Συνεχίζει ακάθεκτος ο Καθόρλα-Ανανέωσε για ακόμα ένα χρόνο με την Οβιέδο

Tι και αν διανύει το 40ό έτος της ηλικίας του; Ο Σάντι Καθόρλα δεν σκέφτεται να κρεμάσει σύντομα τα παπούτσια του αφού θα συνεχίζει να αγωνίζεται στην ομάδα που ξεκίνησε την καριέρα του για ακόμα έναν χρόνο.

Όπως ανακοίνωσε η Ρεάλ Οβιέδο, ο πολύπειρος Ισπανός μεσοεπιθετικός, θα φορέσει για ακόμα μία σεζόν τη φανέλα του συλλόγου, με τον Καθόρλα να βάζει την υπογραφή του σε νέο συμβόλαιο το οποίο θα έχει διάρκεια μέχρι το 2025.

Ο Καθόρλα είχε 26 εμφανίσεις και 4 γκολ κατά τη διάρκεια της περασμένης σεζόν στη δεύτερη κατηγορία της Ισπανίας με την ομάδα στις οποίας τις ακαδημίες έκανε τα πρώτα ποδοσφαιρικά του βήματα, διεκδικώντας μάλιστα την άνοδο στην LaLiga μέσω των play-offs όπου αποκλείστηκε από την Εσπανιόλ.

Ο Καθόρλα, αν και έχει ταλαιπωρηθεί με τραυματισμούς σε όλη την καριέρα του, έχει καταγράψει μία λαμπρή καριέρα, έχοντας αγωνιστεί με τις φανέλες των Βιγιαρεάλ, Μάλαγα και Άρσεναλ, ενώ παράλληλα έχει χριστεί και 81 φορές διεθνής με τη «ρόχα».

Πηγή: to10

Δειτε Επισης

Απογοητευμένοι παίκτες της Μπαρτσελόνα για την ανατροπή στην υπόθεση του Νίκο Γουίλιαμς
Πέδρο Νέτο και Τσέλσι τίμησαν τη μνήμη του Ντιόγκο Ζότα
Απογοητευμένοι παίκτες της Μπαρτσελόνα για την ανατροπή στην υπόθεση του Νίκο Γουίλιαμς
LIVE ΕΙΚΟΝΑ: Το τελευταίο αντίο στον Ντιόγκο Ζότα-Τραγική φιγούρα η σύζυγός του
Η Τσέλσι στους «4» του Παγκοσμίου Κυπέλλου Συλλόγων, με 2-1 επί της Παλμέιρας
EURO 2025 γυναικών: Πρεμιέρα με νίκες για Γερμανία και Σουηδία
Κατέρρευσαν οι Ρούμπεν Νέβες και Ζοάο Κανσέλο στη σιγή ενός λεπτού για τον Ντιόγκο Ζότα
ΒΙΝΤΕΟ: Ρίγη συγκίνησης στη συναυλία των Οasis , αφιέρωσαν το «Live Forever» στον αδικοχαμένο Ζότα
Οι πέντε ποδοσφαιριστές που ζήτησαν να αποχωρήσουν από την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ
Πρόστιμα σε Μπαρτσελόνα, Τσέλσι και Λιόν λόγω παραβίασης του Financial Fair Play από την UEFA