Η απόφαση της Μπαρτσελόνα για τον Γιαμάλ και το παράδειγμα του Πέδρι

Το άστρο του Λαμίν Γιαμάλ έλαμψε στα γήπεδα της Γερμανίας. Ο 17χρονος εξτρέμ κατάφερε να βγάλει μάτια με την εθνική ομάδα της Ισπανίας και να κατακτήσει το EURO 2024 με τη «Φούρια Ρόχα», επικρατώντας με 2-1 της Αγγλίας στον μεγάλο τελικό του Βερολίνου.

Ο Γιαμάλ επέστρεψε στην Ισπανία και ήδη βρίσκεται στη Βαρκελώνη, όπου και συναντήθηκε με τον νέο προπονητή της Μπαρτσελόνα, Χάνσι Φλικ. Ο Γιαμάλ θα έχει μερικές ημέρες ακόμα ελεύθερες ώστε να ξεκουραστεί, προτού ενταχθεί στις προπονήσεις για την προετοιμασία της νέας σεζόν. Σύμφωνα ωστόσο με τα Μέσα της Βαρκελώνης, οι άνθρωποι της Μπαρτσελόνα έχουν αποφασίσει να αφήσουν εκτός του βασικού σταδίου της προετοιμασίας στις ΗΠΑ τον 17χρονο ώστε να τον προφυλάξουν από το ενδεχόμενο τραυματισμού.

Τα πολλά προβλήματα που έχει αντιμετωπίσει ο Πέδρι τα τελευταία τρία χρόνια έχουν βάλει... μυαλό στους «μπλαουγκράνα». Ο Πέδρι είχε αγωνιστεί σε περισσότερα από 60 παιχνίδια την πρώτη του χρονιά στην Μπαρτσελόνα και από τότε αντιμετωπίζει συνεχώς διάφορα θέματα. Αυτό ακριβώς θέλει να προλάβει με τον Γιαμάλ η Μπαρτσελόνα και για αυτό έχει αποφασιστεί να μην ακολουθήσει την αποστολή στις ΗΠΑ και να κάνει μερικές προπονήσεις μόνος του στη Βαρκελώνη όταν ολοκληρωθεί η άδεια του.

Πηγή: gazzetta

Δειτε Επισης

Iρλανδία-Αγγλία: Ο Κάρσλεϊ έγινε ήδη... viral, μπέρδεψε τους πάγκους των ομάδων
Μπαρτσελόνα: Πλησιάζει η επιστροφή του Ντε Γιόνγκ στη δράση
Ρούνεϊ: Δεν ξεχνά την τέχνη, απίθανο γκολ με τους Legends της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ
Πένθος στη Λίβερπουλ: Πέθανε ο Ρον Γέιτς
Η Τσέλσι θα πληρώνει τον Στέρλινγκ για να αγωνίζεται στην Άρσεναλ
Nations League: Πάρτι της Ιταλίας στο Παρίσι, 3-1 τη Γαλλία
Το απόλυτο βίντεο με τα 900 γκολ του Κριστιάνο Ρονάλντο!
Στα κατεχόμενα ο Ροναλντίνιο για τα «διεθνή βραβεία κορυφής»
Νίκη Πορτογαλίας επί Κροατίας με το 900ο γκολ του Ρονάλντο-Όλα τα αποτελέσματα του Nations League
Ιστορία έγραψε το Σαν Μαρίνο-Πέτυχε την πρώτη επίσημη νίκη της ιστορίας του