Θέλει τη νίκη στο φιλικό τεστ με το Σαν Μαρίνο η Εθνική

Η Εθνική Ανδρών στο ποδόσφαιρο δίνει απόψε στις 19:00 φιλικό αγώνα με το Σαν Μαρίνο στο Στάδιο Σεραβάλε του κρατιδίου της Ιταλίας. Πρόκειται για τον 2ο φιλικό αγώνα που δίνει η Εθνική μέσα σε λίγες μέρες, καθώς το Σάββατο είχε αγωνιστεί με τη Μολδαβία εκτός έδρας, από την οποία ηττήθηκε με 3-2.

Σύμφωνα με την ΚΟΠ, η προετοιμασία της Εθνικής για τον αποψινό αγώνα ολοκληρώθηκε χθες με προπόνηση στο Στάδιο που θα φιλοξενήσει τον αποψινό αγώνα, και με όλους τους ποδοσφαιριστές να προπονούνται κανονικά και να είναι διαθέσιμοι για τον αγώνα.

Στην αποστολή βρίσκονται οι ακόλουθοι ποδοσφαιριστές:

Κωνσταντίνος Παναγή, Ζοέλ Μολ, Δημήτρης Δημητρίου, Κώστας Πηλέας, Νικόλας Παναγιώτου, Ανδρέας Παναγιώτου, Αντρέας Καρώ,  Έκτωρ Κυπριανού, Στέλιος Ανδρέου, Παύλος Κορρέα, Γιώργος Μαλεκκίδης, Κωστάκης Αρτυματάς, Ανδρέας Χρυσοστόμου, Γιάννης Σατσιάς, Χαράλαμπος Κυριάκου, Ντανίλο Σπόλιαριτς, Αλεξάντερ Γκόγκιτς, Γρηγόρης Κάστανος, Μάριος Ηλία,  Ανδρέας Κατσαντώνης,  Ανδρόνικος Κακουλλή, Ιωάννης Πίττας, Λοϊζος Λοϊζου και Σταύρος Γαβριήλ.

Κατά τη χθεσινή Συνέντευξη Τύπου, ο προπονητής της Εθνικής Τιμούρ Κετσπάγια και ο διεθνής ποδοσφαιριστής Νικόλας Παναγιώτου τόνισαν την ανάγκη η ομάδα να πάρει τη νίκη.

«Προερχόμαστε από ένα παιχνίδι με τη Μολδαβία στο οποίο σε γενικές γραμμές είχαμε καλή παρουσία αλλά όχι καλό αποτέλεσμα. Απέναντι στο Σαν Μαρίνο επιβάλλεται να πάρουμε τη νίκη. Θα πρέπει να δείξουμε με την προσπάθεια και την απόδοση μας μέσα στο γήπεδο ότι αξίζουμε τη νίκη. Χρειάζεται να είμαστε συγκεντρωμένοι από το πρώτο λεπτό και να υπάρχει σοβαρότητα από την ομάδα μας. Δεν είμαστε σε θέση να πούμε ότι ένα παιχνίδι είναι κερδισμένο χωρίς προσπάθεια. Και αυτό πρέπει να το αντιληφθούν και οι ποδοσφαιριστές της ομάδας μας», δήλωσε ο Τιμούρ Κετσπάγια. 

«Χρειάζεται επιμονή και θέληση για να ξεκλειδώσουμε τον αντίπαλο. Στον προηγούμενο αγώνα θεωρώ ότι αδικήσαμε τους εαυτούς μας. Πρέπει να κάνουμε το καλύτερο δυνατό απέναντι στο Σαν Μαρίνο για να πάρουμε τη νίκη», δήλωσε από την πλευρά του ο Νικόλας Παναγιώτου. 

Δειτε Επισης

Σπουδαία μεταγραφή για την Καρμιώτισσα-Ανακοίνωσε τον Στέφαν Σίμιτς
Ανακοινώθηκε από τη νέα του ομάδα ο Τζιωνής
Oι έδρες των ομάδων της δεύτερης κατηγορίας
Στην Κύπρο για τη μεταγραφή του στον Άρη ο Γκόλντσον, σύμφωνα με το Sky Sports
Η ενημέρωση της Ομόνοιας προς τον κόσμο της θα ταξιδέψει στη Γεωργία
Επίσημα στα γαλάζια ο Μπουαγκάρντ-Η ανακοίνωση του Απόλλωνα
Έδωσε επαγγελματικό συμβόλαιο σε Σοφοκλέους ο Απόλλωνας και τον παραχωρεί δανεικό
H αποτίμηση του ΑΠΟΕΛ για το ντεμπούτο Ελ Αραμπί και Μάιερ-Πώς προσεγγίζουν τον επαναληπτικό
Με την πλάτη στον τοίχο η ΑΕΚ, ψάχνει το ποδοσφαιρικό θαύμα στην Αρένα
Έχασε αλλά παρέμεινε ζωντανή η Πάφος στη Λιθουανία