Επιμένουν οι Πορτογάλοι για Ιωαννίδη-«Ο Παναθηναϊκός δεν συναινεί για την ώρα»

Την επιμονή τους στην περίπτωση του Φώτη Ιωαννίδη δείχνουν οι Πορτογάλοι, με την A Bola να επιστρέφει με νεότερο δημοσίευμα για τον στράικερ του Παναθηναϊκού.

Σύμφωνα με όσα αναφέρουν οι Πορτογάλοι, ο Ιωαννίδης είναι θετικός στο ενδεχόμενο μετακόμισης στην Σπόρτινγκ, με τον Παναθηναϊκό να αρνείται και νέα πρόταση της πρωταθλήτριας Πορτογαλίας.

Χαρακτηριστικά η A Bola αναφέρει:

«Με τον Φώτη Ιωαννίδη ήταν όλα καλά, με τον Παναθηναϊκό όχι και τόσο. Οι προσπάθειες της Σπόρτινγκ να επανέλθει για τον 24χρονο επιθετικό χαιρετίζονται από τον ίδιο, ο οποίος είναι πολύ ενθουσιασμένος με την επιστροφή της πράσινης ομάδας στο προσκήνιο, αλλά έχει ελάχιστα ανοίγματα για διαπραγματεύσεις από τον σύλλογο της Αθήνας. Τουλάχιστον για την αξία που η διοίκηση των λιονταριών πιστεύει ότι είναι δίκαιη για την υπογραφή του Έλληνα διεθνή.

Η Σπόρτινγκ όμως έχει επιστρέψει στο κυνήγι του Ιωαννίδη. Το πρόβλημα, ωστόσο, είναι το ίδιο με την επίθεση του Ιουνίου: η ελληνική αδιαλλαξία που βρίσκουν απέναντι τους τα λιοντάρια σε αυτούς τους νέους γύρους διαπραγματεύσεων.

Το πρόβλημα τώρα δεν είναι τόσο ο ανταγωνισμός, που από την αγγλική πλευρά της Ίπσουιτς δεν υπάρχει πια, παρόλο που υπάρχει ακόμη από την ιταλική πλευρά της Μπολόνια. Είναι περισσότερο το γεγονός ότι τα 20 εκατομμύρια ευρώ, ή λίγο περισσότερο με κάποια φόρμουλα δεν πείθουν τη διοίκηση του Παναθηναϊκού.

Μερικές φορές το πρόβλημα μπορεί να είναι ακόμη και η προσπάθεια κατανόησης της πραγματικής αξίας που θέλει ο σύλλογος για να δώσει τον παίκτη, η οποία μπορεί να ποικίλλει καθώς ποικίλλει με τις προτάσεις που είχαν προηγουμένως παρουσιάσει τόσο οι Πορτογάλοι όσο και οι Άγγλοι, οι οποίοι έφτασαν στα 22,5 εκατομμύρια, και οι Ιταλοί.

Οι εκπρόσωποι του συλλόγου συνέχισαν να διαφωνούν χθες με αυτούς του Παναθηναϊκού και οι διαπραγματεύσεις δεν είχαν επιτυχή κατάληξη. Μια επιτυχημένη έκβαση μπορεί ακόμα να έρθει σε συνεννόηση με τον παίκτη όπως αυτό που συνέβη το περασμένο καλοκαίρι με τον Γκιοκερές, ο οποίος έφυγε από την Κόβεντρι για… 20 εκατομμύρια ευρώ, όταν είχε άλλους μνηστήρες αλλά προτιμούσε τη Σπόρτινγκ και έπαιξε ενεργό ρόλο στην μεταγραφή του».

Ο Ιωαννίδης δεν αποκλείει τη Μπολόνια αλλά προτιμάει τη Σπόρτινγκ, ειδικά μετά το τηλεφώνημα που του έκανε ο Ρούμπεν Αμορίμ εξηγώντας του το project και τον ρόλο που θα έχει σε αυτό. Μισθοί, χρόνια συμβολαίου (πέντε) και άλλες ρυθμίσεις δεν θα είναι πρόβλημα. Το πρόβλημα είναι ότι ο Παναθηναϊκός δεν είναι ακόμη ανοιχτός σε συμφωνία.

Πηγή: sdna

Δειτε Επισης

Στα ύψη η χρηματιστηριακή αξία του Βαγγέλη Παυλίδη-Ξεπέρασε τα 30 εκατ. ευρώ
Το τελευταίο αντίο στον Δημήτρη Χατζηχρήστο-«Μήτσο γεια σου, ήρθαν τα παιδιά σου»
Νικολακόπουλος: «Κλειδώνει η μεταγραφή του Κωστούλα από τον Ολυμπιακό στην Μπράιτον»
Ρίγη συγκίνησης στην OPAP Arena για το τελευταίο «αντίο» στον Χατζηχρήστο
AEK: Τελειώνει την υπόθεση Νίκολιτς και επισπεύδει τα μεταγραφικά ο Ριμπάλτα
Εθνική Ελλάδος: Τεστ κόντρα στη Σλοβακία μπροστά στο κοινό της Κρήτης
Οδήγησε την Τότεναμ στην κατάκτηση ενός μεγάλου τροπαίου και τελικά τον απέλυσαν
Ο Ολυμπιακός δεν ενεργοποίησε την οψιόν αγοράς του Όρτα-Συζητήσεις από μηδενική βάση
Πέθανε ο Δημήτρης Χατζηχρήστος-Θλίψη στην ΑΕΚ
Η Μπράιτον δεν παίζει μόνη της για Κωστούλα-Στο κόλπο και δεύτερη ομάδα της Premier League