Παναθηναϊκός: Το όνειρο του Ντιέγκο Αλόνσο που περιμένει μια δεύτερη ευκαιρία

Ο Ντιέγκο Αλόνσο βρίσκεται στο μικροσκόπιο του Παναθηναϊκού και το Gazzetta παρουσιάζει το προφίλ του Ουρουγουανού τεχνικού που, αφού έγραψε ιστορία στην Αμερική, κυνηγά τη λύτρωσή του στη Γηραιά Ήπειρο.

Για τον προπονητή Ντιέγκο Αλόνσο το όνειρο στην ήπειρο της Αμερικής έγινε πραγματικότητα γρήγορα. Ο 49χρονος Ουρουγουανός μπόρεσε ήδη από τα πρώτα του βήματα στην πατρίδα του και το Μεξικό να αφήσει τα καλύτερα δείγματα γραφής, να πανηγυρίσει σπουδαίους τίτλους, να γράψει ιστορία. Για εκείνον ωστόσο, αυτό που ανέκαθεν είχε ξεχωριστή σημασία δεν ήταν το «αμερικάνικο όνειρο», αλλά το... ευρωπαϊκό. Άλλωστε, ποτέ του δεν έκρυψε πως η φιλοδοξία του είναι να πετύχει στη Γηραιά Ήπειρο, όπως το έκανε και ως σέντερ φορ κυρίως στην Ισπανία (Βαλένθια, Ατλέτικο Μαδρίτης, Ρασίνγκ, Μάλαγα).

Δεν είναι τυχαίο πως ζούσε στη Μαδρίτη, επιμορφωνόταν και κατανάλωνε σαν τρελός ποδόσφαιρο περιμένοντας την πρώτη του ευκαιρία στην Ευρώπη. Και μπορεί αυτή, στη Σεβίλλη, να μην εξελίχθηκε όπως ο ίδιος θα ήλπιζε, αλλά δεδομένα εξακολουθεί να ευελπιστεί πως στη δεύτερη ευκαιρία του θα τα καταφέρει. Ίσως μάλιστα αυτή να πέσει στα χέρια του από τον Παναθηναϊκό, ο οποίος, εν αναμονή του Μαουρίσιο Σάρι, εξετάζει σοβαρά την περίπτωσή του. Από τη λάμψη στο Μεξικό και από εκεί στο MLS και τα βραχύβια περάσματα στους πάγκους της Ουρουγουάης και της Σεβίλλης, το Gazzetta παρουσιάζει την πορεία του Ντιέγκο Αλόνσο.

Δειτε Επισης

Η Καλλιθέα «ανέκοψε» την ΑΕΚ, αποτελέσματα 5ης αγωνιστικής Super League
Φίλαθλος Παναθηναϊκού έκανε τατουάζ τον Ναν με σπασμένα δόντια και ο Αμερικανός εντυπωσιάστηκε
Το «Νοικιάστηκε» έγινε «ύμνος» για τους οπαδούς του Ολυμπιακού-Τι απάντησε η Λιόλιου
Οι ημέρες και οι ώρες των αγώνων για την 4η φάση του Κυπέλλου Ελλάδας
Κρέμασε τα ποδοσφαιρικά του παπούτσια ο Μπίσεσβαρ
Η viral φωτογραφία του Αντονί Μαρσιάλ ως συνοδηγός σε αγωνιστικό αυτοκίνητο με την εμφάνιση της ΑΕΚ
Ενεργοποιήθηκε η... βόμβα-Ανακοίνωσε τον Αντονί Μαρσιάλ η ΑΕΚ
Επίθεση Πισάρο σε ΑΕΚ: «Όσοι βρίσκονται στην κορυφή στην Ελλάδα είναι... μαφία»
Ξεκινούν οι επαφές για το νέο συμβόλαιο του Κωνσταντέλια
Υπογράφει και πιάνει δουλειά ο Μαρσιάλ στην ΑΕΚ