Επίσημο το ενδιαφέρον της Πάφου για Μάριο Ηλία και Πηλέα

Για τα θέματα προγραμματισμού στην Πάφο, μίλησε ο Γενικός Διευθυντής της παφιακής ομάδας, Χάρης Θεοχάρους.

Σε δηλώσεις του στον Super Sport FM ανέφερε πως, «εκεί που θέλαμε να τελειώσουμε τις τελειώσαμε κάποιες μεταγραφές. Δεν έχουμε πολύ χρόνο για το πρώτο επίσημο ευρωπαϊκό παιχνίδι, αλλά υπάρχει ένας πολύ καλός κορμός στην ομάδα που θα μπορεί να ανταπεξέλθει στον πρώτο αγώνα. Σε αυτό το χρονικό περιθώριο το ρόστερ θα είναι ικανοποιητικό. Θα είναι μια αγωνιστική περίοδος 12 μηνών και πρέπει να είμαστε πολύ προσεκτικοί και για το είδος της προετοιμασίας και για την επιλογή παικτών και για ποδοσφαιριστές που μπορεί να προκύψουν αργότερα. Πέρσι κάναμε πολύ καλές προσθήκες τέλος του Αυγούστου. Πρέπει το πλάνο να είναι σωστό και να είμαστε και εμείς πολύ προσεκτικοί».

Για τους Ρους, Πέπε, Μπότσκαϊ είπε πως, «είναι δύσκολες περιπτώσεις. Είναι αρχές μεταγραφικής περιόδου και έχουν συμβόλαιο. Οι ομάδες τους έχουν χρόνο να διαπραγματευτούν και να επωφεληθούν οικονομικά. Είναι πολύ δύσκολο. Υπάρχει πλάνο α’ και πλάνο β’. Θα αφήσουμε σίγουρα κάποιες θέσεις πίσω που θα τις δούμε στο δεύτερο μέρος της προετοιμασίας για να είμαστε ανταγωνιστικοί κατά τη διάρκεια του πρωταθλήματος. Σε αυτή τη χρονική περίοδο δεν μπορούν να γίνουν διαπραγματεύσεις, είναι παράλογες οι απαιτήσεις και είναι λογικό και εμείς έτσι θα πράτταμε. Στόχος είναι το πλάνο α’ να έρθουν παίκτες καλοί, ακόμη και καταλόγου β’ να μπορούν να βοηθήσουν στις πρώτες υποχρεώσεις. Είμαστε αισιόδοξοι, με τους πλείστους παίκτες που έχουμε μιλήσει υπάρχει πρόσφορο έδαφος για συνεργασία. Δεν μπορώ να ξέρω πόσες προσθήκες θα γίνουν, έχουμε το περιθώριο των 17 ξένων/κοινοτικών. Η Πάφος ανακοινώνει οποιοδήποτε ποδοσφαιριστή όταν έρθει και περάσει από ιατρικές εξετάσεις και υπογράψει, όχι μόνο όταν έρθει στο ξενοδοχείο και τον δει κάποιος, να είμαστε προσεκτικοί».

Για Κώστα Πηλέα και Μάριο Ηλία είπε πως, «το λέω συνεχώς μας ενδιαφέρουν οι καλοί Κύπριοι και θα επιδιώξουμε να μπολιάσουμε την ομάδα με καλούς Κύπριους για οποιαδήποτε θέση. Δεν θα διαψεύσω εννοείται. Ο Μάριος Ηλία και ο Κώστας Πηλέας είναι κάποιοι από αυτούς, αλλά πρόταση δεν κάναμε».

Παράλληλα ανέφερε πως, «προετοιμαζόμαστε ακόμη και σε περίπτωση που συμβεί οτιδήποτε με τον Ίβουσιτς, θα είναι στο Euro 2024 και θα είμαστε έτοιμοι για την κάθε θέση που μπορεί να προκύψει πρόβλημα».

Δειτε Επισης

Παραμένει γαλαζοκίτρινος ο Σιπριάνο-Η ανακοίνωση του ΑΠΟΕΛ
Ανανέωσε ο Ποντικός με την Ομόνοια Αραδίππου
Στο στόχαστρο του ΑΠΟΕΛ ο Φραν Βιγιάλμπα
Παραμένει στην Ομόνοια 29ης Μαΐου ο Φαμπίνιο
Για ενδιαφέρον της Εσπανιόλ για τον Πέρε Πονς κάνουν λόγο οι Ισπανοί
Η ανακοίνωση της Ομόνοιας για τον Ματέο Μάριτς
Από τις ακαδημίες της Ομόνοιας στον Άρη Λεμεσού-Ανακοίνωσε Θεοχάρους
Τέλος και επίσημα από την Ομόνοια ο Φράνσον
Ανακοίνωσε τον 18χρονο Τσαρλς Γιου Άπια ο ΑΠΟΕΛ
Μια ανάσα από τη νέα του ομάδα ο Κάστανος