Δεν υπάρχει συμφωνία Ελ Καμπί με Φενέρμπαχτσε, σύμφωνα με τους Τούρκους

Ο έγκυρος Τούρκος δημοσιογράφος Γιαγκίζ Σαμπουντσούογλου θέλησε να βάλει στην σωστή του διάσταση το θέμα του Ελ Καμπί, μετά το πρωινό δημοσίευμα που υπήρξε στην Γαλλία ότι ο Μαροκινός σέντερ φορ βρίσκεται πολύ κοντά στην Φενέρμπαχτσε.

Εκείνος με ανάρτησή του στην πλατφόρμα X εξήγησε πως η τουρκική ομάδα δεν έχει φτάσει σε καμία συμφωνία με τον παίκτη. Εκείνος απλώς προτάθηκε από τον μάνατζερ του σε ομάδες από την αραβική χερσόνησο και στην Φενέρμπαχτσε, η οποία βρίσκεται σε αναζήτηση επιθετικού, μετά την αποχώρηση του Μπατσουαγί.

Συνεχιζόντας ανέφερε πως αν το τουρκικό κλαμπ αποφασίσει να τον αποκτήσει, θα πρέπει απλώς να τα βρει με τον παίκτη, αφού το συμβόλαιό του με τον Ολυμπιακό έχει εκπνεύσει, κάτι που δεν είναι απόλυτα σωστό.

Υπενθυμίζουμε πως ο Αγιούμπ Ελ Καμπί, που σημείωσε την σεζόν που ολοκληρώθηκε 33 γκολ σε 50 παιχνίδια με τον Ολυμπιακό, έχει συμβόλαιο με την ομάδα του Πειραιά μέχρι το φετινό καλοκαίρι, η οποία συμπεριλαμβάνει οψιόν ανανέωσης για ένα ακόμη χρόνο. Αν αυτή ενεργοποιηθεί από τους «ερυθρολεύκους», θα τεθεί σε ισχύ μία πολύ μικρή ρήτρα, την οποία θα μπορεί να καλύψει όποια ομάδα θέλει να τον αποκτήσει.

Πρόσφατα ο Ολυμπιακός κατέθεσε μία πολύ μεγάλη πρόταση ανανέωσης στον 31χρονο Μαροκινό φορ, αλλά δεν υπήρξε απάντηση από κείνον μέχρι στιγμής.

Πηγή: gazzetta

Δειτε Επισης

Ανακοίνωσε τον Kaiyne Woolery η Ανόρθωση
Η κίνηση του Παναθηναϊκού που έδειξε γιατί ο Ντραγκόφσκι είναι το μέλλον του στο Νο1
Ανακοινώθηκε από τη νέα του ομάδα ο Σιέλης
Δεν υπάρχει συμφωνία Ελ Καμπί με Φενέρμπαχτσε, σύμφωνα με τους Τούρκους
Όλα ανοιχτά με τον μέλλον του Ελ Κααμπί-Κοντά σε Φενέρμπαχτσε
Τελειώνει του Μπρινιόλι στην ΑΕΚ, μια ανάσα από Σισέ
Ο Ποντένσε… αποκάλυψε την επόμενη ομάδα του στον Μουρίνιο
Κατέθεσε ο φίλος του Νάσου και αυτόπτης μάρτυρας-«Μας περικύκλωσαν επτά άτομα με λοστούς και ξύλα»
Ξανά πρόεδρος της Λίγκας ο Μαρινάκης, νίκησε με 7-6 στο νήμα τον Αλαφούζο
Προανήγγειλε την παραμονή του Κώτσιρα με... κάρτα του FIFA ο Παναθηναϊκός