«Πρώτη φορά μετά από πολύ καιρό τέτοιο πρώτο ημίχρονο, εμπιστεύομαι τον Νόιερ»

Δεν ενθουσιάστηκε ο Γιούλιαν Νάγκελσμαν με αυτό που είδε από τη Γερμανία στο πρώτο ημίχρονο κόντρα στην Ελλάδα.

Κάτι καλύτερο περίμενε από τους παίκτες του ο Γιούλιαν Νάγκελσμαν στο φιλικό με την Ελλάδα, ειδικά στο πρώτο μέρος, όπου η Γερμανία βρέθηκε πίσω στο σκορ με 1-0.

«Το δεύτερο ημίχρονο ήταν πολύ βελτιωμένο σε σχέση με το πρώτο. Για πρώτη φορά μετά από πολύ καιρό, χάσανε εύκολα την μπάλα στο πρώτο ημίχρονο, παίξαμε πολύ αργά και παίξαμε πάρα πολύ μέσα από το κέντρο. Το είπα ξεκάθαρα στο ημίχρονο. Απλώς χρειαζόμασταν περισσότερη ευκρίνεια σε όλες μας τις ενέργειες για να κερδίσουμε αυτό το παιχνίδι. Στο δεύτερο ημίχρονο, βάλαμε και τις δύο πτέρυγες στο παιχνίδι για να ανοίξουμε χώρο στη μέση», είπε ο ομοσπονδιακός προπονητής της Γερμανίας μιλώντας στους δημοσιογράφους,

Σε ερώτηση για τον Μανουέλ Νόιερ τόνισε: «Δεν πρόκειται να ξεκινήσω συζήτηση για τον Μάνουελ Νόιερ, ακόμα κι αν όλοι προσπαθήσουν. Όταν συμβαίνει ένα λάθος, είναι εύκολο να πεις ότι έφταιγε ο Μάνουελ», πρόσθεσε μιλώντας στο RTL. «Εσωτερικά, δεν θα εξετάζουμε το λάθος, δεν θα μπερδεύουμε τα πράγματα ή θα συζητάμε για το θέμα του τερματοφύλακα. Έχει την εμπιστοσύνη μου».

Ο ίδιος ο 38χρονος Νόιερ πάντως είπε για το λάθος του στον 119ο διεθνή αγώνα του. «Απλώς πρέπει να βελτιώσω τον τρόπο με τον οποίο χειρίζομαι την μπάλα μακριά μου· αυτό είναι ξεκάθαρο για μένα, το παρατήρησα αμέσως», εξήγησε ο Νόιερ στο ARD.

Οι συμπαίκτες του επίσης στήριξαν τον «αιώνιο νούμερο ένα». «Αν ο Μάνουελ Νόιερ δεν μπορεί να αποπνέει αυτοπεποίθηση, ποιος άλλος μπορεί;», αναρωτήθηκε Μαξιμιλιάν Μίττελστατ, ενώ μέσος Πασκάλ Γκρος είπε: «Δεν καταλαβαίνω τη συζήτηση. Τα δύο γκολ που σώζει μπορεί να είναι εξίσου σημαντικά», αναφερόμενος στις εξαιρετικές αποκρούσεις του Νόιερ απέναντι στον Χρήστο Τζόλη.

«Πιστεύω ότι είναι ένας απίστευτα εξαιρετικός τερματοφύλακας. Τον έχω δει να προπονείται. Είμαι έκπληκτος με το πόσο ικανός είναι. Είναι ο πιο υπέροχος τερματοφύλακας που έχω συναντήσει στην καριέρα μου», κατέληξε.

Δειτε Επισης

Η Πορτογαλία έγινε η Εθνική Ομάδα με τους περισσότερους ακόλουθους στο Instagram
Ρεκόρ πάγκων στη La Liga για τον προπονητή της Μπέτις Μανουέλ Πελεγκρίνι
UEFA: Την Τρίτη ανακοινώνει την έδρα του τελικού Champions League 2027
Το μήνυμα του Κουρτουά στον Τερ Στέγκεν-«Με πόνεσε πολύ που σε είδα να φεύγεις έτσι από το γήπεδο»
Ενδιαφέρον από τη Σαουδική Αραβία για τη Σουλούκου
Το ξέσπασμα του Γκουαρδιόλα μετά το 1-1, κλώτσησε την καρέκλα του στον πάγκο
Η Μίλαν πήρε το ντέρμπι απέναντι στην Ίντερ με ήρωα τον Γκάμπια
Επίσημη παραίτηση της Σουλούκου από την Ρόμα
Έπεσε σε παγίδα η Τζιρόνα και η Βαλένθια πήρε την πρώτη της νίκη
Η Ρεάλ έπρεπε να την… ιδρώσει τη φανέλα, αλλά έφτασε στην τεσσάρα κόντρα στην Εσπανιόλ