Πώς απαντά η ΑΕΚ στα περί ενδιαφέροντος του Παναθηναϊκού για τον Φαράζ

Για την προετοιμασία της ΑΕΚ, καθώς και τα μεταγραφικά μίλησε ο εκπρόσωπος Τύπου της ΑΕΚ, Κυριάκος Δημητρίου.

Σε δηλώσεις του στον ΣΠΟΡ FM ανέφερε πως, «ανεξάρτητα από την προετοιμασία τα φιλικά είναι για τους προπονητές. «Αυτοί κοιτάζουν την η εικόνα της ομάδας αυτή είναι που κοιτάζουν το επίπεδο στο οποίο βρίσκεται και τη δουλειά την οποία πρέπει να εξακολουθήσει να κάνει η ομάδα προκειμένου να υπάρχει βελτίωση όσο περνάει ο χρόνος. Το πιο σημαντικό όσο παρατηρούνται αδυναμίες να προσπαθούν να τις διορθώσουν σε συνάρτηση πάντα το μεταγραφικό παζάρι. Κάναμε ένα διάστημα στην Ολλανδία δώσαμε κι 3 φιλικά παιχνίδια ήρθαμε στην Κύπρο ακολούθως πήγαμε στην Αθήνα και δώσαμε φιλικό με τον Παναθηναϊκό. Από σήμερα μπαίνουμε στην τελική ευθεία και αύριο είναι η πρόβα τζενεράλε με το ΑΠΟΕΛ. Απόλυτα έτοιμοι δεν μπορεί να είναι καμία ομάδα στα μέσα του Ιούλη το θέμα είναι να είσαι σε ένα καλό βαθμό ετοιμότητας που θα σου επιτρέψει να έχεις καλό πρόσωπο».

Για τα αγωνιστικά δεδομένα είπε ότι, «είχαμε κάποια προβλήματα με τον Ρομπέρζ αναμένουμε ότι θα επιστέψει. Το πιο σημαντικό είναι όλοι οι ποδοσφαιριστές στα επισημά παιχνίδια να είναι ετοιμοπόλεμοι. Μια εβδομάδα πριν το πρώτο επίσημο παιχνίδι οι περισσότεροι ποδοσφαιριστές είναι στη διάθεση τεχνικού επιτελείου. Από σήμερα ο Μάρκους Ρόντεν είναι και αυτός στις επιλογές, ανάλογα με τον βαθμό ετοιμότητας ίσως αγωνιστεί αύριο».

Για τις ενίσχυση είπε ότι, «είναι γνωστές οι θέσεις που χρειαζόμαστε ενίσχυση, στην επιθετική γραμμή στην άμυνα. Περιμένουμε να ολοκληρωθεί τις επόμενες εβδομάδες μεταγραφικός σχεδιασμός. Έχουμε προβεί μέχρι στιγμής σε 6 προσθήκες πάντα μπορεί να προκύψουν οποιεσδήποτε δεύτερες σκέψεις και ανατροπές».

Για το ενδιαφέρον του Φαράζ από Παναθηναϊκό είπε πως, «δεν υπάρχει κάτι επίσημο δεν είναι μέσα από δημοσιεύματα και θέλω να το αφήσω εδώ. Δεν θέλω να μπω σε αυτή τη διαδικασία να σχολιάσω τι γράφει η κάθε οπαδική ιστοσελίδα».

Δειτε Επισης

Παναθηναϊκός: Ο Λίλο χάρισε τη νίκη στην Αλβανία με απόκρουση πέναλτι στο φινάλε
Ανακοίνωσε Kecskés η ΑΕΛ
Επίσημη η μεταγραφή Pizzi στον ΑΠΟΕΛ
Έξαλλος ο Νεοφυτίδης με τον Ροναλντίνιο -«Να αποκλειστεί από όλες τις διοργανώσεις των UEFA και FIFA»
Χαμόγελα από το νικηφόρο ξεκίνημα της Κύπρου-Το μήνυμα της ΚΟΠ ενόψει της δύσκολης συνέχειας
Φιλική νίκη της Εθνικής Ελπίδων επί της Λευκορωσίας με 2-1
Νίκη της Κύπρου σε επίσημη διοργάνωση έπειτα από πέντε χρόνια-«Δεν χρειάζεται να πετάμε στα σύννεφα»
Απίστευτη καταγγελία Νεοφυτίδη-«Κήρυξαν λιποτάκτη τον Τζούλιου»
Η Εθνική Ελπίδων αντιμετωπίζει σε φιλικό τη Λευκορωσία
Η Εθνική Ανδρών στο ποδόσφαιρο αντιμετωπίζει την Λιθουανία για το Nations League