Πιθανότητες για ανατροπή δεδομένων με Ελ Καμπί

Μπορεί αρχικά να φαινόταν πως η ανανέωση του συμβολαίου του Ελ Καμπί με τον Ολυμπιακό συγκεντρώνει ελάχιστες πιθανότητες, ωστόσο φαίνεται πως τις τελευταίες ώρες έχουν προκύψει ενδείξεις που δείχνουν ότι μπορεί να υπάρξει ανατροπή στην υπόθεση αυτή.

Μπορεί η παραμονή του Μαροκινού φορ να έμοιαζε εξ' αρχής μια δύσκολη αποστολή μετά την εξαιρετική χρονιά που έκανε, ωστόσο οι «ερυθρόλευκοι» δεν παράτησαν ποτέ την υπόθεση αυτή. Ίσα ίσα έδειξαν με τον τρόπο τους, δηλαδή με το νέο συμβόλαιο που προσέφεραν στον ποδοσφαιριστή, πως επιθυμούν διακαώς την παραμονή του για να... χτυπήσουν μαζί νέες κορυφές.

Δυστυχώς ο ανταγωνισμός που υπήρχε από τις άλλες ομάδες που είχαν συγκεντρωθεί γύρω τους μετά την εντυπωσιακή σεζόν που έκανε δυσκόλευε πολύ την κατάσταση, αφού τα οικονομικά δεδομένα που του προσέφεραν κάποιες εξ' αυτών, ξέφευγαν κατά πολύ απ' αυτά της ομάδας του Πειραιά, ακόμη και την υπέρβαση την οποία είχε ήδη κάνει για κείνον.

Ωστόσο, ο Ολυμπιακός δεν το έβαλε κάτω ποτέ, «οχυρώθηκε» πίσω από την, τουλάχιστον, αξιόλογη προσφορά του και δούλευε εντατικά την περίπτωση με όλους τους τρόπους ενώ περίμενε παράλληλα να δει τις κινήσεις που θα γινόντουσαν και από τις υπόλοιπους «μνηστήρες».

Φαίνεται, λοιπόν, πως αυτή η στάση του είχε αποτέλεσμα και πλέον έχουν αλλάξει τα δεδομένα, με την υπόθεση της παραμονής του Ελ Καμπί στην ομάδα να είναι πιο πιθανή από ποτέ τη συγκεκριμένη στιγμή, αλλά σε καμία περίπτωση τελειωμένη.

Οι επόμενες ώρες θα δείξουν αν οι «ερυθρόλευκοι» θα καταφέρουν να κρατήσουν τον Μαροκινό φορ, κάτι που στην αρχή του καλοκαιριού έμοιαζε αδύνατο.

Πηγή: gazzetta

Δειτε Επισης

Εθνική Ελλάδας: Πρόβλημα τελευταίας στιγμής με Μασούρα, δεν παίζει με Φινλανδία και Ιρλανδία
Με Φινλανδία ανοίγει ο νέος κύκλος της Ελλάδας του Γιοβάνοβιτς
Ελ Καμπί-Ουναΐ: Με καρδούλες και χεράκια συνεργασίας η αντίδρασή για το γκολ τους
«Ο Μαρσιάλ αναμένεται να συνεχίσει στη Φλαμένγκο»
«Ο Ολυμπιακός και η Φενέρμπαχτσε συμφώνησαν για τον Κεντ, είπε ‘όχι’ ο παίκτης»
H λίστα του ΠΑΟΚ για τους αγώνες στη League Phase του Europa League
Σέντερ φορ μόνο αν φύγει ο Σπόραρ, τι είδους στράικερ ψάχνει ο Παναθηναϊκός
Ετοιμάζεται να φέρει τον Πορτογάλο χαφ Ολιβέιρα, ο Ολυμπιακός
Τα ευρωπαϊκά του Ολυμπιακού Πειραιώς στη Δερύνεια (Pics)
«Σε συζητήσεις με τον Ουναχί ο Παναθηναϊκός»