Ο Μίτσελ παίρνει τον Νάτσο στη Σαουδική Αραβία

Επόμενος προορισμός... Σαουδική Αραβία για τον Νάτσο! Μπορεί τελικά η Αλ Ιτιχάντ να μην είναι εκείνη που κατέληξε σε συμφωνία μαζί του, αλλά το πρωτάθλημα παραμένει ίδιο.

Σύμφωνα άλλωστε με τη «Marca, η νεοφώτιστη Αλ Καντσία, ήρθε σε οριστική συμφωνία με τον αρχηγό της Ρεάλ Μαδρίτης για διετές συμβόλαιο συνεργασίας, το οποίο θα αποφέρει στον Ισπανό ετήσιο μισθό ύψους 10 εκατομμυρίων ευρώ μετά φόρων.

Ο έμπειρος αμυντικός μάλιστα φέρεται να έχει περάσει ήδη τα απαραίτητα ιατρικά τεστ και η ανακοίνωση της μεταγραφής του ως ελεύθερος από τη Ρεάλ αναμένεται να πραγματοποιηθεί την επόμενη εβδομάδα.

Εφόσον δεν αλλάξει κάτι δραστικά ο Νάτσο θα αποχωρήσει μετά από 15 ολόκληρα χρόνια από τους Μαδρλένους, έχοντας φορέσει μονάχα τα λευκά σε ολόκληρη την καριέρα του.

Ακόμα και στη Σαουδική Αραβία ωστόσο θα έχει κάποιον να του θυμίζει την αγαπημένη του Μαδρίτη, μιας και προπονητής του θα είναι ο άλλοτε προπονητής του Ολυμπιακού και παλαίμαχος παίκτης της Ρεάλ, Μίτσελ!

Πηγή: gazzetta

Δειτε Επισης

ΒΙΝΤΕΟ: Τραγωδία στην Αλγερία-Τρεις νεκροί και δεκάδες τραυματίες σε ποδοσφαιρικό αγώνα
«Ο Βιετέσκα επιστρέφει στην Καλιάρι, αβέβαιο το μέλλον του στη Σαρδηνία»
«Φαινόταν πολύ μεθυσμένος»-Ο Άντι Κάρολ αναστάτωσε τη Μύκονο με καβγά και ζημιές
«Δεν θα αλλάξει η σεζόν της Σίτι αν κατακτήσει το Μουντιάλ Συλλόγων»
Τα δύσκολα παιδικά χρόνια του Όσιμεν-«Ζούσα δίπλα σε μία χωματερή, από εκεί έπαιρνα ρούχα και φαγητό»
Το Κουρασάο ξέρανε στο 94’ τον Καναδά και έμεινε ζωντανό για πρόκριση
Μία ανάσα από την πρόκριση στα νοκ-άουτ η Φλουμιμένσε, μετά από την τεσσάρα επί της Ουλσάν
Έμειναν στο μηδέν Ρίβερ και Μοντερέι, χαμένη ευκαιρία για τους Αργεντινούς να κλειδώσουν την πρόκριση
Στη Ρεάλ Μαδρίτης μέχρι το 2030 ο Βινίσιους
Μυθική ανατροπή και επιστροφή στη La Liga μετά από 24 χρόνια για την Οβιέδο