Αλλαγή πολιτικής στον τρόπο διάθεσης των εισιτηρίων από τον Απόλλωνα

Μια σημαντική αλλαγή αναφορικά με την αγορά εισιτηρίων διαρκείας, καθώς και των απλών εισιτηρίων, ανακοίνωσε το μεσημέρι της Τετάρτης ο Απόλλωνας.

Με αφορμή τη νέα πολιτική για την εγγραφή μελών, θα πραγματοποιηθεί συνέντευξη τύπου την Παρασκευή στο στάδιο Άλφαμεγα.

Η ανακοίνωση

Ανακοίνωση από τον Απόλλωνα για την απόφαση στήριξης προς το σωματείο της ομάδας με την προϋπόθεση εγγραφής μέλους για να αποκτηθεί εισιτήριο.

Η Εταιρεία Απόλλων Ποδόσφαιρο (ΔΗΜΟΣΙΑ) Λτδ στο πλαίσιο στήριξης του Ενδόξου Σωματείου μας έλαβε την σημαντική απόφαση όπως διαφοροποιήσει πλήρως την πολιτική διάθεσης τόσο των εισιτήριων διαρκείας, όσο και των απλών εισιτήριων για τους εντός έδρας αγώνες της ποδοσφαιρικής μας ομάδας.

Από την επικείμενη αγωνιστική περίοδο 2024-2025, η απόκτηση εισιτηρίου για τους αγώνες της ομάδας μας θα προϋποθέτει την εγγραφή του κάθε οπαδού μας ως μέλος στο Σωματείο Απόλλων.

Αυτή η σημαντική αλλαγή δεν είναι μόνο μια νέα διαδικασία, αλλά ένα σημαντικό βήμα προς την ενδυνάμωση του αγαπημένου μας συλλόγου. Μια απόφαση που έρχεται να ενισχύσει το αίσθημα ενότητας και συνεργασίας μεταξύ όλων των υποστηρικτών του Απόλλωνα κάτω από τη στέγη του Σωματείου μας, το οποίο ενισχύεται οικονομικά και ηθικά, διασφαλίζοντας τη βιωσιμότητα και την ανάπτυξή του.

Με την εγγραφή σας στο Σωματείο γίνεστε μέλος μιας μεγάλης οικογένειας που μοιράζεται κοινές αξίες, ιδανικά και όραμα για το μέλλον. Η υποστήριξη της Ποδοσφαιρικής Εταιρείας στη νέα αυτή πρωτοβουλία είναι δεδομένη. Η συμφωνία για την υποχρεωτική εγγραφή μέλους πριν από την αγορά εισιτηρίου διαρκείας ή απλού εισιτηρίου για τους ποδοσφαιρικούς αγώνες, είναι αποτέλεσμα της κοινής προσπάθειας να διασφαλίσουμε ένα ισχυρό και ενωμένο Απόλλωνα.

Καλούμε όλους τους φίλους και τις φίλες του Απόλλωνα να ενταχθούν στις τάξεις του Σωματείου μας, είτε ως τακτικά είτε ως Αρωγά Μέλη.  Είναι μια ευκαιρία για όλους μας να δείξουμε την αγάπη και την αφοσίωσή μας στον Απόλλωνα. Μαζί, ενωμένοι και δυνατοί, μπορούμε να συνεχίσουμε να γράφουμε νέες σελίδες δόξας και επιτυχιών για το Σωματείο μας.

Οι εγγραφές μπορούν να γίνονται διαδικτυακά μέσω του ανανεωμένου ιστοτόπου του Σωματείου (https://www.apollonclub.com.cy) και της νέας πλατφόρμας εγγραφών (https://my.apollonclub.com.cy) από την Τρίτη, 25 Ιουνίου. Λεπτομέρειες για τις κατηγορίες και τα δικαιώματα των μελών έχουν δημοσιοποιηθεί από το Σωματείο.

Με αφορμή τη νέα πολιτική για την εγγραφή μελών θα πραγματοποιηθεί συνέντευξη τύπου την Παρασκευή (28/06/2024, 11:00) στην αίθουσα διασκέψεων του σταδίου «ΑΛΦΑΜΕΓΑ» και ταυτόχρονα θα παρουσιαστούν τα εισιτήρια διαρκείας της ερχόμενης ποδοσφαιρικής περιόδου.

Δειτε Επισης

«Προσπαθεί να διορθώσει την αδυναμία η νέα τεχνική ηγεσία, ερωτηματικό η ηλικία του Ελ Αραμπί»
Καρσέδο: Να παλέψουμε μέχρι τέλους για την πρόκριση, δεν είναι διαθέσιμος ο Κβίντα
Ανακοίνωσε 25χρονο Τυνήσιο τερματοφύλακα η Καρμιώτισσα
Ανείπωτη θλίψη... Έφυγε ξαφνικά από τη ζωή ο 15χρονος Αντώνης
Ολοκλήρωσε με ήττα τις υποχρεώσεις της η Εθνική Γυναικών
Γεφύρωσαν τις διαφορές Cytavision και Cablenet-Συμφωνία για προβολή κοινού περιεχομένου
Η επίσημη θέση της Πάφου για Κβίντα-«Κανένας δεν είναι υπεράνω της ομάδας»
Ανακοίνωσε εισιτήρια διαρκείας ο Άρης
Πώς απαντά η ΑΕΚ στα περί ενδιαφέροντος του Παναθηναϊκού για τον Φαράζ
Σειρήνες από Ελλάδα για Λοΐζου