«Ελεύθερος ο Ντάλσιο μπορεί να πάει όπου θέλει, στον Βιγιαφάνες δεν καταθέσαμε πρόταση ανανέωσης»

Για τις περιπτώσεις των Ντάλσιο και Βιγιαφάνες, κλήθηκε να μιλήσει ο εκπρόσωπος Τύπου του ΑΠΟΕΛ.

Σε δηλώσεις του στον Super Sport FM o Νεκτάριος Πετεβίνος ανέφερε πως, «ο κόσμος αυτή τη στιγμή ανυπομονεί. Επιστρέφουμε ως πρωταθλητές και δημιουργείται μια διαφορετική δυναμική και προοπτική της ομάδας για να επιστρέψουμε εκεί που έχει αρκετά χρόνια να βρεθούμε. Οι προσπάθειες που κάναμε τα προηγούμενα χρόνια σταματούσαν στα πλέι οφ του Conference League».

Για τα μεταγραφικά είπε ότι, «μέχρι και τις 16 του μήνα υπάρχουν ακόμα 13 μέρες. Θα γίνουν αρκετές μεταγραφικές διεργασίες. Θέλουμε να έχουμε ένα πλήρες ρόστερ σε σχέση με την ανάγκη του δεύτερου προκριματικού. Έχουμε ακόμα 4 κενές θέσεις με προτεραιότητα να αποκτηθεί ένας αριστερός μπακ, δύο επιθετικοί και ένας επιτελικός μέσος».

Για τους Ντάλσιο και Βιγιαφάνες είπε ότι, «για εμάς θέμα Ντάλσιο δεν υφίσταται όπως είναι τα δεδομένα. Ο παίκτης είναι ελεύθερος και μπορεί να πάει όπου θέλει. Ήδη έχουμε αρκετούς παίκτες εκεί. Η περίπτωση του Βιγιαφάνες είναι διαφορετική. Στον Λούκας δεν καταθέσαμε πρόταση ανανέωσης».

Για τον Γκαγιέγο είπε ότι, «είναι ένας προπονητής που εκφράζει τη σχολή από την οποία προέρχεται. Αυτά τα χαρακτηριστικά νομίζω τα έβγαλε στην Ανόρθωση, ειδικά στην κανονική φάση του πρωταθλήματος. Ευελπιστούμε πως αυτά τα χαρακτηριστικά θα τα δούμε να εφαρμόζονται και με το υφιστάμενο ρόστερ αλλά και με τις προσθήκες. Ο Τεχέρα ήταν ο κινητήριος μοχλός της Ανόρθωσης και αυτό είναι μια δήλωση για το τί θέλει να κάνει στην ομάδα».

Για την προετοιμασία ανέφερε ότι, «16 του μήνα οι παίκτες θα έρθουν πίσω με τα εργομετρικά και θα ξεκινήσουμε με διπλές προπονήσεις στην Κύπρο. Μετά θα πάμε για το βασικό στάδιο της προετοιμασίας μάλλον στη Σερβία. Θα κάνουμε κάποια φιλικά εκεί. Τελευταίες ημέρες του Ιούνη και πρώτο 10ήμερο του Ιούλη θα είμαστε εκεί».

Για την απόκτηση δύο επιθετικών και τα μεταγραφικά σενάρια πρόσθεσε ότι, «εξαρτάται τί θέλει ο προπονητής. Προτεραιότητα μας αυτή τη στιγμή είναι ο αριστερός μπακ και ο επιθετικός κορυφής. Επειδή εμείς οι εκπρόσωποι τύπου παρεξηγούμαστε, έχει να κάνει με τις προτεραιότητες της ενδεκάδας αν είχαμε αύριο αγώνα. Το ρόστερ θα διαμορφωθεί με τέτοιο βαθμό με την προοπτική ότι θα έχει αρκετούς αγώνες. Γι’ αυτό θα κοιτάξουμε και για την λίστα Β. Είχα πει σε σχέση με όσους παίκτες έχει συνδεθεί ο ΑΠΟΕΛ, δεν μας ενδιαφέρει κανένας. Είναι εύκολο να μιλάει κάποιος για πληροφορίες και να λέει κάποια πράγματα, και να βγαίνει ο εκπρόσωπος Τύπου και να μεταφέρει κάποια δεδομένα. Οι πληροφορίες κάποιες φορές έρχονται ετεροχρονισμένα στα μέσα. Υπήρξαν παίκτες που προταθήκαν, υπήρξαν παίκτες που εξετάστηκαν, αλλά  δεν προχώρησαν».

Δειτε Επισης

Με νίκη της Ομόνοιας Αραδίππου ολοκληρώθηκε η 4η αγωνιστική της Cyprus League
Την Τετάρτη η μάχη για τον πρώτο τίτλο της χρονιάς, ΑΠΟΕΛ και Πάφος διεκδικούν το Super Cup
Με ισοπαλία 2-2 έληξε η αναμέτρηση ΑΕΚ-Εθνικού Άχνας
Με νίκες προχώρησαν ΠΑΦΟΣ και ΑΠΟΕΛ-Έριξαν τριάρες σε ΑΕΛ και Σαλαμίνα
Νίκη Ανόρθωσης και ισοπαλία Άρη-Απόλλωνα-Τρεις αναμετρήσεις σήμερα
Έσπασε το αήττητο της Ομόνοιας και πέτυχε την πρώτη της νίκη η Ανόρθωση
Το ήθελαν και το προσπάθησαν και οι δύο όμως φεύγουν με ισοπαλία από το Αλφαμέγα Άρης και Απόλλων
ΒΙΝΤΕΟ: «Τα πιο σπουδαία γκολ είναι αυτά της ζωής»-Βραβεύτηκε ο μικρός Ανδρέας από το «Famagusta»
Αυξημένα μέτρα ασφαλείας στο ντέρμπι Ανόρθωσης-Ομόνοιας στο Παπαδόπουλος (pics)
Με αυτούς μπαίνουν στο γήπεδο Άρης και Απόλλων