Σπαλέτι για τους Ιταλούς διεθνείς-«Περισσότερος ύπνος, λιγότερο PlayStation»

Ο προπονητής της Ιταλίας, Λουτσιάνο Σπαλέτι είναι λάτρης της πειθαρχίας, παροτρύνοντας τους παίκτες του να κλείσουν τα βιντεοπαιχνίδια και να... κοιμούνται περισσότερο.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

«Αυτό που είπα ήταν ότι δεν θέλω -έτσι πήραμε για παράδειγμα ένα παιχνίδι που τους αρέσει να παίζουν- αλλά αυτό που με ενδιαφέρει είναι να κοιμούνται πραγματικά τη νύχτα. Δεν με ενδιαφέρει τι ακριβώς κάνουν.

Δεν επιτρέπω στους ανθρώπους να περνούν όλη τη νύχτα ξύπνιοι, μέχρι όλες τις ώρες, έτσι ώστε το επόμενο πρωί να είναι εντελώς ξεκούραστοι και μετά να βγαίνουν για προπόνηση. Δεν έχω τίποτα εναντίον οποιουδήποτε είδους παιχνιδιού.

Αντιθέτως, έχουμε μάλιστα δημιουργήσει μια αίθουσα παιχνιδιών όπου υπάρχουν δύο υπέροχα, σύγχρονα, τελευταίας τεχνολογίας PlayStations, στα οποία όλοι πηγαίνουν και παίζουν εκεί».

Για τους κανόνες του και ότι το PlayStation δεν επιτρέπεται: «Νομίζω ότι είναι σωστό ένας παίκτης αυτού του επιπέδου να παίζει σε αγώνες που είναι σημαντικοί, όπως αυτοί. Δεν νομίζω ότι είναι αποδεκτό να είναι ξύπνιοι μέχρι τις τρεις ή τις τέσσερις το πρωί.

Λένε: “Εντάξει, το έχουμε συνηθίσει αυτό, θα κοιμηθούμε το πρωί”. Δεν υπάρχει περίπτωση να το έχετε συνηθίσει αυτό. Πρέπει να κοιμάστε τη νύχτα. Υπάρχουν ψυχαναλυτές που το έχουν αποδείξει (αυτό).

Υπάρχουν καθηγητές σε οποιαδήποτε περιοχή του κόσμου που θα σας δώσουν πραγματικά ενδείξεις σχετικά με αυτό. Έτσι, πρέπει να βεβαιωθούμε ότι επιβάλλουμε έναν σωστό τρόπο ζωής, ώστε να μπορούμε στη συνέχεια να παράγουμε το καλύτερο ποδόσφαιρο μας κατά τη διάρκεια των ίδιων των αγώνων.

Επομένως, δεν είναι δίκαιο και δεν είναι αλήθεια ότι είπα ότι δεν μπορούμε να παίξουμε PlayStation. Είπα ότι δεν μπορούμε να μένουμε ξύπνιοι μέχρι τις τρεις ή τις τέσσερις το πρωί. Αυτό είναι κάτι εντελώς διαφορετικό».

Δειτε Επισης

Κορυφώνεται ο... πόλεμος ανάμεσα σε Παρί Σεν Ζερμέν και Μπαπέ
Διατεθειμένη να κάνει τα πάντα για να αποκτήσει τον Νίκο Γουίλιαμς η Μπαρτσελόνα
Χωρίς Μέσι η Αργεντινή κόντρα στο Περού
Ελπίζουν σε πρόκριση οι Γεωργιανοί, χωρίς αλλαγές για την τρίτη νίκη οι Πορτογάλοι
Moνόδρομος η νίκη για την Τσεχία, περνά ακόμα και με ήττα υπό προϋποθέσεις η Τουρκία
Ουκρανία-Βέλγιο: Σπουδαία μάχη για την πρόκριση στα νοκ άουτ
Σλοβακία-Ρουμανία: Έτοιμες να γευτούν το... μπισκότο της πρόκρισης!
Οριστικά εκτός η Κροατία, η κατάταξη των τρίτων των ομίλων και το σημερινό πρόγραμμα
Κατέρρευσε βοηθός διαιτητής την ώρα του αγώνα Περου-Καναδάς
Λονδρέζικο ντέρμπι για την απόκτηση του Καλαφιόρι