Νεϊμάρ: Επίπονη η αποθεραπεία, αλλά φτάνει στο τέλος της, δεν φεύγω από την Αλ Χιλάλ

Aποφασισμένος να επιστρέψει δυνατός στη δράση μετά τη ρήξη χιαστού και μηνίσκου που υπέστη τον Οκτώβριο του 2023 δηλώνει ο Νεϊμάρ.

«Είναι επώδυνο, είναι πολύς ο πόνος, αλλά αναρρώνω. Έχουν περάσει ήδη επτά μήνες από τον τραυματισμό μου, απομένουν ακόμη λίγοι, αλλά πλησιάζει το τέλος της αποθεραπείας», δήλωσε ο Βραζιλιάνος, που δεν θα προλάβει το Κόπα Αμέρικα. «Είναι λυπηρό που θα μείνω μακριά, προφανώς, αλλά θα τους υποστηρίξω. Ελπίζω η Βραζιλία να κερδίσει, έχουμε μια ομάδα ικανή για αυτό, με παίκτες υψηλής ποιότητας», σχολίασε ο έμπειρος άσος.

Παράλληλα έκανε ειδική μνεία στον Βινίσιους Τζούνιορ, ο οποίος κατέκτησε το Champions League με την Ρεάλ Μαδρίτης, σκοράροντας ένα γκολ στον τελικό με την Ντόρτμουντ (2-0). «Προφανώς η Χρυσή Μπάλα είναι δική του, το ελπίζω. Του έστειλα ένα μήνυμα πριν τον τελικό και άλλο ένα μετά. Είναι σίγουρο ότι θα κερδίσει την Χρυσή Μπάλα, είναι απίστευτος και φέρει με υπερηφάνεια τα χρώματα της χώρας μας σε όλον τον κόσμο».

Τέλος, έβαλε τέλος στα σενάρια περί αποχώρησης από την Αλ Χιλάλ και επιστροφής στη Σάντος. «Αυτό που λέγεται είναι εντελώς ψεύτικο, δεν υπάρχει τίποτε προγραμματισμένο, έχω ακόμη έναν χρόνο συμβόλαιο με την Αλ Χιλάλ και ελπίζω να έχω μια εξαιρετική σεζόν. Θα ζήσω τα πράγματα όπως έρχονται. Είναι σίγουρο ότι η Σάντος είναι η αγαπημένη μου ομάδα και θα ήθελα να επιστρέψω μια ημέρα, αλλά δεν έχω κάποιο σχέδιο στο μυαλό μου», ξεκαθάρισε.

Πηγή: sportfm

Δειτε Επισης

Επιβίωσε από την… ανταλλαγή δώρων με την Ίντερ η Νάπολι και ετοιμάζεται για στέψη
Premier League: Η Έβερτον αποχαιρέτησε έπειτα από 133 χρόνια το «Γκούντισον Παρκ»
O Τζόλης σιγούρεψε το γκολ για τον Βέρμαντ κόντρα στην Άντερλεχτ
Οι δυσκολίες του Κριστιάνο στη Σαουδική Αραβία-Βγάζει εκατοντάδες εκατομμύρια, ζει στα πλούτη, αλλά του λείπει ένα πράγμα
Ο Γιαμάλ φόρεσε μπλούζα με στάμπα την περίφημη φωτογραφία με τον Μέσι
Ιστορική κούπα για την Κρίσταλ Πάλας-Πρωταθλήτρια η Σπόρτινγκ Λισαβόνας και Champions League για την Ντόρτμουντ
«Απέδρασε» από τη Γένοβα η ατσάλινη Αταλάντα
Η Νις άφησε εκτός τετράδας τη Λιλ των Καμπελά και Άκπομ - Υποβιβάστηκε η Σεντ Ετιέν
Πέρασε αέρα από την Αμβέρσα και αγκάλιασε τον τίτλο η Ουνιόν Σεν Ζιλουάζ
Ακόμη και αδιάφορη η Σέλτικ δεν χάνει-Κλείδωσε Europa League η Νταντί Γιουνάιτεντ