Κοσοβάρος δημοσιογράφος έδειξε τον αλβανικό αετό στους Σέρβους και η UEFA του πήρε τη διαπίστευση

Η κόντρα της Σερβίας με την Αλβανία έχει μεταφερθεί και στο Euro 2024, με τις εντάσεις να μη λείπουν, κυρίως εκτός γηπέδου.

Ωστόσο υπήρξε και μία... ένταση εντός αυτού. Συγκεκριμένα, πριν από το παιχνίδι της Σερβίας με την Αγγλία για την πρώτη αγωνιστική του τρίτου ομίλου, ένας Κοσοβάρος δημοσιογράφος που πήγε να καλύψει το ματς αποφάσισε να... πικάρει τους Σέρβους.

Ως γνωστόν η κόντρα των τριών χωρών έχει δημιουργηθεί από τον πόλεμου στη Γιουγκοσλαβία, με την κάθε χώρα να θεωρεί ότι το Κόσοβο τους ανήκει. Ωστόσο, οι Κοσοβάροι είναι με το μέρος των Αλβανών και ο δημοσιογράφος, Αρλίντ Σαντίκου, την ώρα που βρισκόταν μπροστά από τους Σέρβους τους έδειξε τον αλβανικό αετό, τη στιγμή που ήταν live.

Μάλιστα ένας οπαδός πέταξε ένα ποτήρι στον Κοσοβάρο δημοσιογράφο, χωρίς ωστόσο να τον πετύχει. Ο Σαντίκου όπως φαίνεται όμως... πλήρωσε ακριβά αυτή του την κίνηση. Συγκεκριμένα, όπως ο ίδιος επιβεβαίωσε, η UEFA του αφαίρεσε τη διαπίστευση, τιμωρώντας τον για την κίνηση.

Τον αγώνα της Αλβανίας με την Κροατία μάλιστα ο ίδιος τον είδε από την κερκίδα. Έναν αγώνα που ήταν... ματσάρα χωρίς όμως νικητή αφού έληξε ισόπαλος 2-2.

Πηγή: sportal

Δειτε Επισης

Σόλσκιερ για Ρονάλντο: «Λάθος η επιστροφή του στη Γιουνάιτεντ, αλλά δεν μπορούσαμε να τον αφήσουμε να πάει στη Σίτι»
Χωρίς οπαδούς η Μπαρτσελόνα στο εκτός έδρας ματς του Champions League με Ερυθρό Αστέρα
Χαμός στην Αφρική με ποδοσφαιριστή ο οποίος ισχυρίζεται ότι είναι 26 χρονών, αλλά ούτε... ο καθρέφτης του δεν τον πιστεύει
Πυροβόλησαν παλαίμαχο της Φενέρ μετά από εκπομπή για την πρεμιέρα της τουρκικής ομάδας στο Europa League
Europa League: Ισόπαλοι Ρόμα-Μπιλμπάο, ευρείες νίκες για Άγιαξ, Τότεναμ, Στεάουα
Στον αέρα του Μουντιάλ Συλλόγων 2028
Ανερχόμενο αστέρι της Ρεάλ Μαδρίτης ο γιος του Μαρσέλο, Έντσο Άλβες
Η βαθμολογία και το πρόγραμμα της Europa League μετά την πρεμιέρα
Ο 16χρονος Πόρτερ έγραψε ιστορία με την φανέλα της Άρσεναλ
«Πρέπει να κοιταχτώ στον καθρέφτη και να κάνω την αυτοκριτική μου»