Πετρίδης: Η αγωνιστική περίοδος που μόλις ολοκληρώθηκε θα με σημαδέψει για πάντα για δύο λόγους

Τον δικό του απολογισμό για τη χρονιά που ολοκληρώθηκε έκανε ο ισχυρός άνδρας του ΑΠΟΕΛ, Πρόδρομος Πετρίδης, κατά τη διάρκεια της ομιλίας του στην Ετήσια Γενική Συνέλευση της εταιρείας.

«Η σεζόν που μας πέρασε ήταν η πιο δύσκολη που έχουμε διανύσει ως διοικητικό συμβούλιο και οφείλω να ομολογήσω ότι μέσα μου ευχόμουν ότι δεν θα μπορούσε να υπάρξει κάτι ακόμα πιο δύσκολο. Σήμερα έχω να αναφέρω σε όλους πως σε αυτά τα 11,5 συναπτά έτη ως πρόεδρος σε αυτή τη δεύτερη μου θητεία, ότι ο ΑΠΟΕΛ είναι τόσο μεγάλο καράβι και κάθε φορά όση εμπειρία και να κουβαλάς, ο κόπος που χρειάζεται για να μπορέσεις να το κρατήσεις σε ήρεμα νερά είναι τεράστιος.

Η αγωνιστική περίοδος που μόλις ολοκληρώθηκε εμένα προσωπικά θα με σημαδέψει για πάντα, κυρίως για δύο λόγους. Πρώτον γιατί οι δυσκολίες και τα εμπόδια που είχαμε να αντιμετωπίσουμε ως διοίκηση ήταν πρωτόγνωρα και πολλές φορές αμετάκλητα κυρίως τα οικονομικά εμπόδια που όπως όλοι γνωρίζουμε οδηγούν σε αλυσιδωτές αντιδράσεις. Η φετινή χρονιά ήταν μια καθημερινή μάχη με το χρόνο έτσι ώστε να παραμείνουμε συνεπείς. Ταυτόχρονα να μην μπούμε ποτέ στην διαδικασία του αποπροσανατολισμού της ομάδας από το αγωνιστικό κομμάτι. Ο δεύτερος λόγος είναι γιατί μετά από 5 χρόνια είμαστε ξανά πρωταθλητές.

Ήταν ένα μεγάλο στοίχημα η επιστροφή στην κορυφή του κυπριακού ποδοσφαίρου. Άλλαξε το κυπριακό ποδόσφαιρο και ο ανταγωνισμός που υπάρχει σε όλους τους τομείς. Αυτό που κατάφερε η ομάδα δεν είναι απλά ένα από τα 29 πρωταθλήματα αλλά ταυτόχρονα μια δήλωση ότι σε αυτή την αλλαγή παραμένει ακόμα η μεγαλύτερη ομάδα της χώρας. Μεγάλη ομάδα δεν μας κάνει μόνο η αγωνιστική επιτυχία αλλά ο κόσμος της».

Δειτε Επισης

Παραμένει γαλαζοκίτρινος ο Σιπριάνο-Η ανακοίνωση του ΑΠΟΕΛ
Ανανέωσε ο Ποντικός με την Ομόνοια Αραδίππου
Στο στόχαστρο του ΑΠΟΕΛ ο Φραν Βιγιάλμπα
Παραμένει στην Ομόνοια 29ης Μαΐου ο Φαμπίνιο
Για ενδιαφέρον της Εσπανιόλ για τον Πέρε Πονς κάνουν λόγο οι Ισπανοί
Η ανακοίνωση της Ομόνοιας για τον Ματέο Μάριτς
Από τις ακαδημίες της Ομόνοιας στον Άρη Λεμεσού-Ανακοίνωσε Θεοχάρους
Τέλος και επίσημα από την Ομόνοια ο Φράνσον
Ανακοίνωσε τον 18χρονο Τσαρλς Γιου Άπια ο ΑΠΟΕΛ
Μια ανάσα από τη νέα του ομάδα ο Κάστανος