Κινδυνεύει να χάσει την Ολυμπιακή κάρτα στη σκοποβολή η Κύπρος-Προειδοποίηση δικηγόρων ΣΚΟΚ προς ΚΟΑ

Συνεχίζεται με αμείωτη ένταση η ανταλλαγή επιστολών ανάμεσα στους δικηγόρους της Σκοπευτικής Ομοσπονδίας Κύπρου (ΣΚΟΚ) και τον ΚΟΑ, με το νέο στοιχείο που προκύπτει να είναι ο κίνδυνος να αποσύρει η Διεθνής Ολυμπιακή Επιτροπή την Ολυμπιακή την κάρτα συμμετοχής στους αγώνες για την κυπριακή σκοποβολή.

Αυτό τονίζουν στην νέα τους επιστολή οι δικηγόροι της ΣΚΟΚ προς τον ΚΟΑ, την οποία κατέχει ο REPORTER, όπου αναφέρεται ξεκάθαρα πως: «Αν συνεχίσετε να παρεμβαίνετε σε αρμοδιότητες της ΚΟΕ, αυτό που θα γίνει είναι να θέσετε σε κίνδυνο την εγκυρότητα της Ολυμπιακής κάρτας και τούτο σημαίνει θα δοθεί σε άλλο κράτος».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: Παράνομη παρέμβαση στα εσωτερικά της ΣΚΟK από ΚΟΑ καταγγέλλει η Ομοσπονδία-«Υπερβαίνετε τις εξουσίες σας»

Διόρθωση από ΚΟΑ-Η αθλήτρια έγινε…προπονήτρια

Υπενθυμίζουμε πως το θέμα δημιουργήθηκε μετά από επιστολή του ΚΟΑ που έκανε αναφορά σε καταγγελίες αθλήτριας εναντίον άλλης αθλήτριας, που συμπεριλήφθηκε στην Ολυμπιακή αποστολή, για αντιαθλητική συμπεριφορά. Ο ΚΟΑ είχε θέσει σειρά ερωτημάτων για την επιλογή της σκοπεύτριας, προκαλώντας την έντονη αντίδραση των δικηγόρων της ΣΚΟΚ που υπέδειξαν πως πρόκειται για παράτυπη παρέμβαση στα εσωτερικά της ομοσπονδίας και σε αρμοδιότητες της Κυπριακής Ολυμπιακής Επιτροπής.

Πάντως, προκαλεί ενδιαφέρον το γεγονός ότι λίγες ώρες αργότερα, ο ΚΟΑ με ηλεκτρονικό μήνυμα διευκρίνιζε πως οι καταγγελίες δεν αφορούσαν την αθλήτρια αλλά την προπονήτρια της.

Παρά τη διευκρίνηση ότι δεν υπάρχουν καταγγελίες σε βάρος της αθλήτριας, ο ΚΟΑ, με επιστολή του, επέμεινε να ζητά εξηγήσεις. «Ο Οργανισμός μέσα στα πλαίσια της πάγιας πολιτικής του ζήτησε από την Ομοσπονδία Σκόπευσης να τοποθετηθεί επ´ αυτών, καθώς επίσης και να μας ενημερώσει για συγκεκριμένα διαδικαστικά θέματα», αναφέρεται μεταξύ άλλων στην επιστολή.

Δειτε Επισης

Στο Παρίσι με την αδελφή του με στόχο να κάνει ό,τι καλύτερο και καλό ατομικό χρόνο ο Αντωνίου
Αυστραλός αθλητής του χόκεϊ ακρωτηρίασε το δάχτυλό του για να αγωνιστεί στους Ολυμπιακούς Αγώνες
Αυστραλός αθλητής του χόκεϊ επί χόρτου ακρωτηρίασε το δάκτυλο του για να αγωνιστεί στους Ολυμπιακούς
Ο Τσιτσιπάς ηττήθηκε με 2-0 σετ από τον Μπερετίνι στον ημιτελικό του Γκστάαντ
ΒΙΝΤΕΟ: Τρομακτική έξοδος στο Ράλλυ Λετονίας, χωρίς γρατζουνιά βγήκε το πλήρωμα
Αναχώρησαν για Παρίσι και τους Ολυμπιακούς Πετρούνιας, Τεντόγλου και η ομάδα στίβου
Λαμπαδηδρόμος ετών 99 για τους Ολυμπιακούς
ΒΙΝΤΕΟ: Έτσι έζησε την κατάκτηση της Euroleague ο Κώστας Σλούκας
Με Μπερετίνι στον ημιτελικό του Γκστάαντ ο Τσιτσιπάς
Έφτασαν σε Παρίσι και Μασσαλία Κύπριοι αθλητές και αθλήτριες ενόψει Ολυμπιακών