Τα 20 wonderkids του παγκόσμιου ποδοσφαίρου-Αυτοί παίζουν στο EURO 2024

Τα 20 παιδιά - θαύματα του ποδοσφαίρου σε παγκόσμιο επίπεδο αποκαλύφθηκαν, με κάποια από αυτά να ανήκουν σε συλλόγους της Premier League ενώ κάποια θα αγωνιστούν και στο Euro 2024 στα γήπεδα της Γερμανίας.

Ο λογαριασμός Wonderkids στο Instagram αποκάλυψε τους νεαρούς εκείνους ποδοσφαιριστές που μπορούν στο μέλλον να πρωταγωνιστήσουν και να γράψουν το όνομα τους με χρυσά γράμματα στην ιστορία του ποδοσφαίρου. Την περασμένη σεζόν μάλιστα δεν ήταν λίγοι οι νεαροί ποδοσφαιριστές που εντυπωσίασαν με τις εμφανίσεις τους και κάποιοι από αυτούς αγωνίζονται ήδη με επιτυχία σε κορυφαίους ευρωπαϊκούς συλλόγους, ενώ άλλοι κατάφεραν να πάρουν μεταγραφή σε ομάδες τοπ επιπέδου.

Ο λογαριασμός “Wonderkids” στο Instagram, παρουσίασε τη λίστα με τους 20 κορυφαίους ποδοσφαιριστές που γεννήθηκαν από το 2005 και μετά, και δεν αποτελεί έκπληξη το γεγονός ότι εμφανίζονται σε αυτή μεταξύ άλλων παίκτες από κορυφαίες ομάδες της Αγγλίας, της Ισπανίας, της Γερμανίας και της Γαλλίας.

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ η οποία είναι γνωστή για την παραγωγή ταλαντούχων παικτών από τις ακαδημίες, έχει να επιδείξει τον Κόμπι Μέινου, που βρίσκεται στην έκτη θέση της λίστας, στην υψηλότερη από όλους όσους αγωνίζονται στην Αγγλία. Μάλιστα, με τις εμφανίσεις του κατάφερε να κερδίσει μια θέση στην αποστολή της Εθνικής Αγγλίας για το Euro 2024.

Η αντίπαλος της Γιουνάιτεντ, η Μάντσεστερ Σίτι, έχει επίσης έναν παίκτη στην πρώτη 15άδα, τον Κλαούντιο Ετσεβέρι, ο οποίος βρίσκεται στη 12η θέση. Έχοντας ενταχθεί στον σύλλογο μόλις τον Ιανουάριο, ο Αργεντινός δεν έχει κάνει ακόμα εμφάνιση με την ομάδα του Πεπ Γκουαρντιόλα, αφού έχει δοθεί δανεικός πίσω στη Ρίβερ Πλέιτ.

Όσον αφορά την πρώτη τριάδα, ο Ουαρέν Ζαΐρ-Έμερι της Παρί Σεν Ζερμέν βρίσκεται στην τρίτη θέση έχοντας εντυπωσιάσει με τις εμφανίσεις του και κατάφερε να κερδίσει μια θέση στην Εθνική Γαλλίας για το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα της Γερμανίας.

Ο Λαμίν Γιαμάλ της Μπαρτσελόνα έρχεται στη δεύτερη θέση έχοντας καθιερωθεί ως βασικός παίκτης του συλλόγου του και της Εθνικής Ισπανίας, ενώ η πρώτη θέση πηγαίνει στον Έντρικ που θα ενταχθεί στη Ρεάλ Μαδρίτης τον Ιούλιο από την Παλμέιρας. Φυσικά πρέπει να σημειωθεί ότι στη λίστα βρίσκονται και οι Αρντά Γκιουλέρ (Ρεάλ Μαδρίτης) και Κενάν Γιλντίζ (Γιουβέντους), οι οποίοι εξασφάλισαν θέση στην Εθνική Τουρκίας και αγωνίζονται στα γήπεδα της Γερμανίας.

Τα 20 Wonderkids του παγκόσμιου ποδοσφαίρου

1 - Έντρικ

2 - Λαμίν Γιαμάλ

3 - Ουαρέν Ζαΐρ-Έμερι

4 - Αρντά Γκιουλέρ

5 - Ματίς Τελ

6 - Κόμπι Μέινου

7 - Κενάν Γιλντίζ

8 - Βίτορ Ρόκε

9 - Λένι Γιορό

10 - Ντεζιρέ Ντουέ

11 - Γκάμπριελ Μοσκάρδο

12 - Κλαούντιο Ετσεβέρι

13 - Άρθουρ Βερμίρεν

14 - Πάου Κουμπάρσι

15 - Κέντρι Πάες

16 - Λιούις Μάιλι

17 - Εστέβο Γουίλιαν

18 - Αντόνιο Νούσα

19 - Ζορέλ Χάτο

20 - Τζιανλούκα Πεστιάνι

Δειτε Επισης

Πρώτος σκόρερ ο... κανένας στο EURO-Τα ακυρωμένα τέρματα, τα αυτογκόλ και ο «καταραμένος» Λουκάκου
Τα 20 wonderkids του παγκόσμιου ποδοσφαίρου-Αυτοί παίζουν στο EURO 2024
Η Μάγχη... βγάζει τον βασιλιά του φετινού Εuro 2024
Δέκα πανέμορφες πόλεις, δέκα έδρες στολίδια-Αυτά είναι τα γήπεδα του Euro 2024
Με έντονο... άρωμα Premier League το φετινό Euro
Οι νεαροί και οι γέροι του Euro 2024 (pics)
Ο Μουρίνιο επέστρεψε στο Top10 των καλύτερα αμειβόμενων προπονητών στον κόσμο
Ο άνθρωπος που νίκησε τον Πελέ με την «απόκρουση του αιώνα»
Τα έξι ρεκόρ που μπορούν να καταρριφθούν στο Euro 2024-Ο Κριστιάνο, ο Γιαμάλ και ο Νάγκελσμαν
Κιλιάν Εμπαπέ: Από τα επτά χρόνια φαγούρας στην Παρί, στη βασίλισσα της Ευρώπης Ρεάλ