Επιμένουν οι Πορτογάλοι, επανέρχεται με νέα πρόταση για Ιωαννίδη η Σπόρτινγκ

Μπορεί οι Πορτογάλοι να ανέφεραν χθες πως η περίπτωση της μεταγραφής του Φώτη Ιωαννίδη από τον Παναθηναϊκό στην Σπόρτινγκ να δυσκολεύει λόγω της άτεγκτης στάσης των «πρασίνων», όμως φαίνεται τελικά πως αυτό δεν θα αποθαρρύνει το πορτογαλικό κλαμπ από το να καταθέσει μία νέα βελτιωμένη προσφορά.

Η «Abola» επανήλθε τα ξημερώματα με νέο ρεπορτάζ της όπου ανέφερε πως μετά την άρνηση των «πρασίνων» στην πρόταση των 17,5 εκατ. ευρώ συν ακόμη 4,5 με την μορφή μπόνους που έκαναν τα «λιοντάρια», αυτά έχουν πάρει την απόφαση να καταβάλουν μία ακόμη προσπάθεια.

Έτσι, λοιπόν, θα καταθέσουν σύντομα μία νέα προσφορά στην οποία το φιξ ποσό θα ξεπερνά τα 18 εκατ. ευρώ, ελπίζοντας να καταφέρουν κάτι παραπάνω από τις προγούμενες φορές. Μάλιστα, το ρεπορτάζ αυτό δεν περιορίζεται στα στενά αθλητικά πλαίσια, αφού κάνει και μία αναφορά στην σχέση του Έλληνα φορ με την Ελένη Βουλγαράκη και την πιθανότητα να κάνουν το επόμενο βήμα στην σχέση τους μένοντας μαζί, κάτι που θα δυσκόλευε ακόμη περισσότερο μία ενδεχόμενη μετακίνησή του.

Υπενθυμίζουμε πως ο Ιωαννίδης βρέθηκε χθες στην πρώτη συγκέντρωση του Παναθηναϊκού, αλλά δεν πέρασε εργομετρικά, όπως οι υπόλοιποι, εξαιτίας του τραυματισμού που έχει στον ώμο και από τον οποίο αναρρώνει.

Πηγή: gazzetta

Δειτε Επισης

Επίθεση Πισάρο σε ΑΕΚ: «Όσοι βρίσκονται στην κορυφή στην Ελλάδα είναι... μαφία»
Ξεκινούν οι επαφές για το νέο συμβόλαιο του Κωνσταντέλια
Υπογράφει και πιάνει δουλειά ο Μαρσιάλ στην ΑΕΚ
Άρης: Έχει βγει κερδισμένος μέσα από τις συνεργασίες του με τους Σουηδούς
Ολυμπιακός: O Ολιβέιρα διεκδικεί θέση βασικού εναντίον του Αρη
Η ΑΕΚ κέρδισε τον Βόλο και έπιασε Ολυμπιακό και ΠΑΟΚ στην κορυφή Super League
ΒΙΝΤΕΟ: Η ΑΕΚ έφτασε σε προφορική συμφωνία με τον Μαρσιάλ
Ισόπαλο το μεγάλο ντέρμπι στην Τούμπα-Τα αποτελέσματα και η βαθμολογία στη Super League
Ντέρμπι στην Τούμπα για την 4η αγωνιστική της Super League
Με Γουίλιαν και Ολιβέιρα κόντρα στον Παναιτωλικό ο Ολυμπιακός