Με Κύπριους διαιτητές και με 7 αγώνες το Β γκρουπ του πρωταθλήματος-Όσα αλλάζουν με τη νέα χρονιά

Με Κύπριους διαιτητές θα αρχίσει το νέο πρωτάθλημα ποδοσφαίρου και στη συνέχεια βλέπουμε, αυτό ανέφερε σε δηλώσεις στον ΣΠΟΡ FM, ο εκπρόσωπος Τύπου της ΚΟΠ, Κωνσταντίνος Σιαμπουλλής.

Συγκεκριμένα, όπως ανέφερε, ο κ. Σιαμπουλλής, η απόφαση για τους Κύπριους πάρθηκε από τον κ. Μεσσίνα, ωστόσο, όπως σημείωσε κανείς, δεν μπορεί να πει το πως θα τελειώσουμε.

Παράλληλα, όπως δήλωσε ο Εκπρόσωπος της ΚΟΠ, θα αυξηθεί και το πρόστιμο για τη μη συμμετοχή Κυπριών. « «Θα υπάρξει μικρή αύξηση του προστίμου για τη μη συμπερίληψη Κύπριων στην ενδεκάδα. Αν δεν υπάρχει Κύπριος θα αυξηθεί απ’ τις 8.5 χιλιάδες στις 10 χιλιάδες και αν υπάρχει ένας ποδοσφαιριστής στην ενδεκάδα απ’ τις 2 στις 3 χιλιάδες. Θα υπάρχει και σχέδιο επιβράβευσης καθώς τα χρήματα απ’ τα πρόστιμα θα επιστρέφονται στις ομάδες που θα χρησιμοποιούν τους περισσότερους Κύπριους».

Επιπρόσθετα, ανέφερε, ότι, «η προκήρυξη του νέου πρωταθλήματος προνοεί παρουσία φιλάθλων της φιλοξενούμενης ομάδας, τουλάχιστον στο 10%.» Ενώ οι αγώνες του Β γκορυπ θα γίνονται σε ένα γύρο και τα παιχνίδια θα μειωθούν στα επτά.

Παράλληλα όπως είπε ο αγώνας του Super cup θα γίνει στις 17 ή 18 Αυγούστου και θα γίνει μια διαβούλευση με το στάδιο Αλφαμέγα για να γίνει εκεί.

Δειτε Επισης

Προανήγγειλε εξελίξεις για το γήπεδο της Ομόνοιας ο Παπασταύρου
Στον Απόλλωνα και επίσημα ο Βούρος
Η θέση της Νέας Σαλαμίνας για τον Τσίκο-«Δεν εκπληρώθηκαν οι όροι της συμφωνίας»
Η αποστολή της Ομόνοιας για Πολωνία-Έμεινε στην Κύπρο ο Κασάμα
Προανήγγειλε τη μεταγραφή του Κβιλιτάια ο Άρης
ΚΟΠ: Την Τετάρτη η κλήρωση του πρωταθλήματος Α' Κατηγορίας-Με αλλαγές το νέο πρωτάθλημα
Ανακοίνωσε τον Κάρλος Μπαραόνα ο Απόλλωνας
Ομόνοια 29ης Μαΐου: Ανακοίνωσε τον Αλμπέρτο Φερνάντεζ
Ανακοίνωσε Enzo Cabrera η ΑΕΚ
Με το τριφύλλι στο στήθος ο Ντιουνκού-Οι λεπτομέρειες του deal