Στα Ημιτελικά σταμάτησε η πορεία του Μίλαν Τραΐκοβιτς στο Ευρωπαϊκό της Ρώμης

Για τρίτη συνεχόμενη φορά σε ένα Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Στίβου η πορεία του Μίλαν Τράικοβιτς σταμάτησε στα ημιτελικά των 110μ. με εμπόδια, και για δεύτερη συνεχόμενη διοργάνωση κατέλαβε την «πικρή» 9η θέση.

Σύμφωνα με ανάρτηση της ΚΟΕΑΣ στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης, ο αθλητής του Αντώνη Γιαννουλάκη έτρεξε χθες βράδυ στην τρίτη ημιτελική σειρά, γνωρίζοντας ότι έπρεπε να κάνει καλύτερο χρόνο από το 13.44 για να περάσει στον τελικό.

Ωστόσο, παρά την καλή του εκκίνηση, δεν μπόρεσε να διατηρήσει την ταχύτητά του και τερμάτισε στην 3η θέση με 13.47 (+0,5 μ/δ), καταλαμβάνοντας συνολικά την 9η θέση, μαζί με τον Γάλλο Ρομάν Λεκέρ.

«Η παρουσία του Μίλαν Τράικοβιτς στο Ευρωπαϊκό της Ρώμης, τον κατατάσσει στη δεύτερη θέση συμμετοχών με πέντε, πίσω από τον ρέκορντμαν Απόστολο Παρέλλη. Μεγάλος στόχος τώρα είναι οι Ολυμπιακοί Αγώνες του Παρισιού, στους οποίους είναι πάρα πολύ κοντά στο να εξασφαλίσει τη συμμετοχή. Συγχαρητήρια Μίλαν και Αντώνη Γιαννουλάκη για την εμφάνιση στη Ρώμη και καλή συνέχεια», ανέφερε στην ανάρτηση της η ΚΟΕΑΣ.

Δειτε Επισης

Ιστορικό πρώτο Ντάιαμοντ Λιγκ για την Ελένα Κουλιτσένκο το Σάββατο
Νεκρός ο Φέλιξ Μπαουμγκάρτνερ που είχε κάνει ελεύθερη πτώση από τη στρατόσφαιρα-Πέθανε μετά από ατύχημα με paraglide
Αναχωρεί τη αποστολή της ΚΟΕ για το Ευρωπαϊκό Ολυμπιακό Φεστιβάλ Νέων
ΒΙΝΤΕΟ: Ένταση σε αγώνα στο Μπάσταντ μεταξύ Καραμπέλι-Γκαρίν-«Θα τα πούμε έξω, να δούμε αν έχεις τα κότσια»
Αυτό είναι το πρόγραμμα του πρωταθλήματος-Οι ημερομηνίες των ντέρμπι φωτιά
Προπονητής Νάγκετς για Βαλαντσιούνας: «Σούπερ ευλογημένοι και ενθουσιασμένοι που τον έχουμε»
Χάλκινο μετάλλιο για τον Παύλο Κοντίδη στο Grand Slam του Λος Άντζελες
Η νέα παγκόσμια τάξη, ο Σίνερ, ο Αλκαράθ και oι οκτώ γίγαντες που κέρδισαν όλα τα Grand Slam
Ο γηραιότερος μαραθωνοδρόμος στον κόσμο σκοτώθηκε σε τροχαίο σε ηλικία 114 ετών
Δημόσια συγγνώμη και απολογία προς Γ. Χρυσοστόμου και Γ. Ιωαννίδη-Απόσυρση αναρτήσεων για ΚΟΕ από την Action In Sports