Ντε λα Φουέντε: Ουδείς έχει χαρίσει κάτι σε αυτή την ομάδα, αξίζει να βρίσκεται στον τελικό

Η εθνική Ισπανίας ήταν η καλύτερη ομάδα από τις 24 που πήραν μέρος στο Euro 2024 και έφτασε πανάξια στον τελικό, όμως αν θέλει να ανταμειφθεί για όλο το ταξίδι που έκανε στα γήπεδα της Γερμανίας θα χρειαστεί να νικήσει και την Αγγλία, για να πάρει τον τέταρτο τίτλο στην ιστορία της.

"Είμαστε σε μία εξαιρετική στιγμή, το να παίρνουμε μέρος σε έναν τελικό Euro σημαίνει πως έχουμε πετύχει έναν από τους πιο μεγάλους αθλητικούς στόχους που μπορεί να βάλει κάποιος.

Στους παίκτες μου θα πω να παίξουν με συγκέντρωση αλλά και να διασκεδάσουν επειδή έχουν δουλέψει πολύ και έφτασε η στιγμή να μαζέψουν τους καρπούς από τη δουλειά που έκαναν", τόνισε ο Λουίς ντε λα Φουέντε στη συνέντευξη Τύπου ενόψει του μεγάλου τελικού της Κυριακής, και πρόσθεσε:

"Οι παίκτες μου αξίζουν να βρίσκονται στον τελικό γιατί δεν τους χαρίστηκε κάτι, τα κατάφεραν όλοι μόνοι. Είμαστε υπερήφανοι για το πώς φτάσαμε μέχρι εδώ.

Είναι προφανές ότι θα παίξουμε για τη νίκη. Η μνήμη είναι εύθραστη και άδικη για αυτούς που παίζουν απλά στον τελικό αλλά εκείνοι που νικούν στον τελικό δεν ξεχνιούνται ποτέ".

Αναφορικά δε με τον τρόπο παιχνιδιού της Ισπανίας στο ματς με τους Άγγλους, ήταν κατηγορηματικός: "Με τους παίκτες που έχουμε θα είναι δύσκολο να προσπαθήσουμε να αλλάξουμε το στιλ μας.

Είναι σημαντικό η ταυτότητά μας και τα δυνατά σημεία μας να είναι αναγνωρίσιμα. Θα προσπαθήσουμε να επιβάλλουμε το δικό μας στιλ παιχνιδιού. Είμαστε έτοιμοι να παλέψουμε για τη νίκη. Και οι δύο ομάδες είναι δυνατές, ήταν οι καλύτερες στο τουρνουά".

Πηγή: sport24

Δειτε Επισης

ΒΙΝΤΕΟ: Ο 17χρονος γιος του Ιμπραΐμοβιτς πέτυχε ένα γκολ που θα ζήλευε και ο πατέρας του
Όχι πριν το 2025 η ετυμηγορία για Μάντσεστερ Σίτυ στη «δίκη του αιώνα»
Έγινε άγαλμα, έδωσε το όνομα του σε αεροδρόμιο, τώρα θα έχει και το νόμισμά του ο Ρονάλντο-Φωτογραφίες
Νέο σοκ στη Μπαρτσελόνα-Χάνει τον Ντάνι Όλμο για τον επόμενο μήνα
Τρένο η Παρί στην μετά-Εμπαπέ εποχή-Η βαθμολογία και τα αποτελέσματα στην Ligue 1
ΒΙΝΤΕΟ: Επέστρεψε, σκόραρε έγραψε ιστορία και... τους έστειλε για ύπνο ο Μέσι
Μυθικό ρεκόρ από τον CR7-Έφτασε τους 1 δισ. ακολούθους στα social media
Έρευνες για «στημένα» σε 17 αγώνες ποδοσφαίρου στη Γερμανία
Καθάρισαν και με τη… βούλα για τη Ρεάλ Μαδρίτης στο Σαν Σεμπαστιάν, Βινίσιους και Εμπαπέ
Φούντωσαν οι φήμες για επανασύνδεση της Γουάντα Νάρα με τον Μάουρο Ικάρντι