Κώστας Σλούκας: Μένει εκτός εθνικής Ελλάδας μπάσκετ για το Προολυμπιακό τουρνουά

Κόντρα στις αρχικές εκτιμήσεις, ο αρχηγός του Παναθηναϊκού, Κώστας Σλούκας, δεν θα μπορέσει να στελεχώσει την εθνική του Βασίλη Σπανούλη στο Προολυμπιακό τουρνουά που θα γίνει στο Φάληρο 2-7 Ιουλίου.

Τα αποτελέσματα των εξετάσεων που έκανε στο πόδι όπου αντιμετώπιζε πρόβλημα, έδειξαν πως δεν προλαβαίνει να είναι έτοιμος για τα σημαντικα ματς που έρχονται με το σύνολο του Βασίλη Σπανούλη.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ των προηγούμενων ημερών είχε εξομαλυνθεί το κλίμα ανάμεσα σε αυτόν και κάποιους συμπαίκτες τους μετά τις εντάσεις που είχαν δημιουργηθεί στους τελικούς της Stoiximan Basket League ανάμεσα σε ΠΑΟ και ΟΣΦΠ, ωστόσο δεν μπόρεσε να ξεπεραστεί ο τραυματισμός του.

«Ο Κώστας Σλούκας δεν θα μπορέσει να ενισχύσει τη φετινή προσπάθεια της Εθνικής ομάδας. Τα αποτελέσματα των εξετάσεων που έκανε στο πόδι όπου αντιμετώπιζε πρόβλημα, έδειξαν ότι ο απαιτούμενος χρόνος πλήρους αποκατάστασης δεν αρκεί για να δώσει το «παρών» στις επίσημες υποχρεώσεις του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος», αναφέρει η σχετική ενημέρωση.

Δειτε Επισης

Τεράστια επιτυχία της Κυπριακής Σκοποβολής-Χάλκινος ο Λεύκιος Μιλτιάδους
Επέστρεψε στην Ελλάδα η χρυσή εθνική υδατοσφαίρισης γυναικών
Η κλήρωση του Τσιτσιπά στη Μαδρίτη
Επέστρεψε στο WNBA η Σέπαρντ
Δύο παγκόσμια ρεκόρ για τον Κάρλος Νάσαρ στο Ευρωπαϊκό Άρσης Βαρών
Έχασε άλλες δύο θέσεις στο ranking ο Τσιτσιπάς
«Αρμάνι και Ντουμπάι BC ενδιαφέρονται για τον Μπλέικνι»
Άπαντες παρόντες στην προπόνηση του Ολυμπιακού, μέσα και ο Γουόκαπ ενόψει Ρεάλ
Ρεάλ Μαδρίτης: Πρόβλημα στον αχίλλειο ο Φερνάντο, εκτός με Ανδόρα οι Ταβάρες και Ντεκ
«Χρυσά» κορίτσια στο πόλο-Η Ελλάδα κέρδισε την Ουγγαρία και ανέβηκε στο πρώτο σκαλί του βάθρου στο World Cup