Φαβορί η Αγγλία, σκληρό καρύδι η Σερβία

Το παρόν κείμενο αποτελεί πληρωμένη διαφήμιση της I.T.S. Infinity Technology Solutions Cy Ltd με την επωνυμία In2bet κατέχει άδεια Αποδέκτη Κλάσης Β (016) από την Εθνική Αρχή Στοιχημάτων που επιτρέπει τo στοιχηματισμό στο διαδίκτυο στην Κυπριακή Δημοκρατία. www.in2bet.com.cy | 18+ | Σκέψου το παιχνίδι. Παίξε με ασφάλεια | https://safergambling.gov.cy/ | ΕΑΣ

Πρεμιέρα στον Γ' και Δ' όμιλο του EURO 2024 και η μονομαχία Σέρβων και Άγγλων ξεχωρίζει.

Η αυλαία των αγώνων της Κυριακής θα ανοίξει στις 16:00 με τον αγώνα Πολωνία-Ολλανδία για τον τέταρτο όμιλο, στις 19:00 θα ακολουθήσει ο αγώνας Σλοβενία-Δανία και στις 22:00 θα διεξαχθεί το μεγάλο ματς Σερβία-Αγγλία.

Στο Γκελζενκίρχεν και την Φέλτινς Αρένα θα διεξαχθεί το μεγάλο ματς της Κυριακής εκεί όπου οι απαιτητικοί Άγγλοι θα αντιμετωπίσουν την επικίνδυνη και γεμάτη ποιότητα Σερβία.

Η Αγγλία μπαίνει στη διοργάνωση ως ένα από τα μεγάλα φαβορί, η ποιότητα τους είναι δεδομένη και ξεχειλίζει όμως σε κάθε μεγάλο ραντεβού τα χαλάνε με κάθε πιθανό και απίθανο τρόπο.

Στόχος για τον Γκάρεθ Σάουθγκεϊτ είναι να εκμεταλλευτεί το τεράστιο βάθος και τα αστέρια στο ρόστερ του και να αρχίσει με το δεξί την διοργάνωση.

Για την Σερβία αυτή θα είναι η πρώτη της συμμετοχή σε EURO ως ανεξάρτητο κράτος και με παίκτες όπως οι Βλάχοβιτς, Μίτροβιτς, Τάντιτς, Μιλίνκοβιτς-Σάβιτς έχει τρομερή ποιότητα από τη μέση και μπροστά.

Το ζητούμενο για τον κόουτς Ντράγκαν Στοΐκοβιτς είναι να πάρει το μάξιμουμ από τα αστέρια του και να μάθει από τα λάθη του παρελθόντος που δεν της επέτρεψαν να διακριθεί. Η Αγγλία σίγουρα είναι το φαβορί στην πρεμιέρα όμως οι Σέρβοι θέλουν να αποδείξουν πως είναι σκληρό καρύδι και μπορούν για την υπέρβαση.

Στην In2Bet μπορείτε να βρείτε την αναμέτρηση με τις καλύτερες αποδόσεις και εκατοντάδες ειδικές αγορές για ένα διασκεδαστικό, ασφαλές και αξιόπιστο στοίχημα! Μπες στο In2Bet.com.cy και μπες στο παιχνίδι!

Δειτε Επισης

Ο Ντάκου τιμωρήθηκε με δυο αγωνιστικές για υβριστικά συνθήματα κατά της Βόρειας Μακεδονίας
Θέλει τον Φαν Νίστελροϊ για βοηθό του Τεν Χαγκ η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ
Η ενημέρωση του Ντεσάμπ για τον Μπαμπέ ενόψει του αγώνα κόντρα στην Πολωνία
Νέες κυρώσεις της UEFA στην Κροατία για τη συμπεριφορά των φιλάθλων της
H selfie του Ρονάλντο με τον μικρό εισβολέα στο Τουρκία-Πορτογαλία
Το ρεκόρ που κυνηγάει ο Μουσιάλα απέναντι στους Ελβετούς που χάνουν δύσκολα
Νίκες για Μεξικό και Βενεζουέλα στο Copa America
Τελευταία ζαριά για Σκωτία και Ουγγαρία
Σε τοπ φόρμα o Λουκάκου λλά τα γκολ του ακυρώνονται από το VAR
Ελβετία-Γερμανία: Για την πρόκριση οι μεν, για την κορυφή τα πάντσερ