Πήρε θέση για το Στέλιος Κυριακίδης η ΚΟΕΑΣ-«Δεν μπορεί να δοθεί αποκλειστικά σε ποδοσφαιρική ομάδα»

Δεδομένου ότι το Στάδιο «Στέλιος Κυριακίδης», στην Πάφο, εξυπηρετεί εκτός από το ποδόσφαιρο και τον κλασσικό αθλητισμό μιας ολόκληρης επαρχίας, «θεωρώ ότι το Κράτος, μέσω του Κυπριακού Οργανισμού Αθλητισμού, θα πρέπει να βρει την τόλμη και να ξεκαθαρίσει ότι το στάδιο δεν μπορεί να δοθεί αποκλειστικά σε ποδοσφαιρική ομάδα», είπε ο Πρόεδρος της ΚΟΕΑΣ, Περικλής Μάρκαρης, σε τοποθέτηση του, στο περιθώριο της συνέντευξης Τύπου στο ΓΣΠ, για το θέμα της ανακατασκευής του ταρτάν στο «Στέλιος Κυριακίδης» της Πάφου, σύμφωνα με ανακοίνωση της Ομοσπονδίας.

Σημείωσε ότι οι διαδοχικές αναστολές και καθυστερήσεις στην έναρξη των προγραμματισμένων εργασιών για ανακατασκευή του κατεστραμμένου αγωνιστικού χώρου του στίβου είναι «λανθασμένες».

«Ο Κυπριακός Οργανισμός Αθλητισμού ορθά αποφάσισε να προβεί στην αναγκαία επένδυση για το ταρτάν στο Στέλιος Κυριακίδης και πρέπει να προχωρήσει με την υλοποίηση της εν λόγω απόφασης, για την οποία ήδη δεσμεύεται με συμβόλαιο και έχει καταβάλει προκαταβολή στον εργολάβο. Η σημερινή στάση του ΚΟΑ να μην υλοποιεί την ειλημμένη απόφαση για το έργο μάς λυπεί αφάνταστα, επειδή πλήττει τον κλασικό αθλητισμό μιας ολόκληρης επαρχίας, στην οποία εδρεύει ο Γ.Σ. Κόροιβος που αποτελεί ανερχομένη δύναμη στον κυπριακό στίβο», πρόσθεσε.

Ο Πρόεδρος της ΚΟΕΑΣ είπε ότι «θεωρούμε ότι Κυπριακός Οργανισμό Αθλητισμού, οφείλει να παρέχει κατάλληλες και προσβάσιμες αθλητικές εγκαταστάσεις αγωνιστικού αθλητισμού σε όλες τις πόλεις».

Σύμφωνα με ανακοίνωση της ΚΟΕΑΣ, για το συγκεκριμένο θέμα θα πραγματοποιηθεί αύριο  Παρασκευή σύσκεψη στον ΚΟΑ, με την ΚΟΕΑΣ και τον ΓΣΚ.

Πηγή: KΥΠΕ

Δειτε Επισης

Ανακοίνωσε τον Kaiyne Woolery η Ανόρθωση
Παρουσίασε τον Δημητρίου η ΑΕΚ-«Είμαι εδώ για να βοηθήσω την ομάδα να πετύχει»
Ανακοινώθηκε από τη νέα του ομάδα ο Σιέλης
Κιτρινοπράσινος ο Χαϊμέ Σουάρεθ-Η ανακοίνωση της ΑΕΚ
Η θέση της Ομόνοιας για τα χρέη ομάδων προς το κράτος-«Πληρώνουμε κανονικά τις υποχρεώσεις μας»
Ανακοινώθηκε από τον Απόλλωνα ο Γκούλα-Οι λεπτομέρειες του deal
Τέλος και επίσημα από τον Απόλλωνα ο Ματσίν
Η θέση του ΑΠΟΕΛ για τις επόμενες μεταγραφές-«Θέλουμε να φέρουμε παίκτες ενδεκάδας»
ΒΙΝΤΕΟ: Μίλησε για τη μεταγραφή του στον Άρη ο Κορέια-«Στόχος το πρωτάθλημα»
Πήρε θέση για το Στέλιος Κυριακίδης η ΚΟΕΑΣ-«Δεν μπορεί να δοθεί αποκλειστικά σε ποδοσφαιρική ομάδα»