Έσπασε τη μύτη του και μπαίνει χειρουργείο o Εμπαπέ-Στον αέρα η παρουσία του στο υπόλοιπο Euro

H Γαλλία δεν εντυπωσίασε στην πρεμιέρα του Euro, ωστόσο με ένα αυτογκόλ του Βέμπερ στο πρώτο ημίχρονο επικράτησε της Αυστρίας με σκορ 1-0 και μπήκε με το δεξί στη φετινή διοργάνωση.

Αυτή η νίκη για τους «τρικολόρ» όμως μόνο καλή «γεύση» δεν μπορεί να αφήσει, αφού λίγο πριν το τέλος της αναμέτρησης ο Κιλιάν Εμπαπέ είχε σφοδρή σύγκρουση με τον Ντάνσο και αναγκάστηκε να αποχωρήσει από τον αγωνιστικό χώρο αφού μάτωσε στη μύτη.

Όπως αναφέρει η «Equipe» o 24χρονος σούπερ σταρ, θα χειρουργηθεί σε νοσοκομείο του Ντίσελντορφ προκειμένου να αποκαταστήσει το πρόβλημα, ωστόσο η συμμετοχή του στο υπόλοιπο τουρνουά είναι στον «αέρα»!

Nα σημειωθεί, ότι ακριβής εκτίμηση για το διάστημα απουσίας του Εμπαπέ, δεν έχει γίνει, όμως δεδομένα οι άνθρωποι της Γαλλίας κάθονται σε αναμμένα κάρβουνα, αναφορικά με την πορεία της υγείας του αρχηγού της ομάδας, που πρόσφατα ανακοινώθηκε από τη Ρεάλ Μαδρίτης.

Μάλιστα ο ίδιος ο προπονητής των «τρικολόρ», Ντιντιέ Ντεσάν, άφησε να εννοηθεί πως στους Μπλε βλέπουν ήδη την απουσία του 25χρονου ως ένα πιθανό σενάριο!

Πηγή: sportfm

Δειτε Επισης

Η Τσέλσι φουλάρει για τον... θαυματουργό 19χρονο Χάτο του Άγιαξ για την άμυνά της
Θύματα ληστείας Ισραηλινοί ποδοσφαιριστές στη Μύκονο
Άγριο ξέσπασμα από τον Αντίλ Ραμί για Γιαμάλ-«Φοράει ρούχα με διαμάντια, είναι σκ@τ@»
Ο Ντε Γιονγκ απέλυσε τον ατζέντη του, βάζοντας σε πάγο τις διαπραγματεύσεις για νέο συμβόλαιο
H Ρεάλ θέλει Σαλιμπά και Κονατέ για ενίσχυση της αμυντικής της γραμμής
H Μπάγερν Μονάχου ανακοίνωσε sold out για όλα τα εντός έδρας παιχνίδια στη Bundesliga
Ο Κονσεϊσάο υπέγραψε στη Γιουβέντους έως το 2030
Ο 40χρονος Γιανγκ υπογράφει στην Ίπσουιτς
Tα βρήκαν Άρσεναλ και Σπόρτινγκ, μετακομίζει Λονδίνο ο Γκιόκερες
Η Ρεάλ Μαδρίτης δίνει το νούμερο 10 στον Εμπαπέ