Σε τοπ φόρμα o Λουκάκου λλά τα γκολ του ακυρώνονται από το VAR

Οι θαυμαστές του Βελγίου που κατά καιρούς στέλνει εξαιρετικούς ποδοσφαιριστές στο παλκοσένικο του αθλήματος, μένουν με την όρεξη. Τώρα, ξανά στην κόψη του ξυραφιού η πρόκριση στην επόμενη φάση της διοργάνωσης. Ολες οι ομάδες στον όμιλο από τρεις βαθμούς έχουν, οπότε τα εισιτήρια θα δοθούν στο νήμα! Και το Βέλγιο ελπίζει να εξαργυρώσει με νέα νίκη τις έως τώρα καλές εμφανίσεις του απέναντι σε αντιπάλους που δεν θεωρούνται και θηρία.

Αυτός ο τόσο ταλαντούχος κυνηγός, με τη θητεία σε ισχυρές ομάδες (Εβερτον, Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Ιντερ, Τσέλσι, Ρόμα, μεταξύ άλλων) και τα δεκάδες γκολ στο ενεργητικό του. Πρώτος (14) σκόρερ στα προκριματικά, υπό κανονικές συνθήκες θα ήταν και πρώτος σκόρερ στο τουρνουά! Το VAR, όμως, είχε άλλες διαθέσεις και εδώ είναι που ανοίγει μια τεράστια κουβέντα για τον «ηλεκτρονικό διαιτητή».

Κόντρα στη Σλοβακία, ο Λουκάκου σημείωσε δύο γκολ, το ένα με πλασέ από κοντά, το δεύτερο με ωραία κίνηση και ύστερα από πάσα συμπαίκτη του. Δεν μέτρησε κανένα.

Στο τσακ οφ-σάιντ στο ένα, στο δεύτερο είχε χτυπήσει ανεπαίσθητα η μπάλα στον παίκτη που έδωσε την πάσα στον Λουκάκου και ήταν εντελώς αμφίβολο αν απέκτησε πλεονέκτημα.

Αλλά αυτό θέλουν οι αρμόδιοι- δεν εξετάζουν το πνεύμα του νόμου και μένουν στους τύπους κολλημένοι.

Και τώρα, στο ματς του Βελγίου με τη Ρουμανία, έξοχη πάσα στο επελαύνοντα Λουκάκου, άριστο πλασέ από τον φορ, γκολ αλλά και πάλι οφ-σάιντ γιατί, λέει , το …μυτάκι του παπουτσιού του ήταν πιο μπροστά.

Κάπως έτσι, ο Λουκάκου αντί για τρία γκολ που θα έπρεπε να έχει, δεν μετρά κανένα. Αλλά το Βέλγιο, ακόμη και με αυτές τις συνθήκες λες και το σύμπαν συνωμοτεί σε βάρος του σε κρίσιμες φάσεις, ελπίζει. Και θέλει ένα θετικό αποτέλεσμα στο τρίτο ματς των ομίλων ώστε να περάσει, έστω και με άγχος, και να επαναπροσδιορίσει τις βλέψεις του σε αυτό το ευρωπαϊκό πρωτάθλημα.

Πηγή: In

Δειτε Επισης

«Χρύσωσε» τους παίκτες του Σανιόλ ο πλουσιότερος Γεωργιανός
Η επιστροφή ενός θρύλου-Στη Γιουνάιτεντ ο Φαν Νίστελροϊ
Ήττα και σε μπελάδες η Αμερική
Επίσημο: Αργεντινή και adidas μαζί έως το 2038
Οι υπολογισμοί της τεχνητής νοημοσύνης στον δρόμο για το τρόπαιο του EURO
Kριτική Ντεσάν προς τον Ζιρού-«Δεν είσαι τόσο αφοσιωμένος»
Ο λόγος για τον οποίο αποχώρησε ο Φόντεν από την Εθνική Αγγλίας και το Euro
BINTEO: O Κβαρατσχέλια διέκοψε τον πανηγυρισμό του για να αγκαλιάσει τον Ρονάλντο
Οι μέρες και οι ώρες των αγώνων στη φάση των «16» στο Euro 2024
«Η καλύτερη μέρα της ζωής μου, είμαι πιο χαρούμενος απ' όταν πήρα το Scudetto με τη Νάπολι»