Πρώτη αντίδραση Νταμπράουσκας στην Ομόνοια-«Να επιστρέψει εκεί που ανήκει, θέλω επιθετικό ποδόσφαιρο»

Τον Βάλντας Νταμπράουσκας παρουσίασε και επίσημα η Ομόνοια, το μεσημέρι της Τρίτης.

Σε δηλώσεις του, ο σύμβουλος στρατηγικού ποδοσφαιρικού σχεδιασμού, Γιάννης Αναστασίου, ανέφερε, «εύχομαι καλή ποδοσφαιρική σεζόν σε όλους και καλή επιτυχία στην ομάδα μας. Είμαι εδώ για να παρουσιάσω το νέο προπονητή, αξιολόγησε το κλαμπ ότι είναι πετυχημένος και όλοι μαζί να προσπαθήσουμε να πετύχουμε το στόχο μας».

Στη συνέχεια τον λόγο πήρε ο Βάλντας Νταμπράουσκας ο οποίος ανέφερε πως, «είμαι πολύ χαρούμενος και περήφανος που βρίσκομαι εδώ. Σε ένα πολύ φιλόδοξο κλαμπ όπως είναι η Ομόνοια. Ελπίζω ότι η συνεργασία μας θα είναι πετυχημένη για να επιστρέψει ο Σύλλογος εκεί που ανήκει. Υπόσχομαι σκληρή δουλειά. Ο προπονητής είναι υπεύθυνος για την ατμόσφαιρα στο σύλλογο, για τη βελτίωσή του και για τα αποτελέσματα. Ελπίζω ότι όλα θα πάνε καλά».

Για την αγωνιστική του φιλοσοφία: «Μου αρέσει να παίζω επιθετικά. Να κάνει η ομάδα μου την επίθεση κι όχι να περιμένω τον αντίπαλο. Ήμουν τυχερός στην καριέρα μου, εργάστηκα σε μεγάλες ομάδες που είχαν στόχους να κατακτήσουν τίτλους. Αν δεν πάρεις ρίσκο, αν δεν παίξεις επιθετικά δεν θα πετύχεις. Όταν προπονείς μία μεγάλη ομάδα, έχεις και μεγάλους παίκτες. Εξαρτάται βέβαια κι από το παιχνίδι κάποιες φορές. Μπορώ να προσαρμοστώ αν δεν μας βγει το παιχνίδι, το σημαντικό είναι να παίρνεις τη νίκη».

Δειτε Επισης

Ισοπαλία στο Εθνικός Ανόρθωση, μετά από ένα πολύ ωραίο παιχνίδι
Αλλαγή διαιτητή στο Δασάκι, λόγω τραυματισμού
Φύλαγε το καλό για το τέλος η Ανόρθωση-Επίσημο το Μπαμ με Krychowiak
Οι ενδεκάδες των Εθνικού Άχνας και Ανόρθωσης
Έμειναν τα τυπικά για Γιοβετιτς και Ομόνοια
Δύο αναμετρήσεις το Σάββατο για την 5η αγωνιστική του Cyprus League
Παρέσυρε τη Σαλαμίνα στο Αμμόχωστος και ανεβαίνει η ΑΕΚ
Επέστρεψε στα τρίποντα με τριάρα η Ομόνοια-Κέρδισε την ΑΕΛ στο ΓΣΠ
Στο παρά πέντε πυροδοτεί τη βόμβα Γιόβετιτς η Ομόνοια-Το πλούσιο βιογραφικό του ποδοσφαιριστή
Δύο αγώνες για την πρεμιέρα της 5ης αγωνιστικής