Σάουθγκεϊτ: Εάν δεν κατακτήσουμε το Euro πιθανότατα δεν θα συνεχίσω στην εθνική Αγγλίας

Η αποστολή της Εθνικής Αγγλίας έφθασε στην Γερμανία την Δευτέρα (10/6) ενόψει του Euro και ετοιμάζεται για τις πρώτες μεγάλες μάχες, ωστόσο οι δηλώσεις του Γκάρεθ Σάουθγκεϊτ έδωσαν έναν άλλο χαρακτήρα στην μάχη για την αναρρίχηση στην κορυφή της Ευρώπης, αφού ο ίδιος παραδέχθηκε πως ίσως να μην παραμείνει στο πόστο του σε περίπτωση απόκλισης από τον μεγάλο στόχο.

Ο ίδιος δήλωσε στην γερμανική Bild: "Εάν δεν νικήσουμε, πιθανότατα δεν θα είμαι εδώ. "Ίσως είναι η τελευταία ευκαιρία. Νομίζω ότι περίπου οι μισοί ομοσπονδιακοί προπονητές φεύγουν μετά από ένα τουρνουά - αυτή είναι η φύση του διεθνούς ποδοσφαίρου.

Είμαι εδώ σχεδόν οκτώ χρόνια τώρα και έχουμε φτάσει πολύ κοντά. Δεν μπορείς να βάζεις συνεχώς τον εαυτό σου μπροστά στο κοινό και να λες "λίγο ακόμα παρακαλώ", καθώς κάποια στιγμή ο κόσμος χάνει την πίστη του. Αν θέλουμε να είμαστε μεγάλη ομάδα και εγώ θέλω να είμαι κορυφαίος προπονητής, πρέπει να αποδίδεις στις μεγάλες στιγμές".

Ζούμε τη μεγάλη γιορτή του ποδοσφαίρου με το Πάμε Στοίχημα στα καταστήματα ΟΠΑΠ και παίζουμε με τις καλύτερες αποδόσεις, special promos, ανανεωμένο bet builder αλλά και με football party με μια νέα προσφορά κάθε μέρα. Ευρωπαϊκό θα πει παίζουμε μαζί. Πάμε Στοίχημα στα καταστήματα ΟΠΑΠ.

Πηγή: sport24

Δειτε Επισης

Κλείνει τον Γιαν Κούτο από τη Μάντσεστερ Σίτι η Ντόρτμουντ
«Ήταν ευκολότερο να παίζω ποδόσφαιρο από αυτό που κάνω τώρα»
Η Παρί μπαίνει σφήνα στην Μπαρτσελόνα για τον Νίκο Γουίλιαμς
Λαπόρτα: Τα οικονομικά της Μπαρτσελόνα έχουν βελτιωθεί σημαντικά
Ο Σεσενιόν επιστρέφει στη Φούλαμ
O Ντε Χέα προτάθηκε στην Τζένοα
Μπαρτσελόνα και Σίτι κατέθεσαν πρόταση στην Λειψία για τον Όλμο
Η Τότεναμ έκλεισε ταλέντο από τη Νότια Κορέα
Η Αλ Χιλάλ χτύπησε την πόρτα της Μπαρτσελόνα για Βίτορ Ρόκε-Ανοικτοί στο ενδεχόμενο πώλησης οι «μπλαουγκράνα»!
ΒΙΝΤΕΟ: Πιάστηκαν στα χέρια Κόλγουιλ και Μακλίν σε φιλικό της Τσέλσι με τη Ρέξαμ