cbn celebrity-logo inbusiness-news-logo LOGO-PNG-108

Ο Ρονάλντο προσπαθεί να πείσει Κασεμίρο και Νάτσο να πάνε στην Αλ Νασρ

Την περασμένη Παρασκευή (31/05), η Αλ-Χιλάλ κατέκτησε στα πέναλτι το κύπελλο Σαουδικής Αραβίας έπειτα από το πρωτάθλημα και άφησε τον Κριστιάνο Ρονάλντο χωρίς εγχώριο τρόπαιο.

Ο Πορτογάλος σταρ έχει αναλάβει δράση και ρόλο... αθλητικού διευθυντή, αφού σύμφωνα με τη MARCA προσπαθεί να ενισχύσει την ομάδα με δύο μεταγραφές πρώην συμπαικτών του.

Ο πρώτος είναι ο Κασεμίρο, με τον οποίο υπήρξαν συμπαίκτες στη Ρεάλ και συνεργάστηκαν πιο πρόσφατα, το 2022, στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Ο 32χρονος Βραζιλιάνος έχει συμβόλαιο με τους κόκκινους διαβόλους μέχρι το 2026, αλλά όλα δείχνουν ότι θα αποχωρήσει για τη Σαουδική Αραβία, όπως αναφέρει το δημοσίευμα.

Ο δεύτερος στη λίστα του Ρονάλντο είναι ο Νάτσο, ο οποίος σήκωσε το τελευταίο του τρόπαιο με τη Ρεάλ το Σάββατο (01/06), καθώς έχει ανακοινώσει ότι θα φύγει. Μάλιστα, ο Ρονάλντο τού τηλεφώνησε την περασμένη εβδομάδα.

Πηγή: sport24

;