Ενδιαφέρει τον ΑΠΟΕΛ-Θα κάνει μια τελευταία συνάντηση με Ελ Αραμπί ο Ολυμπιακός

Ο Ολυμπιακός θα κάνει μία τελευταία συνάντηση με τον Ελ Αραμπί, αν και οι πιθανότητες παραμονής του στην ομάδα δεν είναι πολλές.

Ο Ολυμπιακός εργάζεται για την υλοποίηση του μεταγραφικού σχεδιασμού της νέας σεζόν κι εκτός από τις προσθήκες, ένα πολύ σημαντικό κεφάλαιο αποτελούν τα συμβόλαια της ομάδας που λήγουν.

Μεταξύ αυτών, όχι στην πρώτη γραμμή αν τα τοποθετήσουμε αναφορικά με την σημασία που έχουν για τον σχεδιασμό του κλαμπ, είναι κι εκείνο του Γιουσέφ Ελ Αραμπί. Το συμβόλαιο του 37χρονου Μαροκινού επιθετικού εκπνέει το φετινό καλοκαίρι και το μέλλον του στην ομάδα παραμένει αβέβαιο.
Οι Πειραιώτες τιμώντας την τεράστια προσφορά του στον σύλλογο θα επιχειρήσουν να κάνουν μαζί του μία τελευταία συνάντηση, όπου οι δύο πλευρές θα βάλουν κάτω τα δεδομένα και θα συζητήσουν μία πιθανή παραμονή του στο κλαμπ, ωστόσο το να υπάρχει ευτυχές τέλος στις διαπραγματεύσεις αυτές, δεν συγκεντρώνει τις περισσότερες πιθανότητες αυτή τη στιγμή.

Σημειωτέον για τον Ελ Αραμπί έχουν ήδη δείξει ενδιαφέρον αρκετές ομάδες της πατρίδας του, αλλά και ο ΑΠΟΕΛ.

Σοβαρό ενδιαφέρον των «ερυθρολεύκων» για Μουνιέ της Μπρεστ βλέπουν οι Γάλλοι

Ο Γάλλος δημοσιογράφος Ρομέν Κολέ-Γκαντέν αποκάλυψε πως ο Ολυμπιακός ενδιαφέρεται σοβαρό για τον Στιβ Μουνιέ της Μπρεστ. Πρόκειται για 29χρονο επιθετικό από το Μπενίν, ο οποίος πήγε στην γαλλική ομάδα το καλοκαίρι του 2020 απο την Χάντερσφιλντ, στην οποία πλήρωσε 5 εκατ. ευρώ για να τον αποκτήσει.

Έκτοτε, ο Μουνιέ, που είναι και διεθνής με την αφρικανική χώρα, έχει πραγματοποιήσει 135 συμμετοχές τα τέσσερα αυτά χρόνια σκοράροντας 33 γκολ και δίνοντας 9 ασίστ σε περισσότερα 9 χιλ. αγωνιστικά λεπτά.Το συμβόλαιό του με την γαλλική ομάδα ολοκλήρωνεται αυτό το καλοκαίρι κι έτσι όποια ομάδα θελήσει να τον κάνει δική της, δεν θα χρειαστεί να πληρώσει κάποιο αντίτιμο.

Υπενυθυμίζουμε πως ο Ολυμπιακός αναζητεί παίκτες για να ενισχύσει την επιθετική του γραμμή, αφού αυτή τη στιγμή βρίσκεται σχεδόν όλη... στον αέρα.

Πηγή: Gazzetta

Δειτε Επισης

Στα ραντάρ του ΑΠΟΕΛ ο Τζορτζ Πούσκας
ΒΙΝΤΕΟ: Πρώτη προπόνηση στο Ηλίας Πούλλος υπό τις οδηγίες Νταμπράουσκας
Στις 9 Ιουλίου η ανοιχτή προπόνηση της Ομόνοιας 29ης Μαΐου
Σωματεία δεν πληρώνουν τις φορολογικές τους υποχρεώσεις και στοιβάζουν... χρέη-Πέντε δεν κατέβαλαν ούτε μια δόση
Πρώτη αντίδραση Νταμπράουσκας στην Ομόνοια-«Να επιστρέψει εκεί που ανήκει, θέλω επιθετικό ποδόσφαιρο»
Η θέση της ΑΕΚ για την πρώτη προπόνηση-«Ήταν το καλύτερο τονωτικό πριν από τα πολύ δύσκολα»
Oι ώρες των αγώνων της Πάφου για το πρώτο βήμα στην Ευρώπη
BINTEO: Σήκωσε μανίκια στον Αρχάγγελο ο Κιντίγια-Οι πρώτες του δηλώσεις
Δυσκολεύει του Ελ Αραμπί στον ΑΠΟΕΛ, εξετάζονται άλλες περιπτώσεις
Άρχισε η προετοιμασία του Άρη, παραμένει Κύπρο ο Μαγιαμπέλα