Σπανούλης: Τέλος από το Περιστέρι

Παρελθόν θα αποτελέσει από τον πάγκο του Περιστερίου ο Βασίλης Σπανούλης.

Μετά το τέλος του μικρού τελικού με την ομάδα των δυτικών προαστίων να καταλαμβάνει την τρίτη θέση στο πρωτάθλημα της Stoiximan Basket League, ακολούθησε και το αντίο του Βασίλη Σπανούλη.

"Είχαμε μία κουβέντα με τη διοίκηση, εμένα τελείωσε το συμβόλαιό μου στο Περιστέρι. Είχαμε μία κουβέντα, δυστυχώς η διοίκηση δεν θέλει να προχωρήσει σε αυτό το πλάνο που έχουμε. Δεν μπορεί κανένας να πει πόσα λεφτά θα πάρει ο καθένας" ήταν η χαρακτηριστική του δήλωση με την οποία ανακοίνωσε το τέλος της συνεργασίας του με τους κυανοκιτρίνους.

Ενώ για το μέλλον του, ο 42χρονος προπονητής, είπε: "Είχα προτάσεις και μέσα στη χρονιά. Δεν ήθελα να μιλήσω από τη στιγμή που σέβομαι την ομάδα του Περιστερίου. Είχε γίνει κουβέντα και έγινε μία δεύτερη. Δεν μπορείς να κάνεις κουμάντο στην τσέπη άλλων. Ο κύριος Κότσης έχει βάλει πολλά χρήματα στην ομάδα. Μόνο ευλογία και χαρά νιώθω ότι ξεκίνησα την επαγγελματική μου καριέρα από εδώ"

Δειτε Επισης

Ολυμπιακός για Φουρνιέ: «Σπίτι είναι εκεί που βρίσκεται η καρδιά σου»
«Λυπάμαι τους φίλους του Ολυμπιακού που θα πρέπει να βλέπουν αυτόν τον μ@λ@κ@ για ακόμα τρεις σεζόν»
«Ήταν πολύ σκληρή η άμμος, θεώρησα πολύ επικίνδυνο να κάνω κι άλλο άλμα»
Αυτό είναι το deal με την Μπασκόνια και το συμβόλαιο του Ρογκαβόπουλου με τον Παναθηναϊκό
Σάκκαρη-Ραντουκάνου 0-2: Ήττα στον προημιτελικό και αποκλεισμός ανήμερα των γενεθλίων της
Εμπειρίες και συναισθήματα ενόψει EuroBasket2025 μοιράζονται 3 Κύπριοι διεθνείς
Τρεις Κύπριες αθλήτριες ρίχνονται στην μάχη των Παγκόσμιων Πανεπιστημιακών
Ο Φουρνιέ προπονήθηκε στο Μόναχο και ευχαρίστησε την Μπάγερν για τη φιλοξενία
Ανακοινώθηκε από την Παρτίζαν ο Σέικ Μίλτον
«Ο σύλλογος του Πειραιά με τον πιο επίσημο τρόπο τίθεται κατά του να γίνει το επόμενο Final Four στην Ελλάδα»