Έκλεισε την πρώτη της μεταγραφή ενόψει της σεζόν με Champions League η Τζιρόνα

Την πρώτη της καλοκαιρινή προσθήκη ανακοίνωσε η Λεβερκούζεν! Οι Ασπιρίνες μετά από μια μια ιστορική σεζόν που ολοκληρώθηκε με το νταμπλ ψάχνουν τα κομμάτια του παζλ που θα τους κάνουν ακόμα πιο ισχυρούς την επόμενη σεζόν, ανακοινώνοντας την πρώτη προσθήκη.

Ο λόγος για τον 26χρονο μέσος της Τζιρόνα, Αλέις Γκαρθία, έναν από τους πυλώνες του φετινού «θαύματος» των Καταλανών, οι οποίοι για μεγάλη περίοδο διεκδικούσαν το πρωτάθλημα στην Ισπανία και τελικά τερμάτισαν στην τρίτη θέση.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Φαμπρίτσιο Ρομάνο συγκεκριμένα, η Λεβερκούζεν πλήρωσε ένα φιξ ποσό ύψους 18 εκατομμυρίων ευρώ, ενώ ακόμα δυο εκατομμύρια προβλέπονται στη συμφωνία σε μορφή μπόνους.

Την περσινή περίοδο ο Γκαρθία κατέγραψε συνολικά 40 συμμετοχές με απολογισμό τρία γκολ και έξι ασίστ. Ως μετρονόμος της εντυπωσιακής Τζιρόνα το παιχνίδι «χτίστηκε» από τα πόδια του, με τον Τσάμπι Αλόνσο να τον ξεχωρίζει ως τον οργανωτή της Λεβερκούζεν για την επόμενη περίοδο.

Πηγή: gazzetta

Δειτε Επισης

Τελειώνει και επίσημα από Λεβερκούζεν και αναλαμβάνει Ρεάλ ο Τσάμπι Αλόνσο
Πότε θα γίνει η «αλλαγή φρουράς» στην Ρεάλ
Εισήχθη εσπευσμένα στο νοσοκομείο ο προπονητής της Τζιρόνα
Νέα μεγάλη πρόταση της Τσέλσι για Μουρίλο
Παίκτης της χρονιάς ο Σαλάχ!
Δέχτηκαν επίθεση από ενόπλους οι παίκτες της Φλαμένγκο
Η Αγγλία για πρώτη φορά στην ιστορία της με έξι ομάδες στο Champions League
Ολυμπιακός: Το παλεύει ο Κωστούλας για ΟΑΚΑ
«Αν δεν το πάρουμε, δεν θα έχουμε πετύχει τίποτα»
Άλωσε την έδρα της Μπρίστολ η Σέφιλντ και βρέθηκε αγκαλιά με την πρόκριση