και Σταύρος Γαβριήλ.

Κατά τη χθεσινή Συνέντευξη Τύπου, ο προπονητής της Εθνικής Τιμούρ Κετσπάγια και ο διεθνής ποδοσφαιριστής Νικόλας Παναγιώτου τόνισαν την ανάγκη η ομάδα να πάρει τη νίκη.

«Προερχόμαστε από ένα παιχνίδι με τη Μολδαβία στο οποίο σε γενικές γραμμές είχαμε καλή παρουσία αλλά όχι καλό αποτέλεσμα. Απέναντι στο Σαν Μαρίνο επιβάλλεται να πάρουμε τη νίκη. Θα πρέπει να δείξουμε με την προσπάθεια και την απόδοση μας μέσα στο γήπεδο ότι αξίζουμε τη νίκη. Χρειάζεται να είμαστε συγκεντρωμένοι από το πρώτο λεπτό και να υπάρχει σοβαρότητα από την ομάδα μας. Δεν είμαστε σε θέση να πούμε ότι ένα παιχνίδι είναι κερδισμένο χωρίς προσπάθεια. Και αυτό πρέπει να το αντιληφθούν και οι ποδοσφαιριστές της ομάδας μας», δήλωσε ο Τιμούρ Κετσπάγια. 

«Χρειάζεται επιμονή και θέληση για να ξεκλειδώσουμε τον αντίπαλο. Στον προηγούμενο αγώνα θεωρώ ότι αδικήσαμε τους εαυτούς μας. Πρέπει να κάνουμε το καλύτερο δυνατό απέναντι στο Σαν Μαρίνο για να πάρουμε τη νίκη», δήλωσε από την πλευρά του ο Νικόλας Παναγιώτου. 

Δειτε Επισης

Σε νέα σύσκεψη την Τρίτη τα προβλήματα για την κάρτα φιλάθλου
Συζητήθηκαν λύσεις για την κάρτα φιλάθλου στη σύσκεψη-Συστάθηκε Επιτροπή που θα καταλήξει στην ιδανικότερη
Εξόφλησε τις φορολογικές τις υποχρεώσεις η ΑΕΛ-«Ιστορικός σταθμός, μηδενικό το υπόλοιπο»
Πάπουτσος: Θα αναγκαζόμαστε να φέρνουμε μόνο ξένους διαιτητές στο τέλος, είμαστε στο παρά πέντε
Αναχωρεί για Πολωνία η αποστολή της Ομόνοιας-Μένει στην Κύπρο ο Ελάντερ, υπέστη μυϊκό τραυματισμό
Θα αναμετρηθεί με Αυστρία και Εσθονία στο Άλφαμεγα τον Νοέμβριο η Εθνική
Ο τρόπος λειτουργείας της κάρτας φιλάθλου στο επίκεντρο συνάντησης ΚΟΑ και ομάδων πρώτης κατηγορίας
Στον Ατρόμητο ο Λεωνίδας Βόκολος
Θλίψη στους οπαδούς του ΑΠΟΕΛ για το θάνατο του 28χρονου Χαράλαμπου
Από το ισπανικό πρωτάθλημα στο κυπριακό και στην Ομόνοια Αραδίππου