Πάει για απόκτηση επιθετικού το επόμενο δεκαήμερο ο ΑΠΟΕΛ-Η επίσημη θέση για το μεταγραφικό πλάνο

Την κατάσταση που επικρατεί στην ομάδα του, αλλά και τις μεταγραφικές κινήσεις, σχολίασε σε δηλώσεις του στον ΣΠΟΡ FM, ο εκπρόσωπος Τύπου του ΑΠΟΕΛ, Νεκτάριος Πετεβίνος.

Για τον Βίτορ Μερ και τον μετεγγραφικό σχεδιασμό: «Για τον Μερ δεν μπορώ να έχω ξεκάθαρη απάντηση, αφού δεν υπάρχει ακόμη συμφωνία με εμάς. Η αγορά της Βραζιλίας είναι μια αγορά που κοιτάζουμε αρκετά. Οι Βραζιλιάνοι στον ΑΠΟΕΛ είναι αρκετοί μέσα από τα χρόνια, είναι μάλιστα η δεύτερη εθνικότητα στην ομάδα ιστορικά μετά από τους Έλληνες. Κοιτάζουμε τη συγκεκριμένη αγορά και για το μέλλον. Όπως και στην περίπτωση Γιέφτε. Από την τελευταία φορά που μιλήσαμε έχουμε προσθέσει ακόμη δύο ποδοσφαιριστές στην ομάδα μας.

Τον Ευαγόρα Αντωνίου και τον Τσάβι Κιντίγια. Από εκεί και πέρα δεν υπάρχει κάτι άλλο στο οποίο μπορώ να αναφερθώ πέρα από το γεγονός των προτεραιοτήτων, που είναι η θέση του κεντρικού επιθετικού και του επιτελικού μέσου. Έχουμε ακούσει πολλά ονόματα, όμως δεν έχουμε στείλει συμβόλαιο σε κάποιο ποδοσφαιριστή. Η πολιτική μας είναι να γίνονται οι συζητήσεις, και να βγαίνει ένα σχεδιάγραμμα πριν προχωρήσουμε. Υπάρχουν διάφοροι στόχοι που μας ενδιαφέρουν, αλλά πρέπει να υπάρχει ενδιαφέρον και από τις δύο πλευρές για να γίνει η μετεγγραφή. Το παζάρι ανοίγει ακόμη περισσότερο όσο περνούν οι μέρες. Τα συμβόλαιο αρκετών ποδοσφαιριστών λήγουν Ιούνιο και γι΄αυτό τον λόγο μπορεί να αργούν κάποιες ομάδες. Θέλουμε να αποκτήσουμε επιθετικό μέσα στο επόμενο δεκαήμερο. Βλέπουμε και ποδοσφαιριστές για τον κατάλογο β’. Έχουμε ανοικτές τις κεραίες μας σε όλες τις κατευθύνσεις. Μόλις έχουμε εξελίξεις θα ενημερώσουμε».

Αν θα κάνει υπέρβαση γι’ αυτές τις θέσεις ο ΑΠΟΕΛ: «Η θέση του 9αριού και του 10αριού είναι οι πιο ακριβοπληρωμένες στο ποδόσφαιρο. Για να πάρεις κάποιους ποδοσφαιριστές που θεωρείς ότι μπορούν να αναβαθμίσουν την ομάδα, θα πρέπει να δώσεις από τα πιο ακριβά συμβόλαια. Κι αυτό όμως είναι σχετικό καθώς μπορεί κάποιος με ψηλό συμβόλαιο να μην αποδώσει».

Για το αν θα αποκτηθεί κεντρικός αμυντικός: «Υπάρχει ο Ντβάλι, ο Πέτροβιτς, ο Σούσιτς, ο Πολυκάρπου και ο Ευαγόρας Αντωνίου. Ουσιαστικά, τον Αντωνίου τον αποκτήσαμε στη θέση του Καραμανώλη ο οποίος επέστρεψε στη Δόξα. Σε σχέση με τη λίστα α’ δεν είναι προτεραιότητα ο αμυντικός. Μετά την απόκτηση του Κιντιγιά έχουμε τρεις κενές θέσεις και θα είναι οι δύο κεντρικοί επιθετικοί».

Αν ενδιαφέρει ο Καστέλ: «Δεν θα αναφερθώ σε ονόματα. Ο Γκαγιέγο έχει κάνει τις υποδείξεις του σε σχέση με τους ποδοσφαιριστές που γνωρίζει. Το είδαμε και με τους Τεχέρα, Κιντίγια, ποδοσφαιριστές που ξέρει».

Για τον Μαιόλι: «Είναι ποδοσφαιριστής του ΑΠΟΕΛ, έχει συμβόλαιο για ακόμη τέσσερα χρόνια και παίζει σε πολλές θέσεις της επίθεσης. Πάω πίσω στην αναφορά μου για την Βραζιλία, θέλουμε τέτοιους παίκτες. Τον Σιπριάνο θα θέλαμε να τον αποκτήσουμε, είναι μέσα στις σκέψεις μας αλλά είναι θέμα οικονομικών δυνατοτήτων».

Για την προετοιμασία στη Σερβία: «Πάμε σε ένα χώρο με υψόμετρο για να μπορέσουμε εκεί να προετοιμαστούμε. Θα δώσουμε τρία φιλικά, κλιμακωτά κόντρα σε 10η, 9η και 5η ομάδα της βαθμολογίας. Θα υπάρξει και στην Κύπρο ένα φιλικό και θα ανακοινώσουμε περισσότερα».

Για τη θέση του ΑΠΟΕΛ και την απάντηση προς την Αστυνομία που δεν: «Να είναι γεμάτα τα γήπεδα από οπαδούς. Σεβόμαστε το έργο της Αστυνομίας αλλά πρέπει να αλλάξουν λίγο τη νοοτροπία τους. Άκουσα τον κ. Ανδρέου να απαντάει όπως μας απάντησε εμάς για το ματς της τελευταίας αγωνιστικής. Είπε ότι “αφού είναι επιτυχημένο γιατί να το χαλάσουμε;”. Η λογική τους δηλαδή είναι η εξής: Αν αφαιρέσουμε τα αυτοκίνητα από τον δρόμο, δεν θα έχουμε ατυχήματα. Ο κόσμος του ΑΠΟΕΛ ήταν κύριος σε όλη τη σεζόν. Όταν ο Φαράζ πανηγύρισε μπροστά από τους οπαδούς μας δεν έγινε κάτι. Τελείωσε το παιχνίδι και 600 άτομα μπήκαν στον αγωνιστικό χώρο με τόσο άγχος και τόση ένταση και δεν έγινε το παραμικρό. Αντιθέτως είδαμε μία πολύ ωραία κίνηση από δύο παιδιά που παρηγορούσαν τον παίκτη της ΑΕΚ. Θα βραβεύσουμε τα δύο αυτά παιδιά και με αυτόν τον τρόπο θα βραβεύσουμε όλο τον κόσμο του ΑΠΟΕΛ γιατί τέτοιες περιπτώσεις είχαμε πολλές εκείνη τη μέρα».

Για τα εισιτήρια διαρκείας: «Αρχίσαμε πάρα πολύ καλά, είμαστε στις 5.000».

Δειτε Επισης

Με νίκη της Ομόνοιας Αραδίππου ολοκληρώθηκε η 4η αγωνιστική της Cyprus League
Την Τετάρτη η μάχη για τον πρώτο τίτλο της χρονιάς, ΑΠΟΕΛ και Πάφος διεκδικούν το Super Cup
Με ισοπαλία 2-2 έληξε η αναμέτρηση ΑΕΚ-Εθνικού Άχνας
Με νίκες προχώρησαν ΠΑΦΟΣ και ΑΠΟΕΛ-Έριξαν τριάρες σε ΑΕΛ και Σαλαμίνα
Νίκη Ανόρθωσης και ισοπαλία Άρη-Απόλλωνα-Τρεις αναμετρήσεις σήμερα
Έσπασε το αήττητο της Ομόνοιας και πέτυχε την πρώτη της νίκη η Ανόρθωση
Το ήθελαν και το προσπάθησαν και οι δύο όμως φεύγουν με ισοπαλία από το Αλφαμέγα Άρης και Απόλλων
ΒΙΝΤΕΟ: «Τα πιο σπουδαία γκολ είναι αυτά της ζωής»-Βραβεύτηκε ο μικρός Ανδρέας από το «Famagusta»
Αυξημένα μέτρα ασφαλείας στο ντέρμπι Ανόρθωσης-Ομόνοιας στο Παπαδόπουλος (pics)
Με αυτούς μπαίνουν στο γήπεδο Άρης και Απόλλων