Παραδοχή Σπιλέφσκι-«Έκανα λάθη με τις κόκκινες κάρτες, πρέπει να ελέγξω καλύτερα τα συναισθήματα»

Στην παραδοχή πως έκανε λάθη με τις αρκετές κόκκινες κάρτες που δέχθηκε την προηγούμενη χρονιά, προχώρησε ο Αλεξέι Σπιλέφκι, ο οποίος ανέφερε πως πρέπει να ελέγξει τα συναισθήματα του.

Για την προηγούμενη χρονιά και την απόδοση του Άρη ανέφερε πως, «Ασφαλώς δε θα μπορούσα να ισχυριστώ τώρα ότι έχει να κάνει με ένα λόγο και ένα τον άλλαζα τα πράγματα θα είχαν εξελιχθεί εντελώς διαφορετικά, οπότε νομίζω ότι όλοι ξέρετε ότι ήταν μια σειρά από διάφορους λόγους. Οπότε δεν μπορεί να συγκρίνει τη σεζόν του πρωταθλήματος με την τελευταία σεζόν. Αυτό που παρατήρησα εγώ και το αίσθημα που είχα σαν προπονητής είναι ότι την περασμένη σεζόν παίξαμε καλύτερα από τη σεζόν του πρωταθλήματος. Εντάξει δεν ήταν όλα καλά, αλλά τα περισσότερα πράγματα τα κάναμε καλύτερα. Τη χρονιά του πρωταθλήματος κανείς δεν περίμενες ότι ο Άρης θα έχει αυτή πορεία, κανείς δεν υπολόγιζε ποιες ήταν οι δικές μας προσδοκίες, ποιο ήταν το πλάνο μας και το αγωνιστικό μας στιλ, ενώ πέρυσι όλοι το γνώριζαν. Επίσης, οι ποδοσφαιριστές μας στέφθηκαν πρωταθλητές, δε θα πω ότι είχαν λιγότερη πίεση, αλλά είχαν κατακτήσει το τρόπαιο. Είχαν ήδη αισθανθεί ήδη πως είναι να το έχουν στα χέρια τους, αλλά στο τέλος αυτή είναι η διαφορά, όχι απλά να το κερδίσεις μια φορά ή δύο, αλλά να διατηρήσεις αυτό το επίπεδο και αυτό είναι που κάνει τη διαφορά στο τέλος της ημέρας από έναν μέτριο ποδοσφαιριστή σε έναν κορυφαίο ποδοσφαιριστή».

Επιπλέον ο προπονητής του Άρης αναφερόμενος στον Κακόριν, δήλωσε πως δεν ήταν στο ίδιο επίπεδο με τη χρονιά του πρωταθλήματος, ενώ παράλληλα προχώρησε στην παραδοχή πως και ο ίδιος έκανε λάθη με τις κόκκινες κάρτες.

Όπως είπε, «και εγώ έκανα λάθη με τις κόκκινες κάρτες που πήρα και δεν μπορούσα να είμαι κοντά στον πάγκο, κοντά στους ποδοσφαιριστές, οπότε θα πρέπει να ελέγξω καλύτερα τα συναισθήματα μου και ακόμη και αν κάποιες φορές είναι δύσκολο να συγκρατηθώ. Όταν δεν ήμουν κοντά στη γραμμή του πάγκου νομίζω ότι οι παίκτες με αναζητούσαν και αναζητούσαν την ενέργεια μου από τον πάγκο».

Δειτε Επισης

Παναθηναϊκός: Ο Λίλο χάρισε τη νίκη στην Αλβανία με απόκρουση πέναλτι στο φινάλε
Ανακοίνωσε Kecskés η ΑΕΛ
Επίσημη η μεταγραφή Pizzi στον ΑΠΟΕΛ
Έξαλλος ο Νεοφυτίδης με τον Ροναλντίνιο -«Να αποκλειστεί από όλες τις διοργανώσεις των UEFA και FIFA»
Χαμόγελα από το νικηφόρο ξεκίνημα της Κύπρου-Το μήνυμα της ΚΟΠ ενόψει της δύσκολης συνέχειας
Φιλική νίκη της Εθνικής Ελπίδων επί της Λευκορωσίας με 2-1
Νίκη της Κύπρου σε επίσημη διοργάνωση έπειτα από πέντε χρόνια-«Δεν χρειάζεται να πετάμε στα σύννεφα»
Απίστευτη καταγγελία Νεοφυτίδη-«Κήρυξαν λιποτάκτη τον Τζούλιου»
Η Εθνική Ελπίδων αντιμετωπίζει σε φιλικό τη Λευκορωσία
Η Εθνική Ανδρών στο ποδόσφαιρο αντιμετωπίζει την Λιθουανία για το Nations League