Η μεταγραφή του Εμπαπέ στη Ρεάλ εκτίναξε τους αριθμούς της στα social media

Ο Κιλιάν Εμπαπέ παρουσιάστηκε και επίσημα από την Ρεάλ Μαδρίτης, καθώς λίγο μετά τις 12.30 σήμερα (16/7), υπέγραψε το συμβόλαιό του και φωτογραφήθηκε δίπλα στον Φλορεντίνο Πέρεθ.

Ήδη ο αντίκτυπος αυτής της σπουδαίας μεταγραφής φαίνεται όχι στο γήπεδο, αλλά στην… αρένα των social media.

Η Ρεάλ Μαδρίτης απέκτησε 3,2 εκατομμύρια νέους ακόλουθους μέσα στις 48 ώρες μετά την μεταγραφή του Εμπαπέ. Αυτό είναι σχεδόν 30 φορές η μέση αύξησή της, αφού συνήθως χρειάζεται έναν ολόκληρο μήνα για να φτάσει τέτοια νούμερα.

Αυτό αναφέρει η Samba Digital, όπως σημειώνει η ισπανική εφημερίδα Marca, σημειώνοντας τον αντίκτυπο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης που είχε η μεταγραφή του Γάλλου σούπερ σταρ.

Υπογραμμίζεται επίσης ότι ο Εμπαπέ κέρδισε επίσης 3,2 εκατομμύρια ακολούθους μέσα στις 48 ώρες μετά τη μετακίνησή του στη Ρεάλ Μαδρίτης. Αυτό είναι σχεδόν 90 φορές περισσότερο από τη μέση αύξησή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, αφού συνήθως χρειάζονται 3 μήνες για να αυξηθεί τόσο πολύ.

Επιπλέον έχουν γίνει ήδη περισσότερες από 100 αναρτήσεις από τη Ρεάλ Μαδρίτης που αναφέρουν τον πρώην παίκτη της Παρί Σεν Ζερμέν από τότε που ανακοινώθηκε στην ισπανική πρωτεύουσα.

Πέντε από τις 10 πιο ελκυστικές αναρτήσεις της Ρεάλ Μαδρίτης από τότε που ανακοινώθηκε η άφιξή του έχουν επικεντρωθεί στον Γάλλο διεθνή. Το βίντεο της ανακοίνωσης της ανακοίνωσης προκάλεσε περισσότερες από 130 εκατομμύρια «εμφανίσεις» εντυπώσεις στο Instagram.

Περισσότερες από 11 εκατομμύρια αλληλεπιδράσεις και πάνω από 1 εκατομμύριο ευρώ σε αξία μέσων για τις επωνυμίες που εμφανίζονται στο βίντεο (κυρίως συνεργάτες του Champions League όπως το Playstation ή η Nissan, αφού η Ρεάλ Μαδρίτης χρησιμοποίησε εικόνες από το UCL).

Πηγή: In

Δειτε Επισης

Επιβίωσε από την… ανταλλαγή δώρων με την Ίντερ η Νάπολι και ετοιμάζεται για στέψη
Premier League: Η Έβερτον αποχαιρέτησε έπειτα από 133 χρόνια το «Γκούντισον Παρκ»
O Τζόλης σιγούρεψε το γκολ για τον Βέρμαντ κόντρα στην Άντερλεχτ
Οι δυσκολίες του Κριστιάνο στη Σαουδική Αραβία-Βγάζει εκατοντάδες εκατομμύρια, ζει στα πλούτη, αλλά του λείπει ένα πράγμα
Ο Γιαμάλ φόρεσε μπλούζα με στάμπα την περίφημη φωτογραφία με τον Μέσι
Ιστορική κούπα για την Κρίσταλ Πάλας-Πρωταθλήτρια η Σπόρτινγκ Λισαβόνας και Champions League για την Ντόρτμουντ
«Απέδρασε» από τη Γένοβα η ατσάλινη Αταλάντα
Η Νις άφησε εκτός τετράδας τη Λιλ των Καμπελά και Άκπομ - Υποβιβάστηκε η Σεντ Ετιέν
Πέρασε αέρα από την Αμβέρσα και αγκάλιασε τον τίτλο η Ουνιόν Σεν Ζιλουάζ
Ακόμη και αδιάφορη η Σέλτικ δεν χάνει-Κλείδωσε Europa League η Νταντί Γιουνάιτεντ