Έφτασαν σε Παρίσι και Μασσαλία Κύπριοι αθλητές και αθλήτριες ενόψει Ολυμπιακών

Ο Πρωταθλητής Ευρώπης, Μάριος Γεωργίου, βρίσκεται από σήμερα στην «Πόλη του Φωτός», μαζί με τον προπονητή του, Παναγιώτη Πετρίδη, την Team Leader, Σκεύη Ανδρέου, και τη φυσιοθεραπεύτρια, Αθηνά Κωνσταντίνου.

Αυτή είναι η 3η Ολυμπιάδα που συμμετέχει ο Κύπριος αθλητής και όπως έχει δηλώσει σε πρόσφατη συνέντευξη του ο ίδιος «κάθε φορά πάμε και πιο πάνω», σύμφωνα με την Κυπριακή Ομοσπονδία Γυμναστικής.

Ο Μάριος θα αγωνιστεί στις 27 Ιουλίου.

Η Κυπριακή Ομοσπονδία Γυμναστικής εύχεται όλη την αποστολή της Κυπριακής Ολυμπιακής Επιτροπής καλή επιτυχία.

Από χθες βρίσκεται στο Παρίσι η Διοικητική ομάδα, η οποία παρέλαβε τους χώρους που θα φιλοξενήσουν την κυπριακή αποστολή, στο Ολυμπιακό Χωριό. Το Ολυμπιακό Χωριό, το οποίο βρίσκεται ανάμεσα σε τρεις Δήμους: Saint-Denis, Saint-Ouen και l’Ile-Saint-Denis, άνοιξε χθες επίσημα τις πόρτες του και υποδέχθηκε τους πρώτους αθλητές και αθλήτριες. Αναμένεται να φιλοξενήσει πέραν των 200 ολυμπιακών αποστολών. Το Ολυμπιακό Χωριό, εκτείνεται σε 52 εκτάρια, και αναμένεται να φιλοξενήσει πέραν των 10.000 ατόμων.

Στη Μασσαλία βρίσκεται ήδη και προπονείται η Μαριλένα Μακρή, ενώ από σήμερα στην γαλλική πόλη βρίσκονται και οι Παύλος Κοντίδης και Νατάσα Λάππα.

Πηγή: KΥΠΕ

Δειτε Επισης

F1: Οι πλανήτες ευθυγραμμίστηκαν για τον Φερστάπεν και του χάρισαν τη νίκη στην Ίμολα
Άγγιξε τον τίτλο η ΑΕΚ, έκανε το 2-0 στη σειρά των τελικών επί του Κεραυνού
Παγκόσμιο ρεκόρ στα 35χλμ. βάδην ο Στάνο
NASCAR Euro Series: Άλλη μία νίκη για τον Θωμά Κρασώνη
ΒΙΝΤΕΟ: Τρομακτικό ατύχημα του Τσουνόντα στην Ίμολα εκεί όπου σκοτώθηκε ο Σένα το 1994
«Υπέγραψε το μεγαλύτερο συμβόλαιο στην ιστορία της Ζάλγκιρις ο Γκος»
Η εκδίκηση της Νέας Υόρκης, ένα ξέφρενο πάρτι και ο μεγάλος «εχθρός»
Με πολλές διακρίσεις επέστρεψε η κυπριακή ομάδα Fudokan Karate από την Πολωνία
Η BC Partners απέσυρε το ενδιαφέρον για την εξαγορά του 30% της Euroleague
Πέφτει η αυλαία των playouts στην Greek Basket League