Την 9η θέση στον τελικό του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος κατέλαβε ο Παρέλλης

Την 9η θέση με βολή στα 62,53 μέτρα κατέλαβε χθες βράδυ ο Απόστολος Παρέλλης στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα της Ρώμης στο αγώνισμα της δισκοβολίας.

Ο Κύπριος δισκοβόλος έριξε την 1η βολή στα 61,53μ. και ήταν 10ος, την 2η βολή στα 61,86μ. και παρέμεινε 10ος, ενώ στην 3η του βολή έριξε το δίσκο στα 62,53μ. και ανέβηκε στην 9η θέση.

Σύμφωνα με ανάρτηση της ΚΟΕΑΣ στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης, δύο ρεκόρ σε μία ημέρα κατέρριψε ο Απόστολος Παρέλλης, καθώς αύξησε το δικό του ρεκόρ συμμετοχών σε Ευρωπαϊκά Πρωταθλήματα στα επτά (7), ενώ έγινε και ο πρώτος Κύπριος αθλητής (γενικά) που καταφέρνει να προκριθεί και να αγωνιστεί σε τρεις τελικούς.

«Το βράδυ της Παρασκευής 7 Ιουνίου 2024 ο Απόστολος Παρέλλης έγραψε στο «Ολίμπικο» της Ρώμης τον επίλογο μίας σπουδαίας παρουσίας 14 χρόνων σε Ευρωπαϊκά Πρωταθλήματα, κατακτώντας την 9η θέση στον τελικό της δισκοβολίας με 62,53μ. Η πιο σταθερή αξία του κυπριακού στίβου στις ρίψεις αναφέρεται στην πορεία του, τη σημαντική προσθήκη βαθμών για τον μεγάλο στόχο που είναι οι Ολυμπιακοί του Παρισιού και αφιερώνει εξαιρετικά τη νέα επιτυχία του στον προπονητή και πάνω από όλα φίλο του, αείμνηστο Κώστα Σταθελάκο», αναφέρει στην ανάρτηση της η ΚΟΕΑΣ.

Δειτε Επισης

Στο Βελιγράδι η Ομόνοια για τον επαναληπτικό του CEV Champions League Ανδρών
Σταθερά 12ος ο Τσιτσιπάς-Απώλεσε 8 θέσεις η Σάκκαρη
Οι ατυχίες στέρησαν από τον Βλαδίμηρο Τζιωρτζή το πρώτο βάθρο της χρονιάς
ΚΟΕΑΣ και ΚΟΑ συζήτησαν για το παρόν και το μέλλον του στίβου
«Θα έπρεπε να έχω 8 πρωταθλήματα»
Ο πρώην παίκτης των ΠΑΟΚ και Κολοσσού, Τάιλερ Πόλεϊ, στο training camp των Πέισερς
Συγκινημένος ο Ρικιάρντο στη Σιγκαπούρη-«Ξέρω ότι μπορεί να ήταν αυτό το τελευταίο μου GP»
Νίκη της Παρτιζάν έναντι του Παναθηναϊκού με 75-64 σε μία ιστορική βραδιά
Ο Ντιμπουά έριξε νοκ άουτ τον Τζόσουα στον 5ο γύρο στο Γουέμπλεϊ
Ήττα στο διπλό για Τσιτσιπά-Ρούουντ-Η Team World νικάει 8-4 την Team Europe