Η θέση της Νέας Σαλαμίνας για τον Τσίκο-«Δεν εκπληρώθηκαν οι όροι της συμφωνίας»

Πήρε θέση η Νέα Σαλαμίνα, αναφορικά με το θέμα που προέκυψε με τον Τσίκο, αναφέροντας πως οι όροι συμφωνίας δεν εκπληρώθηκαν και την περίπτωση χειρίζονται οι νομικοί της.

Σε ανακοίνωση της η ομάδα της Αμμοχώστου αναφέρει ότι, «το Διοικητικό Συμβούλιο της ΝΕΑΣ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ ΑΜΜΟΧΩΣΤΟΥ, επιθυμεί να ενημερώσει για το θέμα που προκύπτει με τον ποδοσφαιριστή Francisco Goncalves Sacalumbo.

Ο ποδοσφαιριστής αποχώρησε τον περασμένο Αύγουστο από την ομάδα μας, ως αποτέλεσμα συμφωνίας μεταγραφής, με την Ανόρθωση Αμμοχώστου».

Παράλληλα η Νέα Σαλαμίνα σημειώνει ότι, «η συμφωνία μεταγραφής, προνοούσε όρους που ΤΕΘΗΚΑΝ και ΣΥΜΦΩΝΗΘΗΚΑΝ μεταξύ και των δύο πλευρών και απαιτείται η τήρηση τους. Μέχρι και σήμερα, δεν εκπληρώθηκαν όλοι οι όροι της συμφωνίας και γι' αυτό προκύπτουν σημεία που τα χειρίζεται η νομική ομάδα του Σωματείου μας».

«Το Διοικητικό Συμβούλιο της ΝΕΑΣ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ ΑΜΜΟΧΩΣΤΟΥ διαβεβαιώνει το κοινό της ομάδας μας, πως σε καμία περίπτωση δεν θα επηρεαστούν τα δικαιώματα της ομάδας μας και θα γίνουν οι απαραίτητες ενέργειες για να προστατευτεί το Σωματείο μας», καταλήγει η ανακοίνωση.

Δειτε Επισης

Η σημαντική αλλαγή στο δεύτερο γκρουπ από τη νέα χρονιά
Αυτό είναι το πρόγραμμα της πρώτης φάσης του πρωταθλήματος 2024-25
H τοποθέτηση Koύμα για την απαγόρευση μετακίνησης οπαδών-Βλέπει Χαρτσιώτη και ξεκαθαρίζει το θέμα
Ανακοίνωσε Γάλλο τερματοφύλακα η Ομόνοια 29ης Μαΐου
Φιλικό τεστ κόντρα στη Χάντερσφιλντ για τον Άρη
Διεξάγεται σήμερα η κλήρωση του νέου πρωταθλήματος
Oι πρώτες δηλώσεις του Σελεστίν ως παίκτης του Απόλλωνα-«Είμαι ηγέτης, θέλω να κερδίζω όλα τα παιχνίδια»
Στην Ανόρθωση μέχρι το 2025 ο Ζίβκοβιτς
Ανακοίνωσε τον Τζουλιέν Σελεστίν ο Απόλλωνας
Ταξίαρχος και επίσημα ο Κβιλιτάϊα-Η ανακοίνωση του Άρη