Ανώτατη Κ15: Πρωτιά σε τρεις παραμέτρους για Τούμπα και Χριστοφίδη

Με το πέρας κάθε σεζόν και το διάλειμμα που επικρατεί μέχρι να αρχίσουν οι προετοιμασίες των αγωνιστικών ομάδων, μπορείς μέσα από τα στατιστικά στοιχεία (και την εικόνα γηπέδου ΠΑΝΤΑ), να αναλύσεις τους ποδοσφαιριστές σου και να βγάλεις χρήσιμα συμπεράσματα.

Είναι εδώ που φαίνεται πόσο αναγκαία και χρήσιμη είναι η παροχή των υπηρεσιών της Scienceofsports.net, η οποία παρακολουθεί και καταγράφει όλα τα στατιστικά στοιχεία των ομάδων και των ποδοσφαιριστών των ηλικιακών κατηγοριών Κ14 μέχρι Κ17 Ανώτατης Κατηγορίας, καθώς επίσης και του Πρωταθλήματος Νέων Κ19 A’ κατηγορίας.

Σήμερα μέσα από το πόρταλ μας, παραθέτουμε τα στατιστικά στοιχεία δύο ποδοσφαιριστών, σε τρεις παραμέτρους (Accurate passes, Killer Passes, Passes) στην ηλικιακή κατηγορία Κ15, οι οποίοι τελείωσαν τη σεζόν στις πρώτες θέσεις.

Πρόκειται για τους κεντρικούς αμυντικούς Μάριο Τούμπα και Νικόλα Χριστοφίδη, οι οποίοι αγωνίζονται και οι δύο στον ΑΠΟΕΛ.

Αξιωσημείωτο, είναι ότι πέραν της πρωτιάς στη θέση τους στις συγκεκριμένους παραμέτρους, ολοκλήρωσαν τη σεζόν πρώτοι σε ολόκληρη την ηλικιακή κατηγορία Κ15.

Μέσα από τον ρόλο που απαιτεί o σύγχρονος κεντρικός αμυντικός (all-playing defender), ο Μάριος Τούμπας πέτυχε το επίσης σημαντικό να τελειώσει τη σεζόν στην πρώτη θέση όσον αφορά τις Killer Passes, κάτι που δεν συμβαίνει συχνά στο αναπτυξιακό ποδόσφαιρο για θέση CB.

Ο Νικόλας Χριστοφίδης, ολοκλήρωσε τη σεζόν στην πρώτη θέση της Κ15, όσον αφορά τις Accurate Passes (κάναμε αναφορά σε παλαιότερο άρθρο), με τον Τούμπα να ολοκληρώνει τη σεζόν στη συγκεκριμένο παράμετρο στη δεύτερη θέση.

Επίσης στην παράμετρο Passes, οι δύο ποδοσφαιριστές της Ακαδημίας του ΑΠΟΕΛ τερμάτισαν στις δύο πρώτες θέσεις.

Για να ολόκληρώσεις τη σεζόν με τέτοια στατιστικά (και εικόνα γηπέδου φυσικά) χρειάζεται πέραν από άρτια τεχνική κατάρτιση, υψηλή κατανόηση του παιχνιδιού και φυσικά να είσαι πολύ καλός με τη μπάλα στα πόδια.

Κάτι που για τους δύο ποδοσφαιριστές επιβεβαιώνουν τα στατιστικά στοιχεία της φετινής σεζόν.

Χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες της Scienceofsports.net, κάθε νεαρός μπορεί να πάρει το annual report του και να αναλύσει τις παραμέτρους της θέσης του, για περαιτέρω βελτιστοποίηση της απόδοσής του.

AccuratePasses

kIller-passes202324-1-1

Πηγή: footballacademia.com

Δειτε Επισης

«Προσπαθεί να διορθώσει την αδυναμία η νέα τεχνική ηγεσία, ερωτηματικό η ηλικία του Ελ Αραμπί»
Καρσέδο: Να παλέψουμε μέχρι τέλους για την πρόκριση, δεν είναι διαθέσιμος ο Κβίντα
Ανακοίνωσε 25χρονο Τυνήσιο τερματοφύλακα η Καρμιώτισσα
Ανείπωτη θλίψη... Έφυγε ξαφνικά από τη ζωή ο 15χρονος Αντώνης
Ολοκλήρωσε με ήττα τις υποχρεώσεις της η Εθνική Γυναικών
Γεφύρωσαν τις διαφορές Cytavision και Cablenet-Συμφωνία για προβολή κοινού περιεχομένου
Η επίσημη θέση της Πάφου για Κβίντα-«Κανένας δεν είναι υπεράνω της ομάδας»
Ανακοίνωσε εισιτήρια διαρκείας ο Άρης
Πώς απαντά η ΑΕΚ στα περί ενδιαφέροντος του Παναθηναϊκού για τον Φαράζ
Σειρήνες από Ελλάδα για Λοΐζου