Η απίθανη ατάκα του Αταμάν για τον Αντσελότι-«Εγώ είμαι καλύτερος»

Καλεσμένος σε εκπομπή της Μπολόνια βρέθηκε ο Εργκίν Αταμάν, ο οποίος είχε την ευκαιρία να μιλήσει για την κατάκτηση του 7ου ευρωπαϊκού τροπαίου από τον Παναθηναϊκό, αλλά και για τους τελικούς με τον Ολυμπιακού που θα κρίνουν τον πρωταθλητή Ελλάδας.

Επίσης ο Εργκίν Αταμάν όταν αναφέρθηκε ότι είναι σαν τον Κάρλος Αντσελότι του μπάσκετ, απάντησε με αφοπλιστικό τρόπο πως «εγώ είμαι καλύτερος».

«Από την πρώτη μέρα που ήρθα στην Αθήνα είδα μεγάλο σεβασμό στο πρόσωπό μου. Όσες ομάδες προπόνησα είχαν ιστορικές επιτυχίες και τώρα ήταν η σειρά του Παναθηναϊκού» είπε στο πρώτο του σχόλιο ο τεχνικός του «τριφυλλιού».

Φυσικά δεν θα μπορούσε να μη ρωτηθεί για τα μεταγραφικά και αν θα έπαιρνε κάποιον παίκτη της Βίρτους Μπολόνια στην ομάδα του. «Αυτή τη στιγμή σκέφτομαι μόνο τους τελικούς του ελληνικού πρωταθλήματος. Πολλοί ατζέντηδες μάς προτείνουν παίκτες, αλλά πρώτα να τελειώσει το πρωτάθλημα», είπε, ενώ ερωτηθείς για τον Τόκο Σενγκέλια, που πέρσι έφτασε μια ανάσα από τον Παναθηναϊκό απάντησε: «Δεν είναι μόνο αυτός. Υπάρχουν πολλές ομάδες με σπουδαίους παίκτες και αρκετές από αυτές δεν μπήκαν στα playoffs».

Για το αν θα εργαζόταν στη Βίρτους είπε: «Έχω πολλούς φίλους στην Μπολόνια, όπως και σε όλη την Ιταλία, ενώ πάω συχνά για διακοπές στη Σαρδηνία. Η Βίρτους είναι μια πολύ καλή ομάδα εδώ και χρόνια. Στο επάγγελμά μας δεν ξέρεις τι μπορεί να συμβεί. Έχω συμβόλαιο για έναν ακόμη χρόνο, μετά θα δούμε. Όμως τώρα είμαι πολύ χαρούμενος στον Παναθηναϊκό».

Τέλος, ρωτήθηκε για τη συμμετοχή της Μακάμπι ή της ΤΣΣΚΑ στην Ευρωλίγκα λόγω της εμπόλεμης κατάστασης στις χώρες τους. «Δεν θέλω να προκαλέσω διαμάχες. Είναι δύο ομάδες με μεγάλο πρεστίζ και είμαι ενάντια σε κάθε πόλεμο, είτε στην Γάζα, είτε στην Ουκρανία. Λυπάμαι πολύ που παιδιά, που δεν φταίνε σε τίποτα, σκοτώνονται», είπε, ενώ για το ξέσπασμά του στη σειρά με τη Μακάμπι είπε πως «… ως προπονητής απλώς είπα πως δεν ήμουν καθόλου ευχαριστημένος με τη διαιτησία».

Πηγή: sdna

Δειτε Επισης

Ο Πρόεδρος ΚΟΑ κήρυξε την έναρξη της 10ης Ευρωπαϊκής Εβδομάδας Αθλητισμού
Η κατάθεση ψυχής της Καρολίνας Πελενδρίτου
Ο ΠΑΟΚ κόντρα στην Οραντέα για το πρώτο βήμα πρόκρισης στους ομίλους του BCL
Στις 13 Οκτωβρίου έναρξη για την Basket League-Οι κληρώσεις για πρωταθλήματα ΚΟΚ
Αντίδραση Τόρε στο πανό που άνοιξαν φίλαθλοι του Παναθηναϊκού στη Λευκωσία
Ποιος είναι ο Νεμάνια Μάιντοβ που τιμωρήθηκε γιατί έκανε τον σταυρό του-«Ο Χριστός είναι ο βασιλιάς μου» έγραψε μετά την ποινή
Συνεχίζει και στους Ολυμπιακούς του Λος Άντζελες ο Παύλος Κοντίδης
Σίμανιτς: Ο Σέρβος βρήκε ομάδα έναν χρόνο μετά την απώλεια του νεφρού του
«H Κύπρος στο Παρίσι μόνο μικρή χώρα δεν ήταν»-Ο απολογισμός της ΚΕΠΕ
Μουρμούρα από το περιβάλλον του Ερντογάν για την ανάρτηση του πανό στο Παναθηναϊκός-Μακάμπι