Ο Τζόκοβιτς έκανε αρθροσκόπηση, χάνει το Wimbledon και τρέχει για τους Ολυμπιακούς Αγώνες

Η παρουσία του Νόβακ Τζόκοβιτς στο γαλλικό Open ολοκληρώθηκε άδοξα καθώς ο Σέρβος αποσύρθηκε από τον προημιτελικό του κόντρα στον Ρουντ μετά τον τραυματισμό του στον προηγούμενο γύρο του Roland Garros.

Ο Νόλε όσο κι αν ήθελε να σφίξει τα δόντια αντιλήφθηκε ότι ο ραγισμένος μηνίσκος του δεν του το επιτρέπει και έτσι όπως αποκαλύπτει η Gazzetta Dello Sport σήμερα το πρωί πέρασε την πόρτα του χειρουργείου για να αποκαταστήσει τη ζημιά.

Η αρθροσκόπηση στην οποία υποβλήθηκε δεν είναι κάτι το σοβαρό, αλλά απαιτούνται μίνιμουμ τρεις εβδομάδες αποθεραπείας γεγονός που σημαίνει ότι θα χάσει εκτός συγκλονιστικού απροόπτου και το Wimbledon (1-14 Ιουνίου) και ουσιαστικά τρέχει για να είναι έτοιμος στους Ολυμπιακούς Αγώνες.

Εξάλλου το χρυσό στους Ολυμπιακούς είναι ένα από τα ελάχιστα πράγματα που λείπουν από τη συλλογή του...

Πηγή: Πρώτο Θέμα

Δειτε Επισης

Τεράστια επιτυχία της Κυπριακής Σκοποβολής-Χάλκινος ο Λεύκιος Μιλτιάδους
Επέστρεψε στην Ελλάδα η χρυσή εθνική υδατοσφαίρισης γυναικών
Η κλήρωση του Τσιτσιπά στη Μαδρίτη
Επέστρεψε στο WNBA η Σέπαρντ
Δύο παγκόσμια ρεκόρ για τον Κάρλος Νάσαρ στο Ευρωπαϊκό Άρσης Βαρών
Έχασε άλλες δύο θέσεις στο ranking ο Τσιτσιπάς
«Αρμάνι και Ντουμπάι BC ενδιαφέρονται για τον Μπλέικνι»
Άπαντες παρόντες στην προπόνηση του Ολυμπιακού, μέσα και ο Γουόκαπ ενόψει Ρεάλ
Ρεάλ Μαδρίτης: Πρόβλημα στον αχίλλειο ο Φερνάντο, εκτός με Ανδόρα οι Ταβάρες και Ντεκ
«Χρυσά» κορίτσια στο πόλο-Η Ελλάδα κέρδισε την Ουγγαρία και ανέβηκε στο πρώτο σκαλί του βάθρου στο World Cup