Ήττα για την Εθνική Γυναικών από τη Λιθουανία

Η Εθνική Ομάδα Γυναικών ηττήθηκε χθες βράδυ με 2-1 από την αντίστοιχη της Λιθουανίας με γκολ που δέχτηκε στην τελευταία φάση του αγώνα.

Σύμφωνα με ανακοίνωση της ΚΟΠ, ο αγώνας έγινε στο Στάδιο Εθνικός Άχνας στο πλαίσιο της προκριματικής φάσης του UEFA Women's EURO 2025.

Σημειώνεται ότι μια αγωνιστική πριν από το φινάλε, την πρωτιά του πρώτου ομίλου της 3ης Κατηγορίας της διοργάνωσης που συμμετέχει και η Κύπρος, εξασφάλισε η Λευκορωσία που πέτυχε χθες την 5η σερί νίκη της.

Όπως αναφέρεται, η Εθνική Κύπρου μπήκε δυνατά στο παιχνίδι και δημιούργησε από νωρίς τις προϋποθέσεις για να ανοίξει το σκορ, στο 13ο λεπτό με την Ειρήνη Μιχαήλ.

Προστίθεται ότι στο 23ο λεπτό η Άννα Ματσουκάρη πέτυχε το 1-0 με τη Λιθουανία να φτάνει στην ισοφάριση στο 28ο λεπτό με την Jonusaite.

«Οι ποδοσφαιρίστριες μας προσπάθησαν να ξαναπάρουν προβάδισμα, να φτάσουν στην πρώτη μας νίκη και δημιούργησαν τις προϋποθέσεις. Δυστυχώς όμως στην τελευταία φάση του αγώνα (90+5), η Λιθουανία με γκολ που πέτυχε η Jonusaite έφτασε στο 2-1», σημειώνεται.

Δυστυχώς, συνεχίζει η ανακοίνωση, «παρά τη μεγάλη προσπάθεια που κατέβαλε η ομάδα μας, στο τέλος δεν πήρε ούτε το βαθμό της ισοπαλίας και γνώρισε την 5η σερί ήττα στη διοργάνωση».

Σημειώνεται ότι την ερχόμενη Τρίτη 16 Ιουλίου η Εθνική Κύπρου θα αντιμετωπίσει στην Τυφλίδα τη Λευκορωσία στο φινάλε της προκριματικής φάσης.

Η σύνθεση της ομάδας: Κύπρος (Στ. Βοσκαρίδης): Ματθαίου, Κυριακίδου, Σιακαλλή, Σάββα, Κούσικ, Παναγιώτου, Αριστοδήμου (90+2 Ευστρατίου), Παπαδοπούλου (63' Χαραλάμπους), Ματσουκάρη (63' Διονυσίου), Βιολάρη (90+2 Τσούκκα), Μιχαήλ.

Δειτε Επισης

H Oμόνοια επικράτησε της ΑΕΚ με 1-0
«Δεν θα ανεχθούμε να τιμωρηθεί ξανά ο Απόλλωνας, εμείς ήμασταν θεατές»
Πήρε θέση η ΑΕΛ για τη μη διεξαγωγή του ντέρμπι-«Γεμάτο σκοτεινά σημεία και πτυχές»
Με νίκες προχώρησαν ΕΝΠ και Άρης-Η βαθμολογία του πρωταθλήματος
Με μεγάλο ντέρμπι στο ΓΣΠ ολοκληρώνεται η τρίτη αγωνιστική
Όλα τα φώτα στο μεγάλο ντέρμπι της Λεμεσού!
Με λεμεσιανό ντέρμπι συνεχίζεται το Cyprus League
Με... πιστολίες Ελ Αραμπί έκανε σεφτέ στο πρωτάθλημα ο ΑΠΟΕΛ
Σίφουνας η Πάφος, πάτησε την Ανόρθωση και συνεχίζει αλάνθαστη
Προσπάθεια για νέο προπονητή της Εθνικής την επόμενη εβδομάδα