Παφίτης και επίσημα ο Μάριος Ηλία

Στην Πάφο και επίσημα ο Μάριος Ηλία, ο οποίος μετά από μια σπουδαία χρονιά στον Εθνικό μετακομίζει στην παφιακή ομάδα.

Σε ανακοίνωση της η Πάφος αναφέρει πως, «ο Μάριος Ελιά, 28 ετών (19/05/1996) παίζει ως επιθετικός αλλά μπορεί να αναπτυχθεί και στα φτερά της επίθεσης. Ξεκίνησε την καριέρα του από τις ομάδες νέων του Εθνικού Άχνας, φτάνοντας στην πρώτη ομάδα ως αρχηγός. Έχει παίξει επίσης σε ΑΕΛ Λεμεσού και ΑΠΟΕΛ Λευκωσίας.

Ο Μάριος είναι διεθνής παίκτης της Εθνικής Κύπρου και έχει αγωνιστεί και στις εθνικές ομάδες νέων της χώρας μας. Βραβεύτηκε πρώτος σκόρερ του δεύτερου ομίλου για την προηγούμενη σεζόν με 19 γκολ, έχει εμπειρία σε ευρωπαϊκές διοργανώσεις και έχει συνολικά 226 αγώνες σε όλες τις επίσημες διοργανώσεις με 51 γκολ και 18 ασίστ. Καλωσορίζουμε τον Μάριο στην οικογένεια της ΠΑΦΟΣ FC και του ευχόμαστε ό,τι καλύτερο».

Σε τοποθέτηση του ο Roman Dubov ανέφερε πως, «είμαστε στην ευχάριστη θέση να καλωσορίσουμε τον Μάριο στην PAFOS FC. Θα ήθελα να εκφράσω τις θερμές μου ευχαριστίες στον κ. Κίκη Φιλίππου, Πρόεδρο του Εθνικού Άχνας. Αυτή η συμφωνία υπερβαίνει τις χρηματοοικονομικές συναλλαγές. αντιπροσωπεύει μια ιστορία συνεργασίας, συνεργασίας και ένα κοινό όραμα για το μέλλον. Η εστίασή μας δεν ήταν στα χρήματα αλλά στην ενίσχυση μιας σχέσης που βασίζεται στην εμπιστοσύνη και τις αμοιβαίες φιλοδοξίες».

Δειτε Επισης

Ισοπαλία στο Εθνικός Ανόρθωση, μετά από ένα πολύ ωραίο παιχνίδι
Αλλαγή διαιτητή στο Δασάκι, λόγω τραυματισμού
Φύλαγε το καλό για το τέλος η Ανόρθωση-Επίσημο το Μπαμ με Krychowiak
Οι ενδεκάδες των Εθνικού Άχνας και Ανόρθωσης
Έμειναν τα τυπικά για Γιοβετιτς και Ομόνοια
Δύο αναμετρήσεις το Σάββατο για την 5η αγωνιστική του Cyprus League
Παρέσυρε τη Σαλαμίνα στο Αμμόχωστος και ανεβαίνει η ΑΕΚ
Επέστρεψε στα τρίποντα με τριάρα η Ομόνοια-Κέρδισε την ΑΕΛ στο ΓΣΠ
Στο παρά πέντε πυροδοτεί τη βόμβα Γιόβετιτς η Ομόνοια-Το πλούσιο βιογραφικό του ποδοσφαιριστή
Δύο αγώνες για την πρεμιέρα της 5ης αγωνιστικής