BINTEO: Έκρηξη Ρόι Κιν-Ήθελε να τα σπάσει όλα στην ισοφάριση της Αγγλίας

Ένα από τα πιο αναγνωρίσιμα πρόσωπα της τηλεόρασης (και φυσικά γενικότερα) στην Αγγλία είναι ο Ρόι Κιν, που βγάζει το ψωμί του ως σχολιαστής σε διάφορες ποδοσφαιρικές εκπομπές, μετά την πλούσια καριέρα του.

Ο 52χρονος από το Κορκ βρίσκεται στη Γερμανία για επαγγελματικούς λόγους και από χθες το βράδυ πρέπει να υποστεί τους Άγγλους, που έκαναν -βάσει της τραγικής τους εικόνας μέχρι εκείνο το σημείο- τρομερή ανατροπή της εθνικής τους ομάδας κόντρα στη Σλοβακία για να βρεθούν στους «8» του Euro 2024.

Ενώ στο στούντιο ετοιμάζονταν για να βγουν «αέρα» και να κατακεραυνώσουν κυρίως τον Γκάρεθ Σάουθγκεϊτ, το «φόρτωμα» της επίθεσης σε μια κίνηση απελπισίας από τον Άγγλο προπονητή έσωσε την παρτίδα, με τον Τζουντ Μπέλινγκαμ να κάνει αυτό που κάνει όλη τη σεζόν στη Ρεάλ Μαδρίτης. Να βρίσκεται στο σωστό σημείο τη σωστή στιγμή για να τη σπρώξει στα δίχτυα. Βέβαια εδώ δεν την έσπρωξε, παρά την έστειλε στο βάθος της εστίας με το πιο ωραίο γκολ του τουρνουά έως τώρα.

Σε μια γωνιά βρισκόταν και ο Ιρλανδός Κιν, που έμεινε με σταυρωμένα τα χέρια, ίσως για να μην... χτυπήσει τον παλιό του συμπαίκτη στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Γκάρι Νέβιλ, που έκανε σαν τρελός για το 1-1.

Βέβαια κάτι τέτοιο δεν επρόκειτο να συμβεί μιας και οι δυο τους είναι πολύ καλοί φίλοι. Χαρακτηριστική είναι και η on air κουβέντα τους νωρίτερα μέσα στην ημέρα, κατά την οποία ο Κιν είχε να προσφέρει ένα υπέροχο σκεπτικό για τη ζωή με τη φράση «δεν υπάρχει καμία επιτυχία, όσα λεφτά κι αν έχεις, αν δεν βρίσκεις χρόνο για τους ανθρώπους σου».

Δειτε Επισης

Ανακοίνωσε τον 17χρονο Γκρέι η Τότεναμ
Η Αλ Νασρ προσφέρει στον Έντερσον 60 εκατ. για δύο χρόνια
Ο Αρντά Γκιουλέρ κατέγραψε επίδοση που είχε να σημειωθεί από το Euro 2004
Έτοιμος να αναλάβει την Αλ Ιτιχάντ ο Πιόλι
Η Κολομβία πήρε την πρωτιά του ομίλου και έστειλε την Βραζιλία στην Ουρουγουάη
Τώρα αρχίζει το Copa America-Τα ζευγάρια στα προημιτελικά
Η Κολομβία πήρε την πρωτιά του ομίλου και έστειλε την Βραζιλία στην Ουρουγουάη
Αυτά είναι τα ζευγάρια των προημιτελικών και όλες οι διασταυρώσεις μέχρι τον τελικό
Οι Τούρκοι πέταξαν για τους «8» με μεγάλο πρωταγωνιστή τον Ντεμιράλ
Ολλανδία... η έβδομη στους «8» με 3-0 επί της «αόρατης» Ρουμανίας