Η θέση του ΑΠΟΕΛ για τις επόμενες μεταγραφές-«Θέλουμε να φέρουμε παίκτες ενδεκάδας»

Για την προετοιμασία του ΑΠΟΕΛ στη Σερβία, καθώς και για τις μεταγραφές μίλησε ο εκπρόσωπος Τύπου των γαλαζοκιτρίνων, Νεκτάριος Πετεβίνος.

Μιλώντας στον ΣΠΟΡ FM ανέφερε πως, «η αποστολή ταξίδεψε με λεωφορείο από το Βελιγράδι μέχρι το Ζλάτιμπορ, ένα ταξίδι που διήρκησε δυόμισι ώρες. Στο χώρο που θα διεξαχθεί το βασικό στάδιο της προετοιμασίας, οι κλιματολογικές συνθήκες είναι πολύ καλύτερες από την Κύπρο. Από αυτήν την άποψη είμαστε πάρα πολύ καλά. Έγινε και η απαραίτητη έρευνα σε σχέση με τις εγκαταστάσεις και την ποιότητα των προπονητικών γηπέδων, όπως και του σταδίου που θα διεξαχθούν τα τρία φιλικά. Από απόψε στη Cablenet ξεκινά τηλεοπτική εκπομπή η οποία θα είναι καθημερινή εκτός των ημερών που θα γίνουν οι τρεις αγώνες. Είναι ένα νέο εγχείρημα το οποίο επιχειρούμε σε συνεργασία με τη Cablenet».

Για τον μεγάλο αριθμό παικτών που πήγαν στην προετοιμασία είπε ότι, «σνήθως στο βασικό στάδιο της προετοιμασίας οι προπονητές επιλέγουν να πάρουν αρκετούς παίκτες, προσθέτοντας και νεαρούς από τις ακαδημίες. Από εκεί και πέρα υπολειπόμαστε δυο θέσεων. Θα δούμε πότε θα ολοκληρωθούν όλες οι προσθήκες για τη λίστα Α’. Οι προπονητές χρειάζονται αρκετούς παίκτες. Σε κάποια φάση, είναι φυσιολογικό ότι οι προπονήσεις θα γίνουν με λιγότερους παίκτες. Θα υπάρξει μια γενικότερη αξιολόγηση του ρόστερ για να δούμε, αν κάποια παιδιά θα πάνε δανεικά για να βοηθηθούν».

Σε ερώτηση εάν δέχτηκε προτάσεις ο ΑΠΟΕΛ για δανεισμούς: «Θα υπάρξει μια αξιολόγηση εάν κάποια παιδιά είναι πιο ωφέλιμο να πάνε δανεικοί. Υπάρχουν προτάσεις όμως δεν τις έχουμε συζητήσει, θέλουμε να είναι αφοσιωμένα τα παιδιά στο Ζλάτιμπορ. Έχει ξεκαθαριστεί στους παίκτες ότι όλοι έχουν το δικαίωμα και την υποχρέωση να δείξουν τον καλύτερο τους εαυτό και στο τέλος της μέρας θέλουν όλοι να βρίσκονται στο ρόστερ του ΑΠΟΕΛ για τη νέα περίοδο. Θα δώσουν τα πάντα για να πείσουν τον προπονητή τους».

Για τον Μεχρί: «Έχουμε ένα πρόβλημα που έχει να κάνει με τον Μεχρί. Αποκόμισε μια θλάση με την Εθνική του, η οποία τον ταλαιπωρεί. Θα χρειαστεί ακόμα 2-3 βδομάδες για να μπορέσει να μπει στο κανονικό πρόγραμμα προπονήσεων. Πολύ πιθανό να μην λάβει μέρος στα φιλικά. Θα πρέπει να ακολουθήσει ένα ειδικό πρόγραμμα αποθεραπείας».

Για το αν υπολογίζεται ο Μπεν είπε πως, «είναι ένας παίκτης που αγωνίζεται κυρίως ως δεύτερος επιθετικός και επιτελικός. Ο Μπεν αποτελεί μέρος του ρόστερ και γνωρίζουμε πόσο ποιοτικός παίκτης είναι. Έχει από τον περασμένο Ιανουάριο που προπονείται κανονικά. Ξεκινά δυνατός το βασικό στάδιο προετοιμασίας. Ο ίδιος θα τύχει της ίδιας αξιολόγησης, όπως και όλοι οι παίκτες του ρόστερ».

Για την απόκτηση του Ντράζιτς ανέφερε πως, «είχαμε μια έλλειψη στη θέση του κεντρικού επιθετικού. Ο Στέφαν έχει ένα δυνατό σωματότυπο, έχει καλή τεχνική. Κυρίως έχει αποτελεσματικότητα. Η απόκτηση του Ντράζιτς αποφορτίζει κάπως την επιτροπή προγραμματισμού λόγω της έλλειψης που είχαμε στα στράικερ».

Για τις προσπάθειες απόκτησης επιθετικού και δεκαριού ο εκπρόσωπος Τύπου του ΑΠΟΕΛ ανέφερε πως, «έχουμε δει αρκετές επιλογές. Συνεχώς αυτή η λίστα επιλογών ανανεώνεται. Φοβάμαι ότι μέρα με τη μέρα θα ανανεώνεται ακόμα περισσότερο. Από τον Ιούλιο πληθαίνουν οι επιλογές. Έχουμε στα υπόψιν κάποιους παίκτες όμως δεν έχουμε μπει στο βαθμό για να μπορώ να πω ότι περιμένουμε εξελίξεις μέσα στο επόμενο 48ωρο. Θα κάνουμε υπομονή για να δούμε τι θα γίνει».

Για τους Μπέλετς και Ντβάλι είπε ότι, «συγχαρητήρια και στα δυο παιδιά. Δεν ξέρουμε τι θα γίνει. Θα προσπαθήσουν να πάνε παρακάτω. Εμείς χαιρόμαστε για αυτό. Δεν ανησυχούμε γιατί προετοιμάζονται στο ανώτερο επίπεδο. Το τεχνικό επιτελείο θα αποφασίσει πως θα τους διαχειριστεί όταν επιστρέψουν. Το πρώτο ευρωπαϊκό είναι ακόμη μακριά. Εγώ δεν τους βγάζω εκτός από το πρώτο παιχνίδι, σε καμία περίπτωση».

Για τους Πούσκας και Ντόβενταν ανέφερε πως, «το παζάρι μεταλλάσσεται σε τέτοιο ρυθμό που ούτε οι άνθρωποι που συνομιλούν με παίκτες δεν προλαβαίνουν. Υπάρχουν διάφοροι παίκτες που σε έχουν στο περίμενε. Από την 1η Ιουλίου και μετά αυτό το δεδομένο θα αλλάξει, από την άποψη ότι ο χρόνος θα αρχίσει να μετρά αντίστροφα. Ο Ιούλιος λειτουργά αντίστροφα για τους παίκτες. Με την απόκτηση του Ντράζιτς μπορούμε να έχουμε κάποια άνετα 24ωρα για να περιμένουμε. Κανένα όνομα δεν βρίσκεται σε τέτοιο σημείο που να περιμένουμε την υπογραφή του. Θέλουμε να φέρουμε παίκτες που θα είναι επιλογές ενδεκάδας».

Για τα εισιτρήρια διαρκείας ανέφερε πως, «είμαστε στις 8 χιλιάδες αυτή τη στιγμή. Έτσι όπως πάμε, πιστεύουμε ότι οι δυνατότητες του κόσμου είναι πολύ μεγαλύτερες».

Για την κηδεία του Ντίνου Ιορδάνου πρόσθεσε ότι, «η κηδεία του Ντίνου Ιορδάνου θα πραγματοποιηθεί αύριο στις 16:30 στο Μαθιάτη. Είναι απόφαση της οικογένειας να μη δεχτεί συλλυπητήρια. Η οικογένεια αποφάσισε ότι αντί στεφάνων, θα μπορούν να κάνουν εισφορά εις μνήμη του στο ταμείο παιδιών της Κύπρου».

Δειτε Επισης

«Ο Γρηγόρης Κάστανος όλο και πιο κοντά στη Βερόνα, αλλά δανεικός με δικαίωμα αγοράς»
Στο νοσοκομείο ο Δώνης μετά από κτύπημα στην προπόνηση-Η ανακοίνωση του ΑΠΟΕΛ
Ανακοίνωσε τον Kaiyne Woolery η Ανόρθωση
Παρουσίασε τον Δημητρίου η ΑΕΚ-«Είμαι εδώ για να βοηθήσω την ομάδα να πετύχει»
Ανακοινώθηκε από τη νέα του ομάδα ο Σιέλης
Κιτρινοπράσινος ο Χαϊμέ Σουάρεθ-Η ανακοίνωση της ΑΕΚ
Η θέση της Ομόνοιας για τα χρέη ομάδων προς το κράτος-«Πληρώνουμε κανονικά τις υποχρεώσεις μας»
Ανακοινώθηκε από τον Απόλλωνα ο Γκούλα-Οι λεπτομέρειες του deal
Τέλος και επίσημα από τον Απόλλωνα ο Ματσίν
Η θέση του ΑΠΟΕΛ για τις επόμενες μεταγραφές-«Θέλουμε να φέρουμε παίκτες ενδεκάδας»