Νεϊμάρ: Επίπονη η αποθεραπεία, αλλά φτάνει στο τέλος της, δεν φεύγω από την Αλ Χιλάλ

Aποφασισμένος να επιστρέψει δυνατός στη δράση μετά τη ρήξη χιαστού και μηνίσκου που υπέστη τον Οκτώβριο του 2023 δηλώνει ο Νεϊμάρ.

«Είναι επώδυνο, είναι πολύς ο πόνος, αλλά αναρρώνω. Έχουν περάσει ήδη επτά μήνες από τον τραυματισμό μου, απομένουν ακόμη λίγοι, αλλά πλησιάζει το τέλος της αποθεραπείας», δήλωσε ο Βραζιλιάνος, που δεν θα προλάβει το Κόπα Αμέρικα. «Είναι λυπηρό που θα μείνω μακριά, προφανώς, αλλά θα τους υποστηρίξω. Ελπίζω η Βραζιλία να κερδίσει, έχουμε μια ομάδα ικανή για αυτό, με παίκτες υψηλής ποιότητας», σχολίασε ο έμπειρος άσος.

Παράλληλα έκανε ειδική μνεία στον Βινίσιους Τζούνιορ, ο οποίος κατέκτησε το Champions League με την Ρεάλ Μαδρίτης, σκοράροντας ένα γκολ στον τελικό με την Ντόρτμουντ (2-0). «Προφανώς η Χρυσή Μπάλα είναι δική του, το ελπίζω. Του έστειλα ένα μήνυμα πριν τον τελικό και άλλο ένα μετά. Είναι σίγουρο ότι θα κερδίσει την Χρυσή Μπάλα, είναι απίστευτος και φέρει με υπερηφάνεια τα χρώματα της χώρας μας σε όλον τον κόσμο».

Τέλος, έβαλε τέλος στα σενάρια περί αποχώρησης από την Αλ Χιλάλ και επιστροφής στη Σάντος. «Αυτό που λέγεται είναι εντελώς ψεύτικο, δεν υπάρχει τίποτε προγραμματισμένο, έχω ακόμη έναν χρόνο συμβόλαιο με την Αλ Χιλάλ και ελπίζω να έχω μια εξαιρετική σεζόν. Θα ζήσω τα πράγματα όπως έρχονται. Είναι σίγουρο ότι η Σάντος είναι η αγαπημένη μου ομάδα και θα ήθελα να επιστρέψω μια ημέρα, αλλά δεν έχω κάποιο σχέδιο στο μυαλό μου», ξεκαθάρισε.

Πηγή: sportfm

Δειτε Επισης

Η Πορτογαλία έγινε η Εθνική Ομάδα με τους περισσότερους ακόλουθους στο Instagram
Ρεκόρ πάγκων στη La Liga για τον προπονητή της Μπέτις Μανουέλ Πελεγκρίνι
UEFA: Την Τρίτη ανακοινώνει την έδρα του τελικού Champions League 2027
Το μήνυμα του Κουρτουά στον Τερ Στέγκεν-«Με πόνεσε πολύ που σε είδα να φεύγεις έτσι από το γήπεδο»
Ενδιαφέρον από τη Σαουδική Αραβία για τη Σουλούκου
Το ξέσπασμα του Γκουαρδιόλα μετά το 1-1, κλώτσησε την καρέκλα του στον πάγκο
Η Μίλαν πήρε το ντέρμπι απέναντι στην Ίντερ με ήρωα τον Γκάμπια
Επίσημη παραίτηση της Σουλούκου από την Ρόμα
Έπεσε σε παγίδα η Τζιρόνα και η Βαλένθια πήρε την πρώτη της νίκη
Η Ρεάλ έπρεπε να την… ιδρώσει τη φανέλα, αλλά έφτασε στην τεσσάρα κόντρα στην Εσπανιόλ